Perjantai 22.2.2019
"
Minä rakastan sinua, Herra, sinä olet minun voimani. Ps. 18:2

Suviseura-alueen täyttöä ja liikennejärjestelyitä suunniteltiin

Uutiset 22.4.2014 08:34 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseurojen liikennetoimikunta ja liikennepäälliköt kävivät mittaamassa suviseura-alueen peltoaukeita. He suunnittelivat sitä, miten aluetta voidaan hyödyntää niin, että suviseuravieraiden majoittaminen sujuu mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.
Kun 190 hehtaarin seura-alueelle saapuu suuri määrä majoituskalustoa, hyvä suunnittelu ja selkeä liikenteenohjaus mahdollistavat liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden. Liikennetoimikunnan puheenjohtaja Henry Saartoalan mukaan tuleva seura-alue on liikennejärjestelyiden kannalta toimiva.

– Kenttä on maaperältään hyvä ja alue yhtenäinen, mikä helpottaa seura-alueen täytön suunnittelua. Suviseura-alueelle on lisäksi toimivat tieyhteydet.
 
Suurimpana haasteena Saartoala pitää valtatie 8:n ruuhkautumista tulo- ja menoliikenteen vilkkaimpina aikoina. Pohjoisesta ja etelästä tulevat saapuvat suviseura-alueelle valtatie 8:aa pitkin ja idästä saapuvat tulevat Alavieskasta Yppäriin johtavaa tietä pitkin. Tarkemmat ohjeet liikennejärjestelyistä ilmoitetaan viikon 23 Päivämiehessä julkaistavassa suviseurainfossa.

Lisää aiheesta:

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi