Perjantai 22.2.2019
"
Minä rakastan sinua, Herra, sinä olet minun voimani. Ps. 18:2

Kesäseuraradion uutuutena kuulijoiden toiveohjelmat

Uutiset 27.6.2014 07:00 | Päivämies-verkkolehti
SRK:n Kesäseuraradio lähettää heinäkuun loppuun asti ohjelmaa Pyhäjoen suviseuroista, Reisjärven-, Jämsän- ja Ranuan opistoseuroista. Kuultavana on myös arkistosaarnoja ja lukijoiden toivomia ohjelmauusintoja.
– Tärkein ohjelma on seurat, joita Kesäseuraradiosta tulee joka päivä; joko suorana lähetyksenä tai arkistosta. Lisäksi on keskustelu-, haastattelu-, ajankohtais- ja muita ohjelmia, kertoo SRK:n radioryhmän puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

Ohjelmasarjoissa korostuu SRK:n tämän vuoden teema, joka on vapaus. 

Tänä kesänä Kesäseuraradiossa lähetetään ensimmäistä kertaa Ruotsissa toukokuussa järjestettyjen Taalainmaan suviseurojen ohjelmaa, toiveohjelmia menneiltä vuosilta sekä Siionin laulujen ilta, joka päättää Kesäseuraradion lähetyksen heinäkuun lopulla.

Kesäseuraradion kuulijat saavat esittää laulutoiveitaan Siionin laulujen illan lähetykseen. Laulutoiveita perusteluineen voi lähettää 14. heinäkuuta saakka sähköpostitse osoitteeseen radio(at)srk.fi.


Radiotyössä on mukana kaikkiaan yli 100 henkilöä.

Kesäseuraradion ohjelmakokonaisuuksista vastaa SRK:n radioryhmä, johon kuuluu SRK:n nimeämät jäsenet sekä suurten seurojen radiolähetysten vastaavat toimittajat. Radiotyössä on ollut mukana kaikkiaan yli 100 henkilöä, jotka ovat toimittaneet ohjelmia sekä valmistelleet radion lähetystekniikkaa. Kesäseuraradiolla on ensimmäistä kertaa myös palkattu kesätoimittaja.

– Aiemmin on ollut suviseuraradio ja kolme opistoradioa, jotka ovat toimineet irrallisina, mutta viime kesänä kokeilimme ensimmäistä kertaa kuukauden mittaista yhtenäistä Kesäseuraradioa, ja koska palaute oli niin hyvää, koimme että Kesäseuraradiolle on paikkansa myös tänä kesänä, Sanna Isopahkala taustoittaa.

Kesäseuraradion ohjelmaan ja taajuuskarttaan voi tutustua SRK:n verkkosivuilla.
 
 
Kesäseuraradion ohjelma lyhyesti:
- lähetys alkaa Pyhäjoen suviseuroista 25.6. kello 13
- suora lähetys kesän suurista seuroista; Pyhäjoelta, Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta
- suurten seurojen väliviikkoina arkistosaarnoja ja toiveohjelmia kello 12 ja 20 alkavissa lähetyksissä
- SFC:n suviseurat Taalainmaalta 6.7. kello 12–18
- Siionin laulujen ilta 28.7. kello 20–21.30

Lisää aiheesta:

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi