Sunnuntai 23.9.2018
"
Jeesus vastasi fariseuksille ja lainopettajille: "Taitavasti te teette tyhjäksi Jumalan käskyn, jotta voisitte noudattaa omia sääntöjänne." Mark. 7:9

SRK:n väki järjesti varttuneiden leiripäivän Siikatörmällä

Uutiset 4.5.2014 06:34 | Maarit Määttä


Tiistaina 29. huhtikuuta kokoontui Siikatörmän leirikeskukseen 160 leiriläistä virkistymään ja tutustumaan SRK:n toimintaan. Eräs leirin erityispiirre oli se, että henkilökunta koostui SRK:n työntekijöistä.
Päivämiehen päätoimittaja Olli Lohi piti alustuksen aiheesta Muuttumaton Jumalan sana. Keskusteluissa todettiin, että elämme aikaa, jolloin Jumalan sanan arvovaltaa yritetään murentaa. Kuitenkin tässäkin ajassa Jumala avaa sanaansa Pyhän Henkensä kautta.

– Jumala on siunannut kansaamme myös ajallisesti. Kenenkään ei tarvitse kuolla tänä päivänä nälkään, totesi yksi sotavuodet kokenut leiriläinen.
 
Leiriläiset kuulivat lyhyet esittelyt SRK:n julkaisutoiminnasta, lähetystyöstä sekä talouden tilanteesta. Ohjelmassa oli myös ruokailua, kahvittelua, taukojumppaa ja arpajaisia.


Keittiön väkeä koolla.
 

Oulunsalolaiset Seidi ja Frans Terho (kuvassa alla) tulivat Siikatörmälle linja-autolla, yhdessä muun varttuneiden kerhon väen kanssa kanssa. Kerholaiset ovat tehneet yleensä kevätretken toukokuussa. Retken korvaakin nyt tämä leiripäivä.

– Täällä on hyvä olla. Alustus oli avartava. Olemme nähneet tuttuja, vuosikymmenten takaisia koulu- ja rippikoulukavereitakin, puhelee Seidi.
– Kaikki 12 lastamme ovat käyneet rippikoulun Siikatörmällä. Ja olemme viettäneet omia perhejuhliakin täällä, Terhot kertovat.


 
Siikatörmän leirikeskus on monelle leiriläiselle tuttu ja rakas paikka. Muutama vuosi sitten leirikeskukseen tehtiin laajennus ja remontti, mikä on mahdollistanut hyvät puitteet erilaisten leirien ja tapahtumien järjestämiseen. 

Kuvat: Maarit Määttä ja Sirkka Suominen
 

Lisää aiheesta:

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi