Maanantai 19.11.2018
"
Me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee. 2 Piet. 3:13

SRK:n väki järjesti varttuneiden leiripäivän Siikatörmällä

Uutiset 4.5.2014 06:34 | Maarit Määttä


Tiistaina 29. huhtikuuta kokoontui Siikatörmän leirikeskukseen 160 leiriläistä virkistymään ja tutustumaan SRK:n toimintaan. Eräs leirin erityispiirre oli se, että henkilökunta koostui SRK:n työntekijöistä.
Päivämiehen päätoimittaja Olli Lohi piti alustuksen aiheesta Muuttumaton Jumalan sana. Keskusteluissa todettiin, että elämme aikaa, jolloin Jumalan sanan arvovaltaa yritetään murentaa. Kuitenkin tässäkin ajassa Jumala avaa sanaansa Pyhän Henkensä kautta.

– Jumala on siunannut kansaamme myös ajallisesti. Kenenkään ei tarvitse kuolla tänä päivänä nälkään, totesi yksi sotavuodet kokenut leiriläinen.
 
Leiriläiset kuulivat lyhyet esittelyt SRK:n julkaisutoiminnasta, lähetystyöstä sekä talouden tilanteesta. Ohjelmassa oli myös ruokailua, kahvittelua, taukojumppaa ja arpajaisia.


Keittiön väkeä koolla.
 

Oulunsalolaiset Seidi ja Frans Terho (kuvassa alla) tulivat Siikatörmälle linja-autolla, yhdessä muun varttuneiden kerhon väen kanssa kanssa. Kerholaiset ovat tehneet yleensä kevätretken toukokuussa. Retken korvaakin nyt tämä leiripäivä.

– Täällä on hyvä olla. Alustus oli avartava. Olemme nähneet tuttuja, vuosikymmenten takaisia koulu- ja rippikoulukavereitakin, puhelee Seidi.
– Kaikki 12 lastamme ovat käyneet rippikoulun Siikatörmällä. Ja olemme viettäneet omia perhejuhliakin täällä, Terhot kertovat.


 
Siikatörmän leirikeskus on monelle leiriläiselle tuttu ja rakas paikka. Muutama vuosi sitten leirikeskukseen tehtiin laajennus ja remontti, mikä on mahdollistanut hyvät puitteet erilaisten leirien ja tapahtumien järjestämiseen. 

Kuvat: Maarit Määttä ja Sirkka Suominen
 

Lisää aiheesta:

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi