Perjantai 21.9.2018
"
Herra, neuvo minulle tiesi, että noudattaisin sinun totuuttasi. Ps. 86:11

Oletko tutustunut Päivämies-verkkolehteen?

Usko ja elämä - Pääkirjoitukset 9.4.2014 00:00 | Päivämies

Viime viikolla avattiin Päivämies-verkkolehti osoitteessa paivamies.fi. Lehden tavoitteena on kertoa vanhoillislestadiolaisten uskosta ja elämästä sekä rauhanyhdistysten ja SRK:n toiminnasta. Pyrkimyksenä on myös lisätä keskustelua ja vuorovaikutusta sekä herätysliikkeemme sisällä että suhteessa liikkeen ulkopuolisiin.

Verkkolehdessä on sekä omaa sisältöä että printti-Päivämiehen tekstejä. Verkkolehdessä julkaistaan muun muassa printti-Päivämiehen pääkirjoitukset ja hartauskirjoitukset. Blogit ja henkilöhaastattelut tuovat elävällä tavalla esille vanhoillislestadiolaisten ihmisten ajatuksia ja kokemuksia.  

Verkkolehden avulla SRK:n ja rauhanyhdistysten tiedonvälitystä pyritään nopeuttamaan ja tehostamaan. Pyrkimyksenä on, että rauhanyhdistykset uutisoisivat verkkolehdessä esimerkiksi hyvistä toimintamalleistaan ja käytännöistään ja jakaisivat tätä tietoa näin myös muiden yhdistysten hyödynnettäväksi. SRK:n toiminnasta, julkaisuista ja palveluista kerrotaan verkkolehdessä sekä uutisten että mainosten avulla. 

Verkkolehden tärkein tehtävä on edistää evankeliumin eteenpäin viemistä. Kaikessa kristillisyytemme toiminnan kehittämisessä on tärkeää kuunnella toisiamme ja edetä yhdessä. Sisällöistä ja toimintamalleista on hyvä keskustella avoimesti, erilaisia näkemyksiä kunnioittaen. 

Päivämiehen toiminta-ajatuksen mukaan lehden tehtävä on ”kertoa vanhoillislestadiolaisuudesta ja sen toimintaympäristöstä sekä ottaa rakentavasti kantaa keskeisiin yhteiskunnallisiin ja kirkollisiin kysymyksiin”. Tavoitteena on, että verkkolehti toimisi paperilehden rinnalla niin, että lehdet tukisivat ja vahvistaisivat toisiaan. Lehti pitäytyy kristilliseen arvomaailmaan ja tukee sisällöllään vanhoillislestadiolaista lähetystyötä. Yhä useammat ihmiset viettävät aikaansa internetissä, joten verkkolehden välityksellä – ja kuudella eri kielellä julkaistavien artikkelien myötä – tieto uskostamme on entistä helpommin kenen vain löydettävissä. 

Jotta verkkolehti voi täyttää tehtävänsä ja kehittyä, yhteys toimituksen ja lukijoiden välillä on tärkeää. Oletko jo vieraillut verkkolehdessä? Ensimmäiset palautteet verkkolehden sisällöstä ovat olleet kiinnostuneita ja myönteisiä. Hyviä kehitysehdotuksiakin on lukijoilta tullut. Otamme mielellämme palautetta vastaan edelleenkin.

Julkaistu Päivämiehessä 9.4.2014


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi