Lauantai 20.10.2018
"
Jeesus sanoo: "Totisesti, totisesti: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän, ottaa vastaan minut, ja joka ottaa minut vastaan, ottaa vastaan sen, joka on minut lähettänyt." Joh. 13:20

Suviseurojen vastuuhenkilöt turvallisuuskoulutuksessa

Uutiset 2.6.2014 07:14 | Saara Holappa


Lauantaina 24. toukokuuta Raahen rauhanyhdistys täyttyi suviseurajärjestelyjen vastuuhenkilöistä. Osallistujat saivat tärkeää tietoa, miten jokainen voi omalta osaltaan edistää suviseurojen turvallisuutta. 
Koulutuksessa kiinnitettiin huomiota esimerkiksi työntekijöiden perehdytykseen. Vastuuhenkilöiden on perehdytettävä työvuoroon tulijat riittävällä ja ennalta sovitulla tavalla. Esimerkiksi mönkijäkuljettajan tehtävä on huolehtia, että kyydissä olevat alaikäiset työvuorolaiset matkustavat asianmukaisesti. Todettiin myös, että aikuisen seuravieraan on hyvä puuttua tilanteisiin, joissa huomaa lasten olevan vaarassa tai vanhuksen eksyksissä. 


Tilaisuuden aluksi Asko Myllymäki toivotti paikalle saapuneet tervetulleiksi.

Seuraturvallisuuden perustana ovat viranomaisten kanssa yhteistyönä tehdyt tarkat suunnitelmat, joilla pyritään lain edellyttämällä tavalla varautumaan jo ennalta mahdollisiin erityistilanteisiin. Käytännön ennakointia ja toimenpiteitä tarvitaan. Esille tuli myös rukouksen merkitys, jokainen voi pyytää: Taivaan Isä, siunaathan suviseurat.


Palo- ja pelastustoimen asiantuntija Pasi Hintikka kertoi toimialansa  järjestelyistä ja antoi muun muassa ensiapuohjeita.

Kuvat: Suviseurojen kuvapalvelu

 

Lisää aiheesta:

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi