Torstai 21.2.2019
"
Kuinka suuri onkaan sinun hyvyytesi! Se on ehtymätön aarre niille, jotka sinua pelkäävät. Kaikkien nähden sinä annat apusi niille, jotka turvautuvat sinuun. Ps. 31:20

Viestintäryhmän tapaamisessa pohdittiin SRK:n tulevaisuuden viestintää

Uutiset 8.4.2014 08:16 | Päivämies-verkkolehti
SRK:n viestintäryhmä kokoontui viime viikonloppuna Siikatörmällä. Tapaamisessa käsiteltiin viestinnän kuulumisia ja tulevaisuutta.
Tapaamisessa olivat mukana Jouni Hintikka, Matti Hintikka, Juha Kaarivaara, Hanna Kallunki, Samuli Korteniemi, Hannu Linna, Olli Lohi, Perttu MäkimarttiValde Palola ja Matti Taskila. Lisäksi Hanna Nurminen oli tapaamisessa mukana viestintäalan asiantuntijana.
 

Matti Taskila (vas.), Valde Palola ja Olli Lohi syventyneinä keskusteluun.


Keskusteluissa pohdittiin viime vuosien viestinnän plussia ja miinuksia sekä sitä, miten viestintää voitaisiin tulevaisuudessa kehittää.
 
– Selkeys ja rehellisyys viestinnässä on tärkeää, Matti Taskila totesi.
 
Käynnissä oleva median muutos puhutti osallistujia.
 
– Suuntaus on kohti nopeaa ja tunteita herättävää kerrontaa, jossa mielikuvat saattavat ottaa vallan faktoista. Hyvä medialukutaito on tärkeä asia, jotta osaisi arvioida erilaisia tekstejä. Tällöin median aktiivisuus ei välttämättä herätä niin vahvoja tunteita,  Hanna Nurminen totesi.
 
Tapaamisessa tarkasteltiin myös SRK:n erilaisia viestinnän kanavia, muun muassa Päivämiestä ja sen verkkoversiota sekä kesäseuraradiota. Päivämies-verkkolehden avautuminen koettiin tärkeäksi asiaksi.
 
Radioryhmä vastaa SRK:n kesäseuraradion toiminnasta. Ensi kesänä kesäseuraradio aloittaa toimintansa keskiviikkona 25.6. ja lähettää viimeisenä ohjelmanaan Siionin laulujen illan maanantaina 28.7.
 
– Radiotyössä on ollut tiivis talvi. Nuorten into tehdä työtä on ollut mykistävää, radioryhmän jäsen Samuli Korteniemi iloitsi.
 
Tärkeänä pidettiin sitä, että median kohtaamista ja avointa keskustelukulttuuria tulee edelleen kehittää.
 
– On tärkeää kunnioittaa ja kuunnella erilaisia näkemyksiä ja kohdata toinen toisemme ystävällisesti, keskustelussa todettiin.

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi