Perjantai 22.2.2019
"
Minä rakastan sinua, Herra, sinä olet minun voimani. Ps. 18:2

Tervetuloa tutustumaan Päivämies-verkkolehteen!

Uutiset 2.4.2014 00:01 | Päivämies-verkkolehti
Edessäsi on uunituore Päivämies-verkkolehti. Lehden suunnitteluvaihe on takanapäin ja varsinainen matka on alkanut. Päivämies-verkkolehti on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa lehtemme pariin!
Lehdessämme kerrotaan vanhoillislestadiolaisuudesta. Löydät sivuiltamme muun muassa tietoa SRK:n ja rauhanyhdistysten tapahtumista, hartauskirjoituksia sekä henkilöhaastatteluja. Artikkeleita on luettavissa kuudella eri kielellä.
 
Eräs tärkeä osa lehteämme ovat blogit. Blogisteja on 16, ja postauksissaan he kertovat ajatuksistaan, elämästään ja uskostaan. Ensimmäisissä postauksissaan monet heistä miettivät muun muassa sitä, miltä tuntuu aloittaa lehdessämme blogistina. Lisäksi Jämsän, Ranuan ja Reisjärven opistoilta on blogit lehdessämme.
 
Moni on kysynyt, onko lehdessämme juttujen kommentointimahdollisuutta. Tätä pohdittiin suunnitteluvaiheessa, mutta kommentointimahdollisuutta ei lehdessämme ole muun muassa sen vuoksi, että moderointi vaatisi paljon työvoimaa. 
 
Verkkolehti käynnistyy vuoden kokeiluna ja toimii hyvin pienillä resursseilla, mikä vaikuttaa muun muassa sisällöntuotannon määrään. Tavoitteena on, että verkkolehteen tulisi joka päivä jotain uutta sisältöä. Rauhanyhdistyksistä saamme uutisia uutisavustajiltamme.
 
Mitä ajattelet lehdestämme? Olemme kiitollisia, jos haluat antaa palautetta. Voit lähettää kommentteja esimerkiksi palautelomakkeella, joka löytyy täältä. Voit myös lähettää sähköpostia toimitukselle osoitteeseen verkkotoimitus@srk.fi
 
Antoisia hetkiä sinulle Päivämies-verkkolehden parissa!
 
 
Verkkolehden avatumisesta kerrotaan myös tänään ilmestyneessä Päivämies-lehdessä

Lisää aiheesta:

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi