Keskiviikko 23.1.2019
"
Toivokaa ja iloitkaa, ahdingossa olkaa kestäviä, rukoilkaa hellittämättä. Room. 12:12

Talkoot käynnistyvät Pyhäjoen suviseura-alueella

Uutiset 4.4.2014 10:00 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen suviseuroihin on aikaa vielä kolmisen kuukautta, mutta seura-alueella käynnistellään jo talkoita.
Varsinainen rakentaminen alkaa pääosin toukokuussa, jolloin telttojen ja rakennusten pystytys aloitetaan. Huhtikuussa tavaroita siirretään varastoista kentälle ja rakennuspaikkoja merkitään maastoon. Päivä- ja iltatalkoot alkavat laajamittaisesti toukokuussa, jolloin paikalla on joka arkipäivä työnjohto ja opastus. Tällöin aloitetaan telttojen ja rakennusten pystytys.

Suviseuraorganisaatio toivottaa kenttätalkoisiin kaikki tervetulleiksi. Viikonloppuisin talkoolaisia odotetaan paikalle jopa yli 300. Ravintolatoimikunta järjestää talkoolaisille muonituksen.Lähikylien asukkaat ovat lahjoittaneet talven aikana lähes tuhat tukkia suviseurojen hyväksi. Tukkeja käytetään suviseurojen kenttärakenteisiin, kuten siltoihin ja rakennuksiin. Kyläyhdistys huutokauppaa käytetyn puutavaran suviseurojen jälkeen.
 
Jos voit tarjota majoitustilaa suviseuravieraille, tiloja voi tarjota vuokralle osoitteessa www.suviseurat.fi. Majoituskohteiksi sopivat lähialueiden omakotitalot, kesämökit ja huoneistot sekä asuntovaunut ja -autot.

Suviseuravalmistelujen etenemistä voi seurata suviseurojen nettisivuilta osoitteesta www.suviseurat.fi.


Kuvat: Kari Vengasaho ja Markus Lehtiniemi
Kuvat suviseuratalkoista Pudasjärveltä vuodelta 2013 ja Lopelta vuodelta 2012.

Tunnisteet:


pyhäjoki suviseurat

Lisää aiheesta:

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi