Keskiviikko 20.2.2019
"
Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon. Juoskaa siis niin, että voitatte sen! 1 Kor. 9:24

Pääsiäissana-lehdessä syvennytään uskon ja lähimmäisyyden teemoihin

Uutiset 12.4.2014 07:45 | Päivämies-verkkolehti
Tämän vuoden Pääsiäissana-lehdessä syvennytään uskon ja lähimmäisyyden teemoihin. Pääsiäissana on Jämsän, Ranuan ja Reisjärven opistojen julkaisema lehti, joka ilmestyy nyt 57. kerran. 
Pääsiäisaiheiset hartauskirjoitukset ovat perinteiseen tapaan lehden keskeistä aineistoa. Mukana on myös pääsiäispäivän evankeliumi Johanneksen mukaan. Lähimmäisyysteemaa käsitellään laupiaan samarialaisen kertomuksen avulla. Lehti sisältää myös esimerkiksi runoja, katsauksen Ranuan opiston historiaan sekä opistolaisten kirjoituksia.
 
Pääsiäissanaa voi ostaa lehtenä tai cd-äänitteenä SRK:n julkaisumyymälästä ja rauhanyhdistysten kirjamyynnistä. Sitä voi myös tilata Ranuan opistolta, lisätietoja täältä.
 
Vuoden 2014 Pääsiäissanan valmistumisesta päävastuun on kantanut Ranuan opisto, joka saa myös tämän lehden myyntitulot. 


Kuvassa on Pääsiäissana-lehden kansi, jonka kuvituksen on tehnyt Laura Lindgren.

Tunnisteet:


pääsiäissana opisto

Lisää aiheesta:

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi