Torstai 21.11.2019
"
Minä odotan Herraa kuin vartijat aamua, hartaammin kuin vartijat aamua. Ps. 130:6

Viestintäryhmän tapaamisessa pohdittiin SRK:n tulevaisuuden viestintää

Uutiset 8.4.2014 08:16 | Päivämies-verkkolehti
SRK:n viestintäryhmä kokoontui viime viikonloppuna Siikatörmällä. Tapaamisessa käsiteltiin viestinnän kuulumisia ja tulevaisuutta.
Tapaamisessa olivat mukana Jouni Hintikka, Matti Hintikka, Juha Kaarivaara, Hanna Kallunki, Samuli Korteniemi, Hannu Linna, Olli Lohi, Perttu MäkimarttiValde Palola ja Matti Taskila. Lisäksi Hanna Nurminen oli tapaamisessa mukana viestintäalan asiantuntijana.
 

Matti Taskila (vas.), Valde Palola ja Olli Lohi syventyneinä keskusteluun.


Keskusteluissa pohdittiin viime vuosien viestinnän plussia ja miinuksia sekä sitä, miten viestintää voitaisiin tulevaisuudessa kehittää.
 
– Selkeys ja rehellisyys viestinnässä on tärkeää, Matti Taskila totesi.
 
Käynnissä oleva median muutos puhutti osallistujia.
 
– Suuntaus on kohti nopeaa ja tunteita herättävää kerrontaa, jossa mielikuvat saattavat ottaa vallan faktoista. Hyvä medialukutaito on tärkeä asia, jotta osaisi arvioida erilaisia tekstejä. Tällöin median aktiivisuus ei välttämättä herätä niin vahvoja tunteita,  Hanna Nurminen totesi.
 
Tapaamisessa tarkasteltiin myös SRK:n erilaisia viestinnän kanavia, muun muassa Päivämiestä ja sen verkkoversiota sekä kesäseuraradiota. Päivämies-verkkolehden avautuminen koettiin tärkeäksi asiaksi.
 
Radioryhmä vastaa SRK:n kesäseuraradion toiminnasta. Ensi kesänä kesäseuraradio aloittaa toimintansa keskiviikkona 25.6. ja lähettää viimeisenä ohjelmanaan Siionin laulujen illan maanantaina 28.7.
 
– Radiotyössä on ollut tiivis talvi. Nuorten into tehdä työtä on ollut mykistävää, radioryhmän jäsen Samuli Korteniemi iloitsi.
 
Tärkeänä pidettiin sitä, että median kohtaamista ja avointa keskustelukulttuuria tulee edelleen kehittää.
 
– On tärkeää kunnioittaa ja kuunnella erilaisia näkemyksiä ja kohdata toinen toisemme ystävällisesti, keskustelussa todettiin.

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi