Lauantai 23.2.2019
"
Sinä päästit minut turvaan, sinä olet vuorilinnani. Jumalani, sinuun minä turvaudun, sinä olet kallio, olet kilpeni, sinulta saan avun ja suojan. Ps. 18:3

Suviseuravieraita palvellaan myös Facebookissa

Uutiset 8.5.2014 06:12 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen suviseuroille on avattu Facebookiin oma sivu. Facebook-sivun avulla on tarkoitus tiedottaa suviseurojen järjestelyistä ennen tapahtumaa ja sen aikana. 
Facebook-sivulle voi lähettää yksityisviestillä kysymyksiä suviseurojen järjestelyihin liittyen. Yksittäisiin kysymyksiin vastataan henkilökohtaisesti ja toistuvista kysymyksistä laaditaan päivitys kaikille sivun käyttäjille. 

Vastaava sivu oli ensimmäistä kertaa käytössä viime vuonna Pudasjärven suviseuroihin liittyen. Kokemukset sivusta olivat hyvät, joten Facebookia päätettiin hyödyntää myös tänä vuonna.

Suviseurojen Facebook-sivu täydentää suviseurat.fi-sivustoa, jonne on koottu pääasiassa suviseurojen käytäntöihin liittyvää tietoa seuravieraita varten. Sivustolta voi myös esimerkiksi kuunnella seurapuheita tulkattuna usealle kielelle suviseurojen aikana suorina lähetyksinä ja tapahtuman jälkeen tallenteina. 

Suviseurat Pyhäjoella 2014 -Facebook-sivu löytyy täältä.

Lisää aiheesta:

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi