Lauantai 22.9.2018
"
Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan, ja niin maa palauttaa kuolleet elämään. Jes. 26:19

SRK:n tilinpäätös positiivinen

Uutiset 7.4.2014 15:51 | Päivi Martikainen


SRK:n taloudellinen tulos oli positiivinen vuonna 2013. Siihen vaikuttivat merkittävällä tavalla lahjoitukset ja Kuusamon leirikeskuksen myyntivoitto. Vaikka säästötoimenpiteitä oli tehty, tuloksesta odotettiin vielä negatiivista vuoden 2012 tapaan.
SRK:n vs. talouspällikkö Senja Koivukangas haluaa kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia.

– Olemme erittäin kiitollisia testamentti- ja monista muista lahjoituksista. Rauhanyhdistykset ovat myös kiitettävästi hoitaneet leirikeskusten tukialuelahjoitusten keräykset, mitä ilman leiritoiminta ei onnistuisi.

Koivukangas mainitsee, että SRK:lla on silti edelleen toiminnallista alijäämää. Sitä on tarkoitus oikaista kuluja vähentämällä sekä tehostamalla julkaisumyyntiä, josta tulevat SRK:lle suurimmat tulot. Tuotteiden esittelyä ja markkinointia onkin pyritty kehittämään yhteistyössä rauhanyhdistysten julkaisuvastaavien kanssa. 

– Meidän täytyisi pystyä toimimaan niin, että toiminnan tuloilla voitaisiin kattaa toiminnan menot. Testamenttilahjoitukset ja muut lahjoitukset olisivat siten vahvistamassa ja tukemassa toimintaamme. Säästötoimenpiteitä tehdään siis edelleen, Koivukangas toteaa.

Viime vuonna ei juuri investoitu, mutta nyt Maitoisissa on alkamassa suuri 2,9 miljoonan euron hanke. Maitoisten tukialue on tarttunut innolla työhön, myös varainhankinnan puolesta. 

– Toivomme, että Jumala siunaa toimintaamme ja osoittaa siihen tekijät ja varat. Saamme katsella tulevaisuuteen kiitollisin ja luottavaisin mielin, Koivukangas toteaa.

Kuva: Elisa Raappana

Lue lisää SRK:n taloudesta 9.4. ilmestyvästä Päivämiehestä.
 

Tunnisteet:


srk talous

Lisää aiheesta:

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi