JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Puhutaan maasta ja taivaasta

Kor­pi­va­el­lus kir­jees­sä ku­vat­tu­na

Mäkinen Virpi
Puhutaan maasta ja taivaasta
7.10.2019 6.31

Juttua muokattu:

8.3. 22:29
2020030822295420191007063100

Mo­net sei­nä­jo­ki­set ovat op­pi­neet tun­te­maan Pau­li ja An­nik­ki Tuo­mi­sen sy­dä­mel­li­se­nä pa­ris­kun­ta­na. 40 vuot­ta sit­ten Ju­ma­la kut­sui hei­tä eri­tyi­sel­lä ta­val­la puo­leen­sa. Tuo­mi­set sai­vat pa­ran­nuk­sen ar­mon Sei­nä­jo­el­la tam­mi­kuus­sa vuon­na 1977.

– Ei se sen kum­mem­mal­ta tun­tu­nut, mut­ta joku sa­noi sil­ti si­säl­lä­ni, et­tä nyt Ju­ma­la on ot­ta­nut mi­nut­kin lap­sek­seen ja et­tä kaik­ki ele­tyn elä­män syn­nit on an­net­tu an­teek­si, Pau­li Tuo­mi­nen ker­too ja jat­kaa:

– Vaik­ka tuon oman kor­pi­va­el­luk­sem­me al­ku­ai­koi­na maa­il­man kun­nia tun­tui men­neen, tuli elä­mäl­lem­me vah­va poh­ja. Tämä maa­il­ma ei to­del­la­kaan näe sitä to­del­lis­ta on­nea, mikä Ju­ma­lan lap­sen sy­dä­mes­sä on, kun sil­lä on ian­kaik­ki­sen elä­män toi­vo, hän sa­noo.

Pau­li Tuo­mi­sel­la on ta­pa­na sil­loin täl­löin lä­het­tää säh­kö­pos­til­la kir­jei­tä lap­sil­leen ja lap­sen­lap­sil­leen. Kir­jeen­sä nu­me­ro 20 Tuo­mi­nen on ni­men­nyt Nel­jän­kym­me­nen vuo­den kor­pi­va­el­luk­sek­si. Sii­nä hän ker­too omas­ta ja puo­li­son­sa pa­ran­nuk­sen­te­os­ta.

Lue 2.10. il­mes­ty­nees­tä Päi­vä­mie­hes­tä li­sää Tuo­mi­sen pa­ris­kun­nan elä­mäs­tä.

VirpiMäkinen
Minulla on keltainen keinutuoli. Se on minun ensimmäinen omilla rahoilla hankkimani huonekalu. Ostin sen vanhojen tavaroiden liikkeestä Pattijoelta, josta olen kotoisin. Se on kulkenut mukanani ensin Ouluun ja siellä moneen eri asuntoon. Sitten se muutti kanssamme Kuortaneelle ja sieltä Seinäjoelle, jossa nyt asumme. Istun siinä ihmettelemässä elämää maalaten, kirjoittaen tai vielä tärkeämpää: lapsiamme sylitellen. Voit kirjoittaa minulle: virpi@keltainenkeinutuoli.fi
5.7.2020

Jee­sus sa­noo: "Mene, älä­kä enää tee syn­tiä." Joh. 8:11

Viikon kysymys