Lauantai 17.11.2018
"
"He eivät enää voi kuolla, sillä he ovat enkelien kaltaisia. He ovat Jumalan lapsia, ylösnousemuksesta osallisia." Luuk. 20:36

Suviseura-alueen täyttöä ja liikennejärjestelyitä suunniteltiin

Uutiset 22.4.2014 08:34 | Päivämies-verkkolehti


Viime viikolla Pyhäjoen suviseurojen liikennetoimikunta ja liikennepäälliköt kävivät mittaamassa suviseura-alueen peltoaukeita. He suunnittelivat sitä, miten aluetta voidaan hyödyntää niin, että suviseuravieraiden majoittaminen sujuu mahdollisimman hyvin ja turvallisesti.
Kun 190 hehtaarin seura-alueelle saapuu suuri määrä majoituskalustoa, hyvä suunnittelu ja selkeä liikenteenohjaus mahdollistavat liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden. Liikennetoimikunnan puheenjohtaja Henry Saartoalan mukaan tuleva seura-alue on liikennejärjestelyiden kannalta toimiva.

– Kenttä on maaperältään hyvä ja alue yhtenäinen, mikä helpottaa seura-alueen täytön suunnittelua. Suviseura-alueelle on lisäksi toimivat tieyhteydet.
 
Suurimpana haasteena Saartoala pitää valtatie 8:n ruuhkautumista tulo- ja menoliikenteen vilkkaimpina aikoina. Pohjoisesta ja etelästä tulevat saapuvat suviseura-alueelle valtatie 8:aa pitkin ja idästä saapuvat tulevat Alavieskasta Yppäriin johtavaa tietä pitkin. Tarkemmat ohjeet liikennejärjestelyistä ilmoitetaan viikon 23 Päivämiehessä julkaistavassa suviseurainfossa.

Lisää aiheesta:

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi