Suviseurojen kansainvälisyyspalvelu palvelee kahdeksalla eri kielellä

Uutiset 29.6.2014 07:02 | päivitetty 2.7.2018 20:51 | Päivämies


Suviseuroissa toimii kansainvälisyyspalvelu, joka palvelee ulkomailta saapuneita seuravieraita.
Kansainvälisyyspalvelussa seurainfoa on tarjolla englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi, unkariksi, venäjäksi ja viroksi. Näille kielille tulkataan myös seurapuheita, joita voi kuunnella radiosta, kansainvälisyyspalvelusta lainattavien kuulokkeiden avulla sekä suviseurojen verkkosivujen kautta. Eri kielten tulkkaustaajuudet löytyvät saarnakohtaisesti suviseurojen käsiohjelmasta.

Viime vuosina seuravieraat yli 30 maasta ovat saaneet kansainvälisyyspalvelusta apua ja opastusta.

Sunnuntaina järjestetään englanninkielinen jumalanpalvelus Pyhäjoen kirkossa kello 18. Bussi kirkkoon lähtee linja-autoasemalta kello 17.
Viime vuosina seuravieraat yli 30 maasta ovat saaneet kansainvälisyyspalvelusta apua ja opastusta.


Kuva Liperin suviseuroista 2010: Markus Lehtiniemi

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi