Tiistai 21.5.2019
"
Rakkaudessaan säälivänä Herra lunasti heidät vapaiksi, hän nosti ja kantoi heitä kaikkina menneinä päivinä. Jes. 63:9

Suviseurajumalanpalveluksia myös lähialueen kirkoissa

Uutiset 28.6.2014 07:52 | Päivämies-verkkolehti


Suviseuroihin kuuluvat tärkeänä osana jumalanpalvelukset: seurateltassa järjestetään lauantaina viikkomessu ja sunnuntaiaamuna sanajumalanpalvelus. Myös Pyhäjoen ja naapuriseurakuntien kirkoissa pidetään sunnuntaina suviseurajumalanpalveluksia.
Lauantaina kello 16 alkavaan viikkomessuun osallistuu tuhansia ehtoollisvieraita, ja se kestää yleensä noin viisi tuntia.

Jumalanpalveluksia järjestetään suviseurojen merkeissä sunnuntaiaamuna seuraavissa kirkoissa: Pyhäjoella, Kalajoella, Himangalla, Rautiossa, Alavieskassa, Merijärvellä, Oulaisissa, Haapavedellä, Kärsämäellä Paanukirkossa, Raahessa, Pattijoella, Saloisissa ja Vihannissa.

Messu alkaa Pattijoella kello 12, kaikissa muissa kirkoissa ja suviseurateltassa kello 10. Lisäksi Pyhäjoen kirkossa järjestetään englanninkielinen messu sunnuntai-iltana kello 18.

Pyhäjoen kirkon ja naapuriseurakuntien jumalanpalvelukset ovat messuja eli ehtoollisjumalanpalveluksia. Seurateltan jumalanpalvelus toimitetaan sanajumalanpalveluksena. Suviseurasunnuntai 29.6. on kirkkovuodessamme 3. sunnuntai helluntaista, ja päivän aiheena on kirkkomme evankeliumikirjassa Kutsu Jumalan valtakuntaan.

Jumalanpalveluksiin, kuten seuroihinkin, ovat kaikki tervetulleita.


Kuva Siikajoen kirkosta: Matias Haaraniemi

 

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi