Tiistai 15.10.2019
"
Minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi kuin pilven, sinun syntisi kuin pilviverhon. Palaa minun luokseni, minä olen lunastanut sinut vapaaksi. Jes. 44:22

Suviseuravalmistelut edenneet hyvin

Uutiset 9.6.2014 06:41 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen suviseurojen päätoimikunnan työryhmä kokoontui 2. kesäkuuta Ulla ja Eero Pisilän kodissa Pyhäjoen Yppärissä. Suviseuroihin liittyen tunnelma oli luottavainen ja leppoisa. 
SRK:n pääsihteeri Juha Kaarivaara kuvasi tuntoja toteamalla, että on tehty kaikki, mitä on ymmärretty ja toivoi seuroille Jumalan siunausta. Hän toi terveiset myös Ruotsin suviseuroista.
 
Kokouksessa osastojen puheenjohtajat esittelivät toimikuntien työn tilannetta. Todettiin, että valmistelut ovat edenneet hyvin. Työryhmä päätti, että sunnuntaina kello 15.00 alkavissa seuroissa kannetaan kolehti Kesäseuraradion hyväksi.


Sirpa ja Jussi Rautakoski lastensa kanssa evästauolla ison teltan kohdalla. Jussi Rautakoski vastaa ison teltan äänentoistosta ja vahvistinkontista, johon liitetään myös kentän kaiuttimet.


Teksti: Juhani Alaranta
Kuvat: Juha Kaarivaara

Uutista muokattu 10.6. klo 10.44: Kesäseuraradion hyväksi kannetaan kolehti sunnuntaina kello 15 alkavissa seuroissa eikä lauantaina kello 11.30 alkavissa seuroissa, kuten aiemmin uutisoitiin.

Lisää aiheesta:

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi