Keskiviikko 14.11.2018
"
Minut itseni uhrataan jo pian, lähtöni hetki on tullut. Olen kilpaillut hyvän kilpailun, olen juossut perille ja säilyttänyt uskoni. 2 Tim. 4:6-7

SRK:n tilinpäätös positiivinen

Uutiset 7.4.2014 15:51 | Päivi Martikainen


SRK:n taloudellinen tulos oli positiivinen vuonna 2013. Siihen vaikuttivat merkittävällä tavalla lahjoitukset ja Kuusamon leirikeskuksen myyntivoitto. Vaikka säästötoimenpiteitä oli tehty, tuloksesta odotettiin vielä negatiivista vuoden 2012 tapaan.
SRK:n vs. talouspällikkö Senja Koivukangas haluaa kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia.

– Olemme erittäin kiitollisia testamentti- ja monista muista lahjoituksista. Rauhanyhdistykset ovat myös kiitettävästi hoitaneet leirikeskusten tukialuelahjoitusten keräykset, mitä ilman leiritoiminta ei onnistuisi.

Koivukangas mainitsee, että SRK:lla on silti edelleen toiminnallista alijäämää. Sitä on tarkoitus oikaista kuluja vähentämällä sekä tehostamalla julkaisumyyntiä, josta tulevat SRK:lle suurimmat tulot. Tuotteiden esittelyä ja markkinointia onkin pyritty kehittämään yhteistyössä rauhanyhdistysten julkaisuvastaavien kanssa. 

– Meidän täytyisi pystyä toimimaan niin, että toiminnan tuloilla voitaisiin kattaa toiminnan menot. Testamenttilahjoitukset ja muut lahjoitukset olisivat siten vahvistamassa ja tukemassa toimintaamme. Säästötoimenpiteitä tehdään siis edelleen, Koivukangas toteaa.

Viime vuonna ei juuri investoitu, mutta nyt Maitoisissa on alkamassa suuri 2,9 miljoonan euron hanke. Maitoisten tukialue on tarttunut innolla työhön, myös varainhankinnan puolesta. 

– Toivomme, että Jumala siunaa toimintaamme ja osoittaa siihen tekijät ja varat. Saamme katsella tulevaisuuteen kiitollisin ja luottavaisin mielin, Koivukangas toteaa.

Kuva: Elisa Raappana

Lue lisää SRK:n taloudesta 9.4. ilmestyvästä Päivämiehestä.
 

Tunnisteet:


srk talous

Lisää aiheesta:

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi