Torstai 15.11.2018
"
Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä. Job 19:25

Suviseurojen työvuoroista 83 prosenttia varattu

Uutiset 14.4.2014 06:40 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseuraorganisaation hallinnon työryhmä kokousti SRK:lla. Kokouksessa valmisteltiin seuraavaa Pyhäjoen suviseurojen päätoimikunnan kokousta, jonka tavoitteena on suviseurojen valmiustilanteen tarkistaminen. Kokouksessa myös hyväksyttiin suviseurojen myymälä- ja ravintolatoimikunnan hankinnat.
Suviseuraorganisaation hallinnon työryhmään kuuluvat päätoimikunnan ja osastojen puheenjohtajat sekä päätoimikunnan sihteeri. Osastoja on kolme, eli huolto-osasto, järjestelyosasto ja tiedotusosasto.
 
Työryhmän tehtävänä on valmistella päätoimikunnan kokousasiat ja panna toimeen päätoimikunnassa tehdyt päätökset. Työryhmä myös ohjaa toimikuntien työtä ja vastaa suviseuraorganisaation sisäisestä tiedottamisesta.
 
Seuraavassa päätoimikunnan kokouksessa tarkastellaan muun muassa sen hetkistä työvoiman hankinnan toteutumaa. Tällä hetkellä Pyhäjoen suviseurojen työvuoroista on saatu täytettyä jo 83 prosenttia. 

Kuva: Markus Lehtiniemi

Lisää aiheesta:

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi