Keskiviikko 19.9.2018
"
Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto. Fil. 1:21

Kajaanin raamattuluokkalaisten harrasteillassa pihapelejä ja linnunpönttöjen rakennusta

Uutiset 17.5.2014 07:02 | Päivämies-verkkolehti


Perjantai-iltana 9. toukokuuta Kajaanin rauhanyhdistyksellä oli vilskettä, kun liki sata raamattuluokkalaista oli kokoontunut viettämään yhteistä harrasteiltaa. 
Tämä jo perinteeksi tullut keväinen tapahtuma päättää Kajaanissa kevään raamattuluokat. Ilta alkoi yhteisellä raamattuluokalla, jossa puhuttiin Johannes Kastajasta. Sen jälkeen ilta vierähti niin nopeasti, että pingispelitkin jäivät pelaamatta.
 
Makkaran ja pillimehun voimin nuoret leikkivät ja pelasivat pihalla. Toiset rakensivat omin käsin linnunpönttöjä kotiin vietäväksi. Lintutietoutta saatiin myös esitelmän kautta. Suuressa suosiossa oli myös Viiri-hevosella ja Humu-ponilla ratsastus. 

 
Helka ja Milka Koistisen sekä Miriam Myllysen (ylemmässä kuvassa) mielestä ilta oli todella onnistunut. He ovat olleet aiemminkin vastaavassa harrasteillassa, ja tätä iltaa oli jo odotettu. Yhdessäolo kavereiden kanssa on parasta. Nytkin tytöt kertoivat tutustuneensa sellaisiin nuoriin, joita eivät ole aiemmin niin hyvin tunteneet. Vastaavia nuorille kohdistettuja iltoja voisi heidän mielestään olla useammin.
 
Ennen loppurukousta nuoret harjoittelivat äitienpäivä- ja kevätjuhlassa laulettavaa laulua. Äitienpäiväaamuna saattoi moni äiti saada laulun lisäksi lahjaksi linnunpöntön.

Teksti ja kuvat: Pekka Koistinen

Lisää aiheesta:

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi