Torstai 17.1.2019
"
Katsokaa: Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin! Joh. 1:29

Oletko tutustunut Päivämies-verkkolehteen?

Usko ja elämä - Pääkirjoitukset 9.4.2014 00:00 | Päivämies

Viime viikolla avattiin Päivämies-verkkolehti osoitteessa paivamies.fi. Lehden tavoitteena on kertoa vanhoillislestadiolaisten uskosta ja elämästä sekä rauhanyhdistysten ja SRK:n toiminnasta. Pyrkimyksenä on myös lisätä keskustelua ja vuorovaikutusta sekä herätysliikkeemme sisällä että suhteessa liikkeen ulkopuolisiin.

Verkkolehdessä on sekä omaa sisältöä että printti-Päivämiehen tekstejä. Verkkolehdessä julkaistaan muun muassa printti-Päivämiehen pääkirjoitukset ja hartauskirjoitukset. Blogit ja henkilöhaastattelut tuovat elävällä tavalla esille vanhoillislestadiolaisten ihmisten ajatuksia ja kokemuksia.  

Verkkolehden avulla SRK:n ja rauhanyhdistysten tiedonvälitystä pyritään nopeuttamaan ja tehostamaan. Pyrkimyksenä on, että rauhanyhdistykset uutisoisivat verkkolehdessä esimerkiksi hyvistä toimintamalleistaan ja käytännöistään ja jakaisivat tätä tietoa näin myös muiden yhdistysten hyödynnettäväksi. SRK:n toiminnasta, julkaisuista ja palveluista kerrotaan verkkolehdessä sekä uutisten että mainosten avulla. 

Verkkolehden tärkein tehtävä on edistää evankeliumin eteenpäin viemistä. Kaikessa kristillisyytemme toiminnan kehittämisessä on tärkeää kuunnella toisiamme ja edetä yhdessä. Sisällöistä ja toimintamalleista on hyvä keskustella avoimesti, erilaisia näkemyksiä kunnioittaen. 

Päivämiehen toiminta-ajatuksen mukaan lehden tehtävä on ”kertoa vanhoillislestadiolaisuudesta ja sen toimintaympäristöstä sekä ottaa rakentavasti kantaa keskeisiin yhteiskunnallisiin ja kirkollisiin kysymyksiin”. Tavoitteena on, että verkkolehti toimisi paperilehden rinnalla niin, että lehdet tukisivat ja vahvistaisivat toisiaan. Lehti pitäytyy kristilliseen arvomaailmaan ja tukee sisällöllään vanhoillislestadiolaista lähetystyötä. Yhä useammat ihmiset viettävät aikaansa internetissä, joten verkkolehden välityksellä – ja kuudella eri kielellä julkaistavien artikkelien myötä – tieto uskostamme on entistä helpommin kenen vain löydettävissä. 

Jotta verkkolehti voi täyttää tehtävänsä ja kehittyä, yhteys toimituksen ja lukijoiden välillä on tärkeää. Oletko jo vieraillut verkkolehdessä? Ensimmäiset palautteet verkkolehden sisällöstä ovat olleet kiinnostuneita ja myönteisiä. Hyviä kehitysehdotuksiakin on lukijoilta tullut. Otamme mielellämme palautetta vastaan edelleenkin.

Julkaistu Päivämiehessä 9.4.2014

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi