Tiistai 20.11.2018
"
Hyvä on sen osa, jota sinä, Herra, kasvatat ja jolle sinä opetat lakiasi. Pahana päivänä sinä varjelet häntä, kun hauta jo aukeaa sille, joka rikkoo lakiasi. Ps. 94:12-13

Viestintäryhmän tapaamisessa pohdittiin SRK:n tulevaisuuden viestintää

Uutiset 8.4.2014 08:16 | Päivämies-verkkolehti
SRK:n viestintäryhmä kokoontui viime viikonloppuna Siikatörmällä. Tapaamisessa käsiteltiin viestinnän kuulumisia ja tulevaisuutta.
Tapaamisessa olivat mukana Jouni Hintikka, Matti Hintikka, Juha Kaarivaara, Hanna Kallunki, Samuli Korteniemi, Hannu Linna, Olli Lohi, Perttu MäkimarttiValde Palola ja Matti Taskila. Lisäksi Hanna Nurminen oli tapaamisessa mukana viestintäalan asiantuntijana.
 

Matti Taskila (vas.), Valde Palola ja Olli Lohi syventyneinä keskusteluun.


Keskusteluissa pohdittiin viime vuosien viestinnän plussia ja miinuksia sekä sitä, miten viestintää voitaisiin tulevaisuudessa kehittää.
 
– Selkeys ja rehellisyys viestinnässä on tärkeää, Matti Taskila totesi.
 
Käynnissä oleva median muutos puhutti osallistujia.
 
– Suuntaus on kohti nopeaa ja tunteita herättävää kerrontaa, jossa mielikuvat saattavat ottaa vallan faktoista. Hyvä medialukutaito on tärkeä asia, jotta osaisi arvioida erilaisia tekstejä. Tällöin median aktiivisuus ei välttämättä herätä niin vahvoja tunteita,  Hanna Nurminen totesi.
 
Tapaamisessa tarkasteltiin myös SRK:n erilaisia viestinnän kanavia, muun muassa Päivämiestä ja sen verkkoversiota sekä kesäseuraradiota. Päivämies-verkkolehden avautuminen koettiin tärkeäksi asiaksi.
 
Radioryhmä vastaa SRK:n kesäseuraradion toiminnasta. Ensi kesänä kesäseuraradio aloittaa toimintansa keskiviikkona 25.6. ja lähettää viimeisenä ohjelmanaan Siionin laulujen illan maanantaina 28.7.
 
– Radiotyössä on ollut tiivis talvi. Nuorten into tehdä työtä on ollut mykistävää, radioryhmän jäsen Samuli Korteniemi iloitsi.
 
Tärkeänä pidettiin sitä, että median kohtaamista ja avointa keskustelukulttuuria tulee edelleen kehittää.
 
– On tärkeää kunnioittaa ja kuunnella erilaisia näkemyksiä ja kohdata toinen toisemme ystävällisesti, keskustelussa todettiin.

Iloinen jouluretki, SRKCD-130

Lähde jouluretkelle perinteisten, uusien ja harvinaisempien tonttu- ja leikkilaulujen matkassa. Laulujen kautta edetään joulun odotuksesta kohti jouluvalmisteluja, aattopäivän jännitystä ja joulun suurta juhlaa. Tyttöjen ja poikien lauluryhmiä johtaa Ulla Metsänheimo. Pianoa soittaa Emilia Soranta. Lauluja säestetään myös monin muin soittimin. 

22 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Nuottivihko – Iloinen jouluretki

Lähde jouluiselle musiikkiretkelle! Retki alkaa joulun odotuksesta ja etenee jouluvalmistelujen kautta kohti aattopäivän jännitystä ja joulun suurta juhlaa. Retkelle lähdetään perinteisten, uusien ja harvinaisempien tonttu- ja leikkilaulujen matkassa.

18 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi