Torstai 15.11.2018
"
Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä. Job 19:25

Oletko tutustunut Päivämies-verkkolehteen?

Usko ja elämä - Pääkirjoitukset 9.4.2014 00:00 | Päivämies

Viime viikolla avattiin Päivämies-verkkolehti osoitteessa paivamies.fi. Lehden tavoitteena on kertoa vanhoillislestadiolaisten uskosta ja elämästä sekä rauhanyhdistysten ja SRK:n toiminnasta. Pyrkimyksenä on myös lisätä keskustelua ja vuorovaikutusta sekä herätysliikkeemme sisällä että suhteessa liikkeen ulkopuolisiin.

Verkkolehdessä on sekä omaa sisältöä että printti-Päivämiehen tekstejä. Verkkolehdessä julkaistaan muun muassa printti-Päivämiehen pääkirjoitukset ja hartauskirjoitukset. Blogit ja henkilöhaastattelut tuovat elävällä tavalla esille vanhoillislestadiolaisten ihmisten ajatuksia ja kokemuksia.  

Verkkolehden avulla SRK:n ja rauhanyhdistysten tiedonvälitystä pyritään nopeuttamaan ja tehostamaan. Pyrkimyksenä on, että rauhanyhdistykset uutisoisivat verkkolehdessä esimerkiksi hyvistä toimintamalleistaan ja käytännöistään ja jakaisivat tätä tietoa näin myös muiden yhdistysten hyödynnettäväksi. SRK:n toiminnasta, julkaisuista ja palveluista kerrotaan verkkolehdessä sekä uutisten että mainosten avulla. 

Verkkolehden tärkein tehtävä on edistää evankeliumin eteenpäin viemistä. Kaikessa kristillisyytemme toiminnan kehittämisessä on tärkeää kuunnella toisiamme ja edetä yhdessä. Sisällöistä ja toimintamalleista on hyvä keskustella avoimesti, erilaisia näkemyksiä kunnioittaen. 

Päivämiehen toiminta-ajatuksen mukaan lehden tehtävä on ”kertoa vanhoillislestadiolaisuudesta ja sen toimintaympäristöstä sekä ottaa rakentavasti kantaa keskeisiin yhteiskunnallisiin ja kirkollisiin kysymyksiin”. Tavoitteena on, että verkkolehti toimisi paperilehden rinnalla niin, että lehdet tukisivat ja vahvistaisivat toisiaan. Lehti pitäytyy kristilliseen arvomaailmaan ja tukee sisällöllään vanhoillislestadiolaista lähetystyötä. Yhä useammat ihmiset viettävät aikaansa internetissä, joten verkkolehden välityksellä – ja kuudella eri kielellä julkaistavien artikkelien myötä – tieto uskostamme on entistä helpommin kenen vain löydettävissä. 

Jotta verkkolehti voi täyttää tehtävänsä ja kehittyä, yhteys toimituksen ja lukijoiden välillä on tärkeää. Oletko jo vieraillut verkkolehdessä? Ensimmäiset palautteet verkkolehden sisällöstä ovat olleet kiinnostuneita ja myönteisiä. Hyviä kehitysehdotuksiakin on lukijoilta tullut. Otamme mielellämme palautetta vastaan edelleenkin.

Julkaistu Päivämiehessä 9.4.2014

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi