Torstai 21.2.2019
"
Kuinka suuri onkaan sinun hyvyytesi! Se on ehtymätön aarre niille, jotka sinua pelkäävät. Kaikkien nähden sinä annat apusi niille, jotka turvautuvat sinuun. Ps. 31:20

Kansallisen veteraanipäivän pääjuhlassa aiheena kiitollisuus ja tulevaisuus

Uutiset 27.4.2014 00:05 | Päivämies-verkkolehtiTänään vietetään kansallista veteraanipäivää. Päivän ohjelmaan kuuluu valtakunnallinen pääjuhla, joka on tänä vuonna Mikkelissä. Juhlan teema on ”Kiitollisina kohti tulevaisuutta – Tacksamma emot framtiden”.
Päivän tarkoituksena on osoittaa arvostusta sotiemme veteraaneille. Ensimmäistä veteraanipäivää vietettiin vuonna 1987, jolloin itsenäinen Suomi täytti 70 vuotta. Päivä muistuttaa myös toisen maailmansodan sotatoimien päättymisestä 27.4.1945.
 
Lisätietoja kansallisen veteraanipäivän valtakunnallisesta pääjuhlasta löytyy osoitteesta mikkeli.fi.

Kuva osoitteesta mikkeli.fi.
 

Lisää aiheesta:

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi