Tiistai 12.11.2019
"
"Palatkaa takaisin, te luopuneet lapset!" sanoo Herra. "Minä otan teidät jälleen omikseni." Jer. 3:14

Talkoot käynnistyvät Pyhäjoen suviseura-alueella

Uutiset 4.4.2014 10:00 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen suviseuroihin on aikaa vielä kolmisen kuukautta, mutta seura-alueella käynnistellään jo talkoita.
Varsinainen rakentaminen alkaa pääosin toukokuussa, jolloin telttojen ja rakennusten pystytys aloitetaan. Huhtikuussa tavaroita siirretään varastoista kentälle ja rakennuspaikkoja merkitään maastoon. Päivä- ja iltatalkoot alkavat laajamittaisesti toukokuussa, jolloin paikalla on joka arkipäivä työnjohto ja opastus. Tällöin aloitetaan telttojen ja rakennusten pystytys.

Suviseuraorganisaatio toivottaa kenttätalkoisiin kaikki tervetulleiksi. Viikonloppuisin talkoolaisia odotetaan paikalle jopa yli 300. Ravintolatoimikunta järjestää talkoolaisille muonituksen.Lähikylien asukkaat ovat lahjoittaneet talven aikana lähes tuhat tukkia suviseurojen hyväksi. Tukkeja käytetään suviseurojen kenttärakenteisiin, kuten siltoihin ja rakennuksiin. Kyläyhdistys huutokauppaa käytetyn puutavaran suviseurojen jälkeen.
 
Jos voit tarjota majoitustilaa suviseuravieraille, tiloja voi tarjota vuokralle osoitteessa www.suviseurat.fi. Majoituskohteiksi sopivat lähialueiden omakotitalot, kesämökit ja huoneistot sekä asuntovaunut ja -autot.

Suviseuravalmistelujen etenemistä voi seurata suviseurojen nettisivuilta osoitteesta www.suviseurat.fi.


Kuvat: Kari Vengasaho ja Markus Lehtiniemi
Kuvat suviseuratalkoista Pudasjärveltä vuodelta 2013 ja Lopelta vuodelta 2012.

Tunnisteet:


pyhäjoki suviseurat

Lisää aiheesta:

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi