Tiistai 12.11.2019
"
"Palatkaa takaisin, te luopuneet lapset!" sanoo Herra. "Minä otan teidät jälleen omikseni." Jer. 3:14

Suviseurojen työvuoroista 83 prosenttia varattu

Uutiset 14.4.2014 06:40 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseuraorganisaation hallinnon työryhmä kokousti SRK:lla. Kokouksessa valmisteltiin seuraavaa Pyhäjoen suviseurojen päätoimikunnan kokousta, jonka tavoitteena on suviseurojen valmiustilanteen tarkistaminen. Kokouksessa myös hyväksyttiin suviseurojen myymälä- ja ravintolatoimikunnan hankinnat.
Suviseuraorganisaation hallinnon työryhmään kuuluvat päätoimikunnan ja osastojen puheenjohtajat sekä päätoimikunnan sihteeri. Osastoja on kolme, eli huolto-osasto, järjestelyosasto ja tiedotusosasto.
 
Työryhmän tehtävänä on valmistella päätoimikunnan kokousasiat ja panna toimeen päätoimikunnassa tehdyt päätökset. Työryhmä myös ohjaa toimikuntien työtä ja vastaa suviseuraorganisaation sisäisestä tiedottamisesta.
 
Seuraavassa päätoimikunnan kokouksessa tarkastellaan muun muassa sen hetkistä työvoiman hankinnan toteutumaa. Tällä hetkellä Pyhäjoen suviseurojen työvuoroista on saatu täytettyä jo 83 prosenttia. 

Kuva: Markus Lehtiniemi

Lisää aiheesta:

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi