Maanantai 22.7.2019
"
Kuinka ihanat ovat vuorilla ilosanoman tuojan askelet! Hän ilmoittaa rauhan tulon, tuo suuren ilosanoman. Jes. 52:7

Pattijoen pyhäkoululaiset tekivät retken suviseura-alueelle

Uutiset 20.5.2014 08:48 | Maria Hyväri


Sattuipa Pattijoen pyhäkoululaisille aivan mainio retkisää, kun viime sunnuntaina suuntasimme reilun parinsadan ihmisen joukolla kevätretkelle. Tällä kertaa retkikohteena oli suviseura-alue Pyhäjoella.
Aluksi istuttiin puhujien ruokalaan pyhäkoulutuokioon. Vaikka on jo melkein kesä, muisteltiin joulua ja jouluevankeliumia. Tämän vuoden suviseurojen tunnus on jouluevankeliumin kohta: ”Minä ilmoitan teille suuren ilon.”

Suviseurat tuntuivat tulevan lähemmäksi, kun pääsi näkemään oikean seura-alueen. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, ja teltan vieressä istuessa sai siristellä silmiä niin kuin suviseura-auringon alla. Ruohokentällä oli vielä tilaa juosta.Tuoksut olivat tuttuja: heinä ja grillissä paistuva makkara. Reilun kuukauden päästä täällä on ihan oikeat suviseurat!

Lisää aiheesta:

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi