Torstai 20.9.2018
"
Tuonelan kohdusta minä huudan apua, ja sinä, Herra, kuulet ääneni. Joona 2:3

Suviseura-alueen täyttöä ja liikennejärjestelyitä suunniteltiin

Uutiset 22.4.2014 08:34 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseurojen liikennetoimikunta ja liikennepäälliköt kävivät mittaamassa suviseura-alueen peltoaukeita. He suunnittelivat sitä, miten aluetta voidaan hyödyntää niin, että suviseuravieraiden majoittaminen sujuu mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.
Kun 190 hehtaarin seura-alueelle saapuu suuri määrä majoituskalustoa, hyvä suunnittelu ja selkeä liikenteenohjaus mahdollistavat liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden. Liikennetoimikunnan puheenjohtaja Henry Saartoalan mukaan tuleva seura-alue on liikennejärjestelyiden kannalta toimiva.

– Kenttä on maaperältään hyvä ja alue yhtenäinen, mikä helpottaa seura-alueen täytön suunnittelua. Suviseura-alueelle on lisäksi toimivat tieyhteydet.
 
Suurimpana haasteena Saartoala pitää valtatie 8:n ruuhkautumista tulo- ja menoliikenteen vilkkaimpina aikoina. Pohjoisesta ja etelästä tulevat saapuvat suviseura-alueelle valtatie 8:aa pitkin ja idästä saapuvat tulevat Alavieskasta Yppäriin johtavaa tietä pitkin. Tarkemmat ohjeet liikennejärjestelyistä ilmoitetaan viikon 23 Päivämiehessä julkaistavassa suviseurainfossa.

Lisää aiheesta:

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi