Lauantai 22.9.2018
"
Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan, ja niin maa palauttaa kuolleet elämään. Jes. 26:19

Tervetuloa tutustumaan Päivämies-verkkolehteen!

Uutiset 2.4.2014 00:01 | Päivämies-verkkolehti
Edessäsi on uunituore Päivämies-verkkolehti. Lehden suunnitteluvaihe on takanapäin ja varsinainen matka on alkanut. Päivämies-verkkolehti on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa lehtemme pariin!
Lehdessämme kerrotaan vanhoillislestadiolaisuudesta. Löydät sivuiltamme muun muassa tietoa SRK:n ja rauhanyhdistysten tapahtumista, hartauskirjoituksia sekä henkilöhaastatteluja. Artikkeleita on luettavissa kuudella eri kielellä.
 
Eräs tärkeä osa lehteämme ovat blogit. Blogisteja on 16, ja postauksissaan he kertovat ajatuksistaan, elämästään ja uskostaan. Ensimmäisissä postauksissaan monet heistä miettivät muun muassa sitä, miltä tuntuu aloittaa lehdessämme blogistina. Lisäksi Jämsän, Ranuan ja Reisjärven opistoilta on blogit lehdessämme.
 
Moni on kysynyt, onko lehdessämme juttujen kommentointimahdollisuutta. Tätä pohdittiin suunnitteluvaiheessa, mutta kommentointimahdollisuutta ei lehdessämme ole muun muassa sen vuoksi, että moderointi vaatisi paljon työvoimaa. 
 
Verkkolehti käynnistyy vuoden kokeiluna ja toimii hyvin pienillä resursseilla, mikä vaikuttaa muun muassa sisällöntuotannon määrään. Tavoitteena on, että verkkolehteen tulisi joka päivä jotain uutta sisältöä. Rauhanyhdistyksistä saamme uutisia uutisavustajiltamme.
 
Mitä ajattelet lehdestämme? Olemme kiitollisia, jos haluat antaa palautetta. Voit lähettää kommentteja esimerkiksi palautelomakkeella, joka löytyy täältä. Voit myös lähettää sähköpostia toimitukselle osoitteeseen verkkotoimitus@srk.fi
 
Antoisia hetkiä sinulle Päivämies-verkkolehden parissa!
 
 
Verkkolehden avatumisesta kerrotaan myös tänään ilmestyneessä Päivämies-lehdessä

Lisää aiheesta:

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi