Perjantai 18.1.2019
"
Minä olen löytänyt palvelijani Daavidin ja voidellut hänet pyhällä öljylläni. Minun voimani vahvistaa häntä ja käteni on hänen tukenaan. Ps. 89:21-22

Suviseuroissa julkistettavan SRK:n vuosikirjan aiheena kristityn vapaus

Uutiset 13.4.2014 11:11 | Päivämies-verkkolehti
Vuodesta 1984 lähtien SRK on julkaissut vuosittain kirjan, jossa käsitellään uskoon ja elämään liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä. Vuosikirja täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Vuosikirjan 2014 teemana on kristityn vapaus. Kirja julkistetaan Pyhäjoen suviseuroissa kesäkuussa.
Tuleva vuosikirja on jaettu neljään osioon, jotka käsittelevät vapautta eri näkökulmista: Vapaus Kristuksessa, Vapaus kristityn elämässä, Vapaus ja vastuu sekä Yhteiskunnallinen vapaus. Vuosikirja koostuu yhteensä 36 kirjoituksesta, ja sen ovat toimittaneet Jouni Hintikka ja Ari-Pekka Palola (kuva alla).SRK:n kustannuspäällikön Ari-Pekka Palolan mukaan kirjan tavoitteena on kertoa, millaista on uskon tuoma vapaus ja ilo. 

– Kirjassa käsitellään myös uskonnon- ja sananvapauteen liittyviä kysymyksiä, jotka ovat olleet esillä viimeaikaisissa keskusteluissa, toteaa Palola.

Vuosikirja hyväksyttiin kuluneella viikolla SRK:n toimitusneuvostossa.
 

Tunnisteet:


vuosikirja srk

Lisää aiheesta:

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi