Maanantai 16.12.2019
"
Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme! Jes. 40:3

Tärkeä asia

5.5.2014 06:33 | Eija-Riitta Niinikoski
Kännykkä hälyttää laukussani. Olen juuri päättämässä erästä tapaamista. Puhelin soi uudelleen. Yritän päästä lähtemään. Samalla mietin, että onkohan jollakin jokin ongelma, kun puhelin soi ja soi. Sitten kuulen viestin merkkiäänen. Heti, kun olen ulkona, etsin puhelimen laukun sivutaskusta. Ystävältäni tulleessa viestissä on kaksi sanaa: Tärkeä asia. Soitan hänelle välittömästi. Onneksi hänellä ei ole mitään hätää. Hän haluaa kuulla kommenttini ennen tärkeän päätöksen tekemistä. Päätös tulee vaikuttamaan hänen ja hänen perheensä elämään. Päätöksen myötä myös ystävien tukea tarvitaan aivan erityisellä tavalla.

Koen keskustelumme suurena luottamuksen osoituksena. Hänen kanssaan itsekin olisin vastaavassa tilanteessa halunnut jutella. Kiitollisuus ystävyydestä täyttää mieleni puhelun päättymisen jälkeen. Ystävyys syvenee elämän arjen jakamisesta. Rukoilen mielessäni menestystä ja Jumalan runsasta siunausta ystäväni päätökselle. Olen luvannut olla hänen tukenaan päätöstä seuraavissa tilanteissa.

Ystävät ovat Jumalan lahjoja elämäämme. Jokainen ihminen on ainutkertainen, samoin jokainen ystävyyssuhdekin on ainutlaatuinen. Vaikka ystävyyssuhteet ovat erilaisia, jokainen niistä perustuu luottamukseen, kunnioitukseen ja arvostukseen. Vastavuoroisesti.

Vanhemmat

Uudemmat

Eija-Riitta Niinikoski

Mielenkiintoinen työ yliopiston alueyksikössä ja monet luottamustehtävät antavat sisältöä arkeeni. Perhe, ystävät ja suku ovat minulle rakkaita. Ajatuksissani olen usein minulle tärkeiden ihmisten luona. Nivalan lakeus rohkaisee ajattelemaan avarasti. Monena aamuna mielessäni on erään runoilijan sanat: "Aamu on noussut. Astun kostealle pihalle ja kyselen, mitähän tästä päivästä on kirjoitettu Jumalan kirjaan."

Minulle voi lähettää palautetta osoitteella

eija-riitta.niinikoski@nivala.fi
 

Eija-Riitta Niinikoski

Armostas kaikesta kiitoksen kannan

Jaakko Linjaman säveltämää musiikkia – puhuttelevaa ja harvoin kuultua.
Äänite sisältää hengellistä laulumusiikkia ja kuoromusiikkia sekä soitinsävellyksiä uruille, viululle ja pianolle.

25 €

Ari-Pekka Palola

Myrskyjen keskellä

SRK:n historian kolmas osa kuvaa vaiherikasta ajanjaksoa 1962–1980.

48 €

Salla Sivula
Kansi: Silja-Maria Wihersaari

Ketunpojat ja kätköviesti

Kuka on päässyt Ketunpoikien jäljille, ja mitä hän heistä tahtoo? Entä kuka on salaperäinen Anna, joka laittaa viestejä Iidalle? Ketunpojat saavat arvoituksen toisensa jälkeen ratkaistavaksi, kunnes kätköseikkailu saa ratkaisunsa.

15 €

Toim. Kaisa Ikonen

Herra siunatkoon sinua, SRK:n Suviseurat Muhoksella

Muhoksen Suviseurat 2019 yksissä kansissa: monipuolinen neliväriteos palaa suviseurajärjestelyihin sekä erilaisiin suviseuratunnelmiin.

24 €

Toim.: Jouni Hintikka ja Kirsti Nurkkala

Erityisen läheisinä

Kirja erilaisuudesta, elämän ainutlaatuisuudesta ja rikkaudesta: teoksessa puheenvuoron saavat erityislapset, heidän läheisensä sekä aiheen parissa työskentelevät ammattilaiset.

25 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi