Tiistai 23.4.2019
"
Me julistamme teille ilosanoman: Minkä Jumala lupasi meidän isillemme, sen hän on täyttänyt meille, heidän lapsilleen. Hän on herättänyt Jeesuksen kuolleista. Ap. t. 13:32-33

Kesäseuraradion uutuutena kuulijoiden toiveohjelmat

Uutiset 27.6.2014 07:00 | Päivämies-verkkolehti
SRK:n Kesäseuraradio lähettää heinäkuun loppuun asti ohjelmaa Pyhäjoen suviseuroista, Reisjärven-, Jämsän- ja Ranuan opistoseuroista. Kuultavana on myös arkistosaarnoja ja lukijoiden toivomia ohjelmauusintoja.
– Tärkein ohjelma on seurat, joita Kesäseuraradiosta tulee joka päivä; joko suorana lähetyksenä tai arkistosta. Lisäksi on keskustelu-, haastattelu-, ajankohtais- ja muita ohjelmia, kertoo SRK:n radioryhmän puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

Ohjelmasarjoissa korostuu SRK:n tämän vuoden teema, joka on vapaus. 

Tänä kesänä Kesäseuraradiossa lähetetään ensimmäistä kertaa Ruotsissa toukokuussa järjestettyjen Taalainmaan suviseurojen ohjelmaa, toiveohjelmia menneiltä vuosilta sekä Siionin laulujen ilta, joka päättää Kesäseuraradion lähetyksen heinäkuun lopulla.

Kesäseuraradion kuulijat saavat esittää laulutoiveitaan Siionin laulujen illan lähetykseen. Laulutoiveita perusteluineen voi lähettää 14. heinäkuuta saakka sähköpostitse osoitteeseen radio(at)srk.fi.


Radiotyössä on mukana kaikkiaan yli 100 henkilöä.

Kesäseuraradion ohjelmakokonaisuuksista vastaa SRK:n radioryhmä, johon kuuluu SRK:n nimeämät jäsenet sekä suurten seurojen radiolähetysten vastaavat toimittajat. Radiotyössä on ollut mukana kaikkiaan yli 100 henkilöä, jotka ovat toimittaneet ohjelmia sekä valmistelleet radion lähetystekniikkaa. Kesäseuraradiolla on ensimmäistä kertaa myös palkattu kesätoimittaja.

– Aiemmin on ollut suviseuraradio ja kolme opistoradioa, jotka ovat toimineet irrallisina, mutta viime kesänä kokeilimme ensimmäistä kertaa kuukauden mittaista yhtenäistä Kesäseuraradioa, ja koska palaute oli niin hyvää, koimme että Kesäseuraradiolle on paikkansa myös tänä kesänä, Sanna Isopahkala taustoittaa.

Kesäseuraradion ohjelmaan ja taajuuskarttaan voi tutustua SRK:n verkkosivuilla.
 
 
Kesäseuraradion ohjelma lyhyesti:
- lähetys alkaa Pyhäjoen suviseuroista 25.6. kello 13
- suora lähetys kesän suurista seuroista; Pyhäjoelta, Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta
- suurten seurojen väliviikkoina arkistosaarnoja ja toiveohjelmia kello 12 ja 20 alkavissa lähetyksissä
- SFC:n suviseurat Taalainmaalta 6.7. kello 12–18
- Siionin laulujen ilta 28.7. kello 20–21.30

Lisää aiheesta:

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi