Torstai 15.11.2018
"
Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä. Job 19:25

Verkko-Päivämiehessä ensimmäisen kuukauden aikana lähes 12 000 käyttäjää

Uutiset 8.5.2014 10:22 | Hanna Kallunki
Päivämies-verkkolehti julkaistiin 2. huhtikuuta, eli lehti on toiminut nyt reilun kuukauden ajan. Selvitimme analytiikkaohjelmiston avulla, paljonko lehdessä on ollut ensimmäisen kuukauden aikana kävijöitä, millaisilla laitteilla ja missä maissa lehteä on luettu.
Ensimmäisen kuukauden aikana 2.4.–2.5. verkkolehdellä on ollut 11 833 yksilöityä käyttäjää. Kävijöitä on ollut päivittäin noin 600 ja viikoittain noin 4 000.
 
Verkko-Päivämiestä on luettu 54 eri maassa. Eniten kävijöitä on ollut Suomesta, seuraavaksi eniten USA:sta, Ruotsista, Espanjasta ja Ukrainasta, mutta verkkolehteä on luettu myös esimerkiksi Uruguayssa, Tunisiassa ja Argentiinassa. Suomessa verkkolehteä on luettu eniten Helsingissä (46 % käyntikerroista).
 
Lehteä luetaan sekä pöytäkoneilla että mobiililaitteilla. Mobiililaitteella lehteä on luettu 31 prosentilla ja tabletilla 13 prosentilla käyntikerroista. 
 
Blogit-välilehti on ollut lehden luetuin osa-alue. Ensimmäisen kuukauden aikana verkkolehden eri sivuja katseltiin lähes 141 000 kertaa, joista 46 % oli blogisivujen katseluja. 

Lisää aiheesta:

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi