Lauantai 19.10.2019
"
Pahan poluille en jalallani astu, minä tahdon totella sinun sanaasi. Sinun säädöksesi antavat minulle ymmärrystä. Sen tähden minä vihaan kaikkia valheen teitä! Ps. 119:101,104

Suviseuravieraita palvellaan myös Facebookissa

Uutiset 8.5.2014 06:12 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen suviseuroille on avattu Facebookiin oma sivu. Facebook-sivun avulla on tarkoitus tiedottaa suviseurojen järjestelyistä ennen tapahtumaa ja sen aikana. 
Facebook-sivulle voi lähettää yksityisviestillä kysymyksiä suviseurojen järjestelyihin liittyen. Yksittäisiin kysymyksiin vastataan henkilökohtaisesti ja toistuvista kysymyksistä laaditaan päivitys kaikille sivun käyttäjille. 

Vastaava sivu oli ensimmäistä kertaa käytössä viime vuonna Pudasjärven suviseuroihin liittyen. Kokemukset sivusta olivat hyvät, joten Facebookia päätettiin hyödyntää myös tänä vuonna.

Suviseurojen Facebook-sivu täydentää suviseurat.fi-sivustoa, jonne on koottu pääasiassa suviseurojen käytäntöihin liittyvää tietoa seuravieraita varten. Sivustolta voi myös esimerkiksi kuunnella seurapuheita tulkattuna usealle kielelle suviseurojen aikana suorina lähetyksinä ja tapahtuman jälkeen tallenteina. 

Suviseurat Pyhäjoella 2014 -Facebook-sivu löytyy täältä.

Lisää aiheesta:

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi