Sunnuntai 25.8.2019
"
Kun Jeesus tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, hän puhkesi itkuun sen tähden ja sanoi: "Kunpa sinäkin tänä päivänä ymmärtäisit, missä turvasi on! Mutta nyt se on sinun silmiltäsi kätketty." Luuk. 19:41-42

Rekkalastillinen julkaisuja lähdössä myyntiin suviseuroihin

Uutiset 26.5.2014 09:55 | Päivämies-verkkolehti


SRK:n julkaisumyymälässä suviseuroihin on valmistauduttu jo parin kuukauden ajan.
– Huhtikuun alussa saimme tietää, mitä tuotteita suviseuroihin tulee myyntiin. Siitä se taas alkoi, suviseuroihin valmistautuminen, Minna Tölli julkaisumyymälästä kertoo.

Tämän jälkeen julkaisumyymälässä tehtiin pakkauslistat, joiden mukaan tuotteet pakataan kuormalavoihin ja rekkaan.
 
–  Suviseurat ja niihin valmistautuminen on vuoden kiireisintä aikaa julkaisumyymälässä. Kovasti on tehty töitä, ja pakkaus on jo hyvällä mallilla. Pian on täysperävaunullinen tuotteita pakattuna. Kuormalavoja kertyy lähes 30, Tölli sanoo.

Suviseuroissa julkaisut on jaoteltu myymälään sen mukaan, millainen tuote on kyseessä.

– Alennustuotteet, uutuustuotteet ja muut tuotteet ovat omissa hyllyissään, mikä helpottaa halutun tuotteen löytämistä. Lämpimästi tervetuloa asioimaan julkaisumyymälässämme suviseuroissa, Tölli toivottaa. 

 
Minna Tölli ja SRK:n uusimmat julkaisut: lasten kuvakirja Lätäkkömaailman aava ja Matkalle-romaani.

Kuvat: Elisa Raappana

 

Lisää aiheesta:

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi