Sunnuntai 20.10.2019
"
"Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." Matt. 22:37-39

CD-talkoot virittävät suviseuratunnelmaan

Uutiset 13.6.2014 09:02 | Päivämies-verkkolehti


SRK:n toimiston kahviosta kuuluu naurua ja pahvilaatikon avaamisesta lähteviä ääniä. Työntekijät ovat saaneet urakakseen varustaa 3 600 painosta saapunutta lastenkirjaa muovitaskulla ja kahdella CD-levyllä ennen suviseuroja.
– Tämä on mukavaa vastapainoa omalle työlle, sanoo Kaarina Haukipuro, jonka työnkuvaan kuuluu Siionin kevään ja Siionin Lähetyslehden toimittaminen.

Toimiston työntekijät saivat Julkaisumyymälän työntekijöiltä viestin muutamaa päivää ennen Rasmus, karhunkesyttäjä -kirjan painosta tuloa. Viestissä kannustettiin kaikkia osallistumaan CD-levyjen taskuttamiseen, mikäli omat työtehtävät antavat myöten. ”Porukalla on mukavampi tehdä, mutta saat käydä silloin, kun sinulle parhaiten sopii”, sanottiin viestissä.

Julkaisusihteeri Maarit Määttä kertoo, että kirjatalkoita on pidetty toimistolla ennenkin: syksyllä lisättiin CD:t Pudasjärven suviseurajulkaisuun ja edelliskeväänä Taivaslinna-nimiseen lastenkirjaan.

Rasmus-kirja saa takakanteensa muovitaskuun pakatut CD:t, jotka on äänitetty ja monistettu SRK:n toimistolla.

Suviseuroissa julkistettavan lastenkirjan Rasmus, karhunkesyttäjä on kirjoittanut Anne Lindfors ja lukenut äänikirjaksi Pekka Aittakumpu.

Taskuttamisen ohessa työntekijät ovat ehtineet vilkaista tuoretta teosta. Sitä on kommentoitu muiden muassa sanoilla: mielenkiintoinen, lapsentajuinen ja lämmin. Myös Silja-Maria Wihersaaren kuvitus on herättänyt ihastusta.


Teksti ja kuva: Katri Isopahkala

Tunnisteet:


äänikirja CD talkoot

Lisää aiheesta:

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi