Lauantai 22.9.2018
"
Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan, ja niin maa palauttaa kuolleet elämään. Jes. 26:19

Suviseuroissa julkistettavan SRK:n vuosikirjan aiheena kristityn vapaus

Uutiset 13.4.2014 11:11 | Päivämies-verkkolehti
Vuodesta 1984 lähtien SRK on julkaissut vuosittain kirjan, jossa käsitellään uskoon ja elämään liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä. Vuosikirja täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Vuosikirjan 2014 teemana on kristityn vapaus. Kirja julkistetaan Pyhäjoen suviseuroissa kesäkuussa.
Tuleva vuosikirja on jaettu neljään osioon, jotka käsittelevät vapautta eri näkökulmista: Vapaus Kristuksessa, Vapaus kristityn elämässä, Vapaus ja vastuu sekä Yhteiskunnallinen vapaus. Vuosikirja koostuu yhteensä 36 kirjoituksesta, ja sen ovat toimittaneet Jouni Hintikka ja Ari-Pekka Palola (kuva alla).SRK:n kustannuspäällikön Ari-Pekka Palolan mukaan kirjan tavoitteena on kertoa, millaista on uskon tuoma vapaus ja ilo. 

– Kirjassa käsitellään myös uskonnon- ja sananvapauteen liittyviä kysymyksiä, jotka ovat olleet esillä viimeaikaisissa keskusteluissa, toteaa Palola.

Vuosikirja hyväksyttiin kuluneella viikolla SRK:n toimitusneuvostossa.
 

Tunnisteet:


vuosikirja srk

Lisää aiheesta:

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi