Keskiviikko 19.9.2018
"
Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto. Fil. 1:21

Viestintäryhmän tapaamisessa pohdittiin SRK:n tulevaisuuden viestintää

Uutiset 8.4.2014 08:16 | Päivämies-verkkolehti
SRK:n viestintäryhmä kokoontui viime viikonloppuna Siikatörmällä. Tapaamisessa käsiteltiin viestinnän kuulumisia ja tulevaisuutta.
Tapaamisessa olivat mukana Jouni Hintikka, Matti Hintikka, Juha Kaarivaara, Hanna Kallunki, Samuli Korteniemi, Hannu Linna, Olli Lohi, Perttu MäkimarttiValde Palola ja Matti Taskila. Lisäksi Hanna Nurminen oli tapaamisessa mukana viestintäalan asiantuntijana.
 

Matti Taskila (vas.), Valde Palola ja Olli Lohi syventyneinä keskusteluun.


Keskusteluissa pohdittiin viime vuosien viestinnän plussia ja miinuksia sekä sitä, miten viestintää voitaisiin tulevaisuudessa kehittää.
 
– Selkeys ja rehellisyys viestinnässä on tärkeää, Matti Taskila totesi.
 
Käynnissä oleva median muutos puhutti osallistujia.
 
– Suuntaus on kohti nopeaa ja tunteita herättävää kerrontaa, jossa mielikuvat saattavat ottaa vallan faktoista. Hyvä medialukutaito on tärkeä asia, jotta osaisi arvioida erilaisia tekstejä. Tällöin median aktiivisuus ei välttämättä herätä niin vahvoja tunteita,  Hanna Nurminen totesi.
 
Tapaamisessa tarkasteltiin myös SRK:n erilaisia viestinnän kanavia, muun muassa Päivämiestä ja sen verkkoversiota sekä kesäseuraradiota. Päivämies-verkkolehden avautuminen koettiin tärkeäksi asiaksi.
 
Radioryhmä vastaa SRK:n kesäseuraradion toiminnasta. Ensi kesänä kesäseuraradio aloittaa toimintansa keskiviikkona 25.6. ja lähettää viimeisenä ohjelmanaan Siionin laulujen illan maanantaina 28.7.
 
– Radiotyössä on ollut tiivis talvi. Nuorten into tehdä työtä on ollut mykistävää, radioryhmän jäsen Samuli Korteniemi iloitsi.
 
Tärkeänä pidettiin sitä, että median kohtaamista ja avointa keskustelukulttuuria tulee edelleen kehittää.
 
– On tärkeää kunnioittaa ja kuunnella erilaisia näkemyksiä ja kohdata toinen toisemme ystävällisesti, keskustelussa todettiin.

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi