Sunnuntai 21.7.2019
"
Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Älä pelkää. Tästä lähtien sinä olet ihmisten kalastaja." Luuk. 5:10

Suviseurajumalanpalveluksia myös lähialueen kirkoissa

Uutiset 28.6.2014 07:52 | Päivämies-verkkolehti


Suviseuroihin kuuluvat tärkeänä osana jumalanpalvelukset: seurateltassa järjestetään lauantaina viikkomessu ja sunnuntaiaamuna sanajumalanpalvelus. Myös Pyhäjoen ja naapuriseurakuntien kirkoissa pidetään sunnuntaina suviseurajumalanpalveluksia.
Lauantaina kello 16 alkavaan viikkomessuun osallistuu tuhansia ehtoollisvieraita, ja se kestää yleensä noin viisi tuntia.

Jumalanpalveluksia järjestetään suviseurojen merkeissä sunnuntaiaamuna seuraavissa kirkoissa: Pyhäjoella, Kalajoella, Himangalla, Rautiossa, Alavieskassa, Merijärvellä, Oulaisissa, Haapavedellä, Kärsämäellä Paanukirkossa, Raahessa, Pattijoella, Saloisissa ja Vihannissa.

Messu alkaa Pattijoella kello 12, kaikissa muissa kirkoissa ja suviseurateltassa kello 10. Lisäksi Pyhäjoen kirkossa järjestetään englanninkielinen messu sunnuntai-iltana kello 18.

Pyhäjoen kirkon ja naapuriseurakuntien jumalanpalvelukset ovat messuja eli ehtoollisjumalanpalveluksia. Seurateltan jumalanpalvelus toimitetaan sanajumalanpalveluksena. Suviseurasunnuntai 29.6. on kirkkovuodessamme 3. sunnuntai helluntaista, ja päivän aiheena on kirkkomme evankeliumikirjassa Kutsu Jumalan valtakuntaan.

Jumalanpalveluksiin, kuten seuroihinkin, ovat kaikki tervetulleita.


Kuva Siikajoen kirkosta: Matias Haaraniemi

 

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi