Torstai 18.4.2019
"
Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi sen opetuslapsilleen sanoen: "Tämä on minun ruumiini, joka annetaan teidän puolestanne. Tehkää tämä minun muistokseni." Luuk. 22:19

Suviseurojen työvuoroista 83 prosenttia varattu

Uutiset 14.4.2014 06:40 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseuraorganisaation hallinnon työryhmä kokousti SRK:lla. Kokouksessa valmisteltiin seuraavaa Pyhäjoen suviseurojen päätoimikunnan kokousta, jonka tavoitteena on suviseurojen valmiustilanteen tarkistaminen. Kokouksessa myös hyväksyttiin suviseurojen myymälä- ja ravintolatoimikunnan hankinnat.
Suviseuraorganisaation hallinnon työryhmään kuuluvat päätoimikunnan ja osastojen puheenjohtajat sekä päätoimikunnan sihteeri. Osastoja on kolme, eli huolto-osasto, järjestelyosasto ja tiedotusosasto.
 
Työryhmän tehtävänä on valmistella päätoimikunnan kokousasiat ja panna toimeen päätoimikunnassa tehdyt päätökset. Työryhmä myös ohjaa toimikuntien työtä ja vastaa suviseuraorganisaation sisäisestä tiedottamisesta.
 
Seuraavassa päätoimikunnan kokouksessa tarkastellaan muun muassa sen hetkistä työvoiman hankinnan toteutumaa. Tällä hetkellä Pyhäjoen suviseurojen työvuoroista on saatu täytettyä jo 83 prosenttia. 

Kuva: Markus Lehtiniemi

Lisää aiheesta:

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi