Sunnuntai 15.12.2019
"
"Totisesti: yksikään naisesta syntynyt ei ole ollut Johannes Kastajaa suurempi, mutta kaikkein vähäisin, joka on taivasten valtakunnassa, on suurempi kuin hän." Matt. 11:11

Kesäseuraradio aloittaa lähetyksensä huomenna

Uutiset 24.6.2014 07:46 | Päivämies-verkkolehti


Suviseuroista heinäkuun loppuun asti ohjelmaa lähettävä Kesäseuraradio välittää seurapuheet niille, jotka eivät pääse suviseuroihin ja opistoseuroihin.
Kesäseuraradion lähetys alkaa keskiviikkona 25.6. kello 13 Pyhäjoen suviseuroista ja päättyy 28.7. Siionin laulujen iltaan, joka lähetetään SRK:n studiolta Oulusta.

Yksi Kesäseuraradion juontajista on Salla Sonninen, joka juontaa huomenna suviseuroista lähetettävän toivelauluillan yhdessä juontajaparinsa kanssa. Sonninen odottaa huomenna alkavaa lähetystä positiivisin mielin.

– Päällimmäinen olo on lapsenomainen jännitys, että alkaisipa jo suviseurat ja radiolähetys. Vaikka on kokemusta, niin silti aina jännittää ensimmäinen juontovuoro. Nyt se sattuu keskiviikolle. Samalla on nöyrä olo, että kaikki onnistuisi, Sonninen sanoo.


Salla Sonninen juontaa Kesäseuraradion lähetystä suviseuroissa.

Kesäseuraradion lähetysalueella asuu 4,7 miljoonaa suomalaista

Kesäseuraradio toteutetaan nyt toisen kerran kuukauden mittaisena. Samalla taajuudella kuullaan suviseurojen jälkeen viikonloppuisin Reisjärven-, Jämsän- ja Ranuan opistoseurat sekä arkipäivisin arkistosaarnoja, toiveohjelmauusintoja ja taltioitua ohjelmaa Ruotsin suviseuroista Taalainmaalta.

Kesäseuraradion lähetys kattaa miltei koko Suomen. Lähetinpaikkakuntia on yhteensä 46 ja niiden lähetysalueella asuu 4,7 miljoonaa suomalaista. Netin kautta Kesäseuraradiota voi kuunnella ympäri maailman.

– Kesäseuraradion toiminta maksaa SRK:lle vuodessa 120 000 euroa. Radioluvat ja -lähettimien vuokraaminen aiheuttavat suurimman menoerän, SRK:n radioryhmän sihteeri Päivi Timlin kertoo.

Tämän lisäksi kustannuksia aiheutuu ohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toimittajien koulutuksesta. Radiotyössä tarvitaan myös paljon teknistä laitteistoa, jota joudutaan ajoittain uusimaan. SRK:n johtokunnan jäsen Kimmo Puolitaival näkee Kesäseuraradion olevan kaikkien siihen käytettyjen voimavarojen arvoinen. 

Suviseuroissa kerätään kolehti SRK:n radiotyön hyväksi sunnuntaina kello 15 alkavissa seuroissa. Kolehtiin voi osallistua myös kännykällä. Ohjeet tekstiviestikolehtiin osallistumisesta ja keräyslupa ovat suviseurojen verkkosivulla.

Kesäseuraradion kuukauden mittaisen ohjelman ja paikkakuntakohtaiset taajuudet löydät SRK:n verkkosivuilta. Samasta osoitteesta voi kuunnella Kesäseuraradion nettilähetystä.

Lisää aiheesta:

Toim. Kaisa Ikonen

Herra siunatkoon sinua, SRK:n Suviseurat Muhoksella

Muhoksen Suviseurat 2019 yksissä kansissa: monipuolinen neliväriteos palaa suviseurajärjestelyihin sekä erilaisiin suviseuratunnelmiin.

24 €

Ari-Pekka Palola

Myrskyjen keskellä

SRK:n historian kolmas osa kuvaa vaiherikasta ajanjaksoa 1962–1980.

48 €

Armostas kaikesta kiitoksen kannan

Jaakko Linjaman säveltämää musiikkia – puhuttelevaa ja harvoin kuultua.
Äänite sisältää hengellistä laulumusiikkia ja kuoromusiikkia sekä soitinsävellyksiä uruille, viululle ja pianolle.

25 €

Toim.: Jouni Hintikka ja Kirsti Nurkkala

Erityisen läheisinä

Kirja erilaisuudesta, elämän ainutlaatuisuudesta ja rikkaudesta: teoksessa puheenvuoron saavat erityislapset, heidän läheisensä sekä aiheen parissa työskentelevät ammattilaiset.

25 €

Salla Sivula
Kansi: Silja-Maria Wihersaari

Ketunpojat ja kätköviesti

Kuka on päässyt Ketunpoikien jäljille, ja mitä hän heistä tahtoo? Entä kuka on salaperäinen Anna, joka laittaa viestejä Iidalle? Ketunpojat saavat arvoituksen toisensa jälkeen ratkaistavaksi, kunnes kätköseikkailu saa ratkaisunsa.

15 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi