Lauantai 19.1.2019
"
Muistakaa johtajianne, niitä, jotka julistivat teille Jumalan sanaa. Pitäkää mielessänne, miten he elämänsä elivät, ja ottakaa heidän uskonsa esikuvaksenne. Hepr. 13:7

Suviseurojen työvuoroista 83 prosenttia varattu

Uutiset 14.4.2014 06:40 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseuraorganisaation hallinnon työryhmä kokousti SRK:lla. Kokouksessa valmisteltiin seuraavaa Pyhäjoen suviseurojen päätoimikunnan kokousta, jonka tavoitteena on suviseurojen valmiustilanteen tarkistaminen. Kokouksessa myös hyväksyttiin suviseurojen myymälä- ja ravintolatoimikunnan hankinnat.
Suviseuraorganisaation hallinnon työryhmään kuuluvat päätoimikunnan ja osastojen puheenjohtajat sekä päätoimikunnan sihteeri. Osastoja on kolme, eli huolto-osasto, järjestelyosasto ja tiedotusosasto.
 
Työryhmän tehtävänä on valmistella päätoimikunnan kokousasiat ja panna toimeen päätoimikunnassa tehdyt päätökset. Työryhmä myös ohjaa toimikuntien työtä ja vastaa suviseuraorganisaation sisäisestä tiedottamisesta.
 
Seuraavassa päätoimikunnan kokouksessa tarkastellaan muun muassa sen hetkistä työvoiman hankinnan toteutumaa. Tällä hetkellä Pyhäjoen suviseurojen työvuoroista on saatu täytettyä jo 83 prosenttia. 

Kuva: Markus Lehtiniemi

Lisää aiheesta:

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi