Torstai 21.2.2019
"
Kuinka suuri onkaan sinun hyvyytesi! Se on ehtymätön aarre niille, jotka sinua pelkäävät. Kaikkien nähden sinä annat apusi niille, jotka turvautuvat sinuun. Ps. 31:20

Pattijoen pyhäkoululaiset tekivät retken suviseura-alueelle

Uutiset 20.5.2014 08:48 | Maria Hyväri


Sattuipa Pattijoen pyhäkoululaisille aivan mainio retkisää, kun viime sunnuntaina suuntasimme reilun parinsadan ihmisen joukolla kevätretkelle. Tällä kertaa retkikohteena oli suviseura-alue Pyhäjoella.
Aluksi istuttiin puhujien ruokalaan pyhäkoulutuokioon. Vaikka on jo melkein kesä, muisteltiin joulua ja jouluevankeliumia. Tämän vuoden suviseurojen tunnus on jouluevankeliumin kohta: ”Minä ilmoitan teille suuren ilon.”

Suviseurat tuntuivat tulevan lähemmäksi, kun pääsi näkemään oikean seura-alueen. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, ja teltan vieressä istuessa sai siristellä silmiä niin kuin suviseura-auringon alla. Ruohokentällä oli vielä tilaa juosta.Tuoksut olivat tuttuja: heinä ja grillissä paistuva makkara. Reilun kuukauden päästä täällä on ihan oikeat suviseurat!

Lisää aiheesta:

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi