Keskiviikko 24.7.2019
"
Minut armahdettiin, jotta Kristus Jeesus juuri minussa osoittaisi, kuinka suuri hänen kärsivällisyytensä on. 1 Tim. 1:16

Pääsiäissana-lehdessä syvennytään uskon ja lähimmäisyyden teemoihin

Uutiset 12.4.2014 07:45 | Päivämies-verkkolehti
Tämän vuoden Pääsiäissana-lehdessä syvennytään uskon ja lähimmäisyyden teemoihin. Pääsiäissana on Jämsän, Ranuan ja Reisjärven opistojen julkaisema lehti, joka ilmestyy nyt 57. kerran. 
Pääsiäisaiheiset hartauskirjoitukset ovat perinteiseen tapaan lehden keskeistä aineistoa. Mukana on myös pääsiäispäivän evankeliumi Johanneksen mukaan. Lähimmäisyysteemaa käsitellään laupiaan samarialaisen kertomuksen avulla. Lehti sisältää myös esimerkiksi runoja, katsauksen Ranuan opiston historiaan sekä opistolaisten kirjoituksia.
 
Pääsiäissanaa voi ostaa lehtenä tai cd-äänitteenä SRK:n julkaisumyymälästä ja rauhanyhdistysten kirjamyynnistä. Sitä voi myös tilata Ranuan opistolta, lisätietoja täältä.
 
Vuoden 2014 Pääsiäissanan valmistumisesta päävastuun on kantanut Ranuan opisto, joka saa myös tämän lehden myyntitulot. 


Kuvassa on Pääsiäissana-lehden kansi, jonka kuvituksen on tehnyt Laura Lindgren.

Tunnisteet:


pääsiäissana opisto

Lisää aiheesta:

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi