Torstai 25.4.2019
"
Jeesus sanoi opetuslapsilleen: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille." Mark. 16:15

Verkko-Päivämiehessä ensimmäisen kuukauden aikana lähes 12 000 käyttäjää

Uutiset 8.5.2014 10:22 | Hanna Kallunki
Päivämies-verkkolehti julkaistiin 2. huhtikuuta, eli lehti on toiminut nyt reilun kuukauden ajan. Selvitimme analytiikkaohjelmiston avulla, paljonko lehdessä on ollut ensimmäisen kuukauden aikana kävijöitä, millaisilla laitteilla ja missä maissa lehteä on luettu.
Ensimmäisen kuukauden aikana 2.4.–2.5. verkkolehdellä on ollut 11 833 yksilöityä käyttäjää. Kävijöitä on ollut päivittäin noin 600 ja viikoittain noin 4 000.
 
Verkko-Päivämiestä on luettu 54 eri maassa. Eniten kävijöitä on ollut Suomesta, seuraavaksi eniten USA:sta, Ruotsista, Espanjasta ja Ukrainasta, mutta verkkolehteä on luettu myös esimerkiksi Uruguayssa, Tunisiassa ja Argentiinassa. Suomessa verkkolehteä on luettu eniten Helsingissä (46 % käyntikerroista).
 
Lehteä luetaan sekä pöytäkoneilla että mobiililaitteilla. Mobiililaitteella lehteä on luettu 31 prosentilla ja tabletilla 13 prosentilla käyntikerroista. 
 
Blogit-välilehti on ollut lehden luetuin osa-alue. Ensimmäisen kuukauden aikana verkkolehden eri sivuja katseltiin lähes 141 000 kertaa, joista 46 % oli blogisivujen katseluja. 

Lisää aiheesta:

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi