Keskiviikko 19.9.2018
"
Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto. Fil. 1:21

Verkko-Päivämiehessä ensimmäisen kuukauden aikana lähes 12 000 käyttäjää

Uutiset 8.5.2014 10:22 | Hanna Kallunki
Päivämies-verkkolehti julkaistiin 2. huhtikuuta, eli lehti on toiminut nyt reilun kuukauden ajan. Selvitimme analytiikkaohjelmiston avulla, paljonko lehdessä on ollut ensimmäisen kuukauden aikana kävijöitä, millaisilla laitteilla ja missä maissa lehteä on luettu.
Ensimmäisen kuukauden aikana 2.4.–2.5. verkkolehdellä on ollut 11 833 yksilöityä käyttäjää. Kävijöitä on ollut päivittäin noin 600 ja viikoittain noin 4 000.
 
Verkko-Päivämiestä on luettu 54 eri maassa. Eniten kävijöitä on ollut Suomesta, seuraavaksi eniten USA:sta, Ruotsista, Espanjasta ja Ukrainasta, mutta verkkolehteä on luettu myös esimerkiksi Uruguayssa, Tunisiassa ja Argentiinassa. Suomessa verkkolehteä on luettu eniten Helsingissä (46 % käyntikerroista).
 
Lehteä luetaan sekä pöytäkoneilla että mobiililaitteilla. Mobiililaitteella lehteä on luettu 31 prosentilla ja tabletilla 13 prosentilla käyntikerroista. 
 
Blogit-välilehti on ollut lehden luetuin osa-alue. Ensimmäisen kuukauden aikana verkkolehden eri sivuja katseltiin lähes 141 000 kertaa, joista 46 % oli blogisivujen katseluja. 

Lisää aiheesta:

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi