Perjantai 16.11.2018
"
Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5-6

Yrittäjyyslinjan järjestämillä messuilla Reisjärvellä keskustellaan koulujen tulevaisuudesta

Uutiset 25.4.2014 10:33 | Hanna Kallunki
Reisjärven kristillisen opiston yrittäjyyslinja järjestää huomenna messut Reisjärvellä. Järjestelyissä ovat mukana myös Reisjärven kunta ja yrittäjät. Messuille tulee yli 30 näytteilleasettajaa, ja paikalle odotetaan noin tuhatta vierasta.
Messujen ohjelmassa on muun muassa keskustelupaneeli Reisjärven koulujen tulevaisuudesta, palokunnan pelastusnäytös ja opistoesittely. Lapsia ajatellen messuilta löytyy lapsiparkki, pomppulinna, sählytutka, jäätelökioski ja ilmapalloja.
 
Yrittäjyyslinja on Reisjärven kristillisen opiston opintolinja, joka alkoi viime syksynä. Linjalla on parhaillaan 13 opiskelijaa. Opiskelijat ovat vuoden ajaksi perustaneet neljä yritystä. Messuprojektissa jokaisella opiskelijalla on ollut omat vastuutehtävänsä. Messujen järjestelyihin on sisältynyt muun muassa suunnittelupalavereita yrittäjien kanssa, messuosastojen myyntiä, messulehden tekemistä ja myyntiä sekä mainosten myymistä.
 
Reisjärven messut järjestetään lauantaina 26.4. Niemenkartanon koululla. Messut alkavat klo 10. Messuille on vapaa pääsy.
 
Lisätietoja:
www.reisjarvenmessut.fi
www.rkropisto.fi

Lisää aiheesta:

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi