Sunnuntai 23.9.2018
"
Jeesus vastasi fariseuksille ja lainopettajille: "Taitavasti te teette tyhjäksi Jumalan käskyn, jotta voisitte noudattaa omia sääntöjänne." Mark. 7:9

Yrittäjyyslinjan järjestämillä messuilla Reisjärvellä keskustellaan koulujen tulevaisuudesta

Uutiset 25.4.2014 10:33 | Hanna Kallunki
Reisjärven kristillisen opiston yrittäjyyslinja järjestää huomenna messut Reisjärvellä. Järjestelyissä ovat mukana myös Reisjärven kunta ja yrittäjät. Messuille tulee yli 30 näytteilleasettajaa, ja paikalle odotetaan noin tuhatta vierasta.
Messujen ohjelmassa on muun muassa keskustelupaneeli Reisjärven koulujen tulevaisuudesta, palokunnan pelastusnäytös ja opistoesittely. Lapsia ajatellen messuilta löytyy lapsiparkki, pomppulinna, sählytutka, jäätelökioski ja ilmapalloja.
 
Yrittäjyyslinja on Reisjärven kristillisen opiston opintolinja, joka alkoi viime syksynä. Linjalla on parhaillaan 13 opiskelijaa. Opiskelijat ovat vuoden ajaksi perustaneet neljä yritystä. Messuprojektissa jokaisella opiskelijalla on ollut omat vastuutehtävänsä. Messujen järjestelyihin on sisältynyt muun muassa suunnittelupalavereita yrittäjien kanssa, messuosastojen myyntiä, messulehden tekemistä ja myyntiä sekä mainosten myymistä.
 
Reisjärven messut järjestetään lauantaina 26.4. Niemenkartanon koululla. Messut alkavat klo 10. Messuille on vapaa pääsy.
 
Lisätietoja:
www.reisjarvenmessut.fi
www.rkropisto.fi

Lisää aiheesta:

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi