Perjantai 22.2.2019
"
Minä rakastan sinua, Herra, sinä olet minun voimani. Ps. 18:2

Kajaanin raamattuluokkalaisten harrasteillassa pihapelejä ja linnunpönttöjen rakennusta

Uutiset 17.5.2014 07:02 | Päivämies-verkkolehti


Perjantai-iltana 9. toukokuuta Kajaanin rauhanyhdistyksellä oli vilskettä, kun liki sata raamattuluokkalaista oli kokoontunut viettämään yhteistä harrasteiltaa. 
Tämä jo perinteeksi tullut keväinen tapahtuma päättää Kajaanissa kevään raamattuluokat. Ilta alkoi yhteisellä raamattuluokalla, jossa puhuttiin Johannes Kastajasta. Sen jälkeen ilta vierähti niin nopeasti, että pingispelitkin jäivät pelaamatta.
 
Makkaran ja pillimehun voimin nuoret leikkivät ja pelasivat pihalla. Toiset rakensivat omin käsin linnunpönttöjä kotiin vietäväksi. Lintutietoutta saatiin myös esitelmän kautta. Suuressa suosiossa oli myös Viiri-hevosella ja Humu-ponilla ratsastus. 

 
Helka ja Milka Koistisen sekä Miriam Myllysen (ylemmässä kuvassa) mielestä ilta oli todella onnistunut. He ovat olleet aiemminkin vastaavassa harrasteillassa, ja tätä iltaa oli jo odotettu. Yhdessäolo kavereiden kanssa on parasta. Nytkin tytöt kertoivat tutustuneensa sellaisiin nuoriin, joita eivät ole aiemmin niin hyvin tunteneet. Vastaavia nuorille kohdistettuja iltoja voisi heidän mielestään olla useammin.
 
Ennen loppurukousta nuoret harjoittelivat äitienpäivä- ja kevätjuhlassa laulettavaa laulua. Äitienpäiväaamuna saattoi moni äiti saada laulun lisäksi lahjaksi linnunpöntön.

Teksti ja kuvat: Pekka Koistinen

Lisää aiheesta:

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi