Maanantai 22.7.2019
"
Kuinka ihanat ovat vuorilla ilosanoman tuojan askelet! Hän ilmoittaa rauhan tulon, tuo suuren ilosanoman. Jes. 52:7

Tervetuloa tutustumaan Päivämies-verkkolehteen!

Uutiset 2.4.2014 00:01 | Päivämies-verkkolehti
Edessäsi on uunituore Päivämies-verkkolehti. Lehden suunnitteluvaihe on takanapäin ja varsinainen matka on alkanut. Päivämies-verkkolehti on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa lehtemme pariin!
Lehdessämme kerrotaan vanhoillislestadiolaisuudesta. Löydät sivuiltamme muun muassa tietoa SRK:n ja rauhanyhdistysten tapahtumista, hartauskirjoituksia sekä henkilöhaastatteluja. Artikkeleita on luettavissa kuudella eri kielellä.
 
Eräs tärkeä osa lehteämme ovat blogit. Blogisteja on 16, ja postauksissaan he kertovat ajatuksistaan, elämästään ja uskostaan. Ensimmäisissä postauksissaan monet heistä miettivät muun muassa sitä, miltä tuntuu aloittaa lehdessämme blogistina. Lisäksi Jämsän, Ranuan ja Reisjärven opistoilta on blogit lehdessämme.
 
Moni on kysynyt, onko lehdessämme juttujen kommentointimahdollisuutta. Tätä pohdittiin suunnitteluvaiheessa, mutta kommentointimahdollisuutta ei lehdessämme ole muun muassa sen vuoksi, että moderointi vaatisi paljon työvoimaa. 
 
Verkkolehti käynnistyy vuoden kokeiluna ja toimii hyvin pienillä resursseilla, mikä vaikuttaa muun muassa sisällöntuotannon määrään. Tavoitteena on, että verkkolehteen tulisi joka päivä jotain uutta sisältöä. Rauhanyhdistyksistä saamme uutisia uutisavustajiltamme.
 
Mitä ajattelet lehdestämme? Olemme kiitollisia, jos haluat antaa palautetta. Voit lähettää kommentteja esimerkiksi palautelomakkeella, joka löytyy täältä. Voit myös lähettää sähköpostia toimitukselle osoitteeseen verkkotoimitus@srk.fi
 
Antoisia hetkiä sinulle Päivämies-verkkolehden parissa!
 
 
Verkkolehden avatumisesta kerrotaan myös tänään ilmestyneessä Päivämies-lehdessä

Lisää aiheesta:

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi