Keskiviikko 16.10.2019
"
Vapauteen Kristus meidät vapautti. Pysykää siis lujina älkääkä alistuko uudelleen orjuuden ikeeseen. Gal. 5:1

Kesäseuraradion uutuutena kuulijoiden toiveohjelmat

Uutiset 27.6.2014 07:00 | Päivämies-verkkolehti
SRK:n Kesäseuraradio lähettää heinäkuun loppuun asti ohjelmaa Pyhäjoen suviseuroista, Reisjärven-, Jämsän- ja Ranuan opistoseuroista. Kuultavana on myös arkistosaarnoja ja lukijoiden toivomia ohjelmauusintoja.
– Tärkein ohjelma on seurat, joita Kesäseuraradiosta tulee joka päivä; joko suorana lähetyksenä tai arkistosta. Lisäksi on keskustelu-, haastattelu-, ajankohtais- ja muita ohjelmia, kertoo SRK:n radioryhmän puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

Ohjelmasarjoissa korostuu SRK:n tämän vuoden teema, joka on vapaus. 

Tänä kesänä Kesäseuraradiossa lähetetään ensimmäistä kertaa Ruotsissa toukokuussa järjestettyjen Taalainmaan suviseurojen ohjelmaa, toiveohjelmia menneiltä vuosilta sekä Siionin laulujen ilta, joka päättää Kesäseuraradion lähetyksen heinäkuun lopulla.

Kesäseuraradion kuulijat saavat esittää laulutoiveitaan Siionin laulujen illan lähetykseen. Laulutoiveita perusteluineen voi lähettää 14. heinäkuuta saakka sähköpostitse osoitteeseen radio(at)srk.fi.


Radiotyössä on mukana kaikkiaan yli 100 henkilöä.

Kesäseuraradion ohjelmakokonaisuuksista vastaa SRK:n radioryhmä, johon kuuluu SRK:n nimeämät jäsenet sekä suurten seurojen radiolähetysten vastaavat toimittajat. Radiotyössä on ollut mukana kaikkiaan yli 100 henkilöä, jotka ovat toimittaneet ohjelmia sekä valmistelleet radion lähetystekniikkaa. Kesäseuraradiolla on ensimmäistä kertaa myös palkattu kesätoimittaja.

– Aiemmin on ollut suviseuraradio ja kolme opistoradioa, jotka ovat toimineet irrallisina, mutta viime kesänä kokeilimme ensimmäistä kertaa kuukauden mittaista yhtenäistä Kesäseuraradioa, ja koska palaute oli niin hyvää, koimme että Kesäseuraradiolle on paikkansa myös tänä kesänä, Sanna Isopahkala taustoittaa.

Kesäseuraradion ohjelmaan ja taajuuskarttaan voi tutustua SRK:n verkkosivuilla.
 
 
Kesäseuraradion ohjelma lyhyesti:
- lähetys alkaa Pyhäjoen suviseuroista 25.6. kello 13
- suora lähetys kesän suurista seuroista; Pyhäjoelta, Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta
- suurten seurojen väliviikkoina arkistosaarnoja ja toiveohjelmia kello 12 ja 20 alkavissa lähetyksissä
- SFC:n suviseurat Taalainmaalta 6.7. kello 12–18
- Siionin laulujen ilta 28.7. kello 20–21.30

Lisää aiheesta:

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi