Tiistai 16.7.2019
"
- Nämä teidän tulee pitää: Puhukaa totta toisillenne! Jakakaa oikeutta totuuden mukaan, niin että rauha vallitsee keskuudessanne. Sak. 8:16

Suviseura-alueen täyttöä ja liikennejärjestelyitä suunniteltiin

Uutiset 22.4.2014 08:34 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseurojen liikennetoimikunta ja liikennepäälliköt kävivät mittaamassa suviseura-alueen peltoaukeita. He suunnittelivat sitä, miten aluetta voidaan hyödyntää niin, että suviseuravieraiden majoittaminen sujuu mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.
Kun 190 hehtaarin seura-alueelle saapuu suuri määrä majoituskalustoa, hyvä suunnittelu ja selkeä liikenteenohjaus mahdollistavat liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden. Liikennetoimikunnan puheenjohtaja Henry Saartoalan mukaan tuleva seura-alue on liikennejärjestelyiden kannalta toimiva.

– Kenttä on maaperältään hyvä ja alue yhtenäinen, mikä helpottaa seura-alueen täytön suunnittelua. Suviseura-alueelle on lisäksi toimivat tieyhteydet.
 
Suurimpana haasteena Saartoala pitää valtatie 8:n ruuhkautumista tulo- ja menoliikenteen vilkkaimpina aikoina. Pohjoisesta ja etelästä tulevat saapuvat suviseura-alueelle valtatie 8:aa pitkin ja idästä saapuvat tulevat Alavieskasta Yppäriin johtavaa tietä pitkin. Tarkemmat ohjeet liikennejärjestelyistä ilmoitetaan viikon 23 Päivämiehessä julkaistavassa suviseurainfossa.

Lisää aiheesta:

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi