Lauantai 19.10.2019
"
Pahan poluille en jalallani astu, minä tahdon totella sinun sanaasi. Sinun säädöksesi antavat minulle ymmärrystä. Sen tähden minä vihaan kaikkia valheen teitä! Ps. 119:101,104

Suviseuroissa kattavat palvelut

Uutiset 23.6.2014 08:32 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen suviseuroissa on huomioitu seuravieraiden tarpeet majoittumisesta ruokailuun, liikennöintiin ja terveydenhoitoon.
Suviseuroissa voi ruokailla ravintolassa, jonka ruokalistalla ovat lihakeitto, lohikeitto, spagetti, riisipuuro ja aamuisin kaurapuuro. Iltaisin ravintolassa myydään pizzaa. Iltapäivästä iltaan auki olevalta grilliltä voi ostaa makkaraa. Suviseuroissa salaattivaihtoehtoina ovat kana-taco-salaatti ja kreikkalainen salaatti. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu.

– Perusruokaa saa koko ajan hyvin ja myymälästä voi ostaa lisäksi elintarvikkeita vaunulle, kertoo suviseurojen tiedotustoimikunnan puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

Suviseuroissa on yksi myymälä, jonka koko on 1250 neliömetriä. Myymälän kokoa on kasvatettu viime vuodesta, mikä helpottaa asiointia. Myymälästä löytyy noin 500 tuotetta.

– Meillä on myymälässä tarjolla kattavasti tuotteita, myös esimerkiksi hedelmiä, Isopahkala jatkaa.

Ensiapuasemalla päivystysvastaanotto

Suviseurojen terveyspalveluihin kuuluvat ensiapuasema, apteekki ja sairaankuljetus.

Liikuntaesteisille on järjestetty inva-alue, josta on lyhyt matka keskuskentälle ja muun muassa inva-wc ja -suihku. Tarvittaessa on mahdollista saada sähköpaikka sellaisille seuravieraille, jotka tarvitsevat välttämättä verkkovirtakäyttöistä hoito-, lääkintä- tai muuta apulaitetta.

Ensiapuasemalla toimii päivystysvastaanotto torstaista 27.6. kello 10 lähtien maanantaihin 30.6. kello 14 saakka. Päivystys on tarkoitettu ainoastaan välittömän ensiavun tarpeessa oleville potilaille.

Seurakentällä on myös suviseura-apteekki, josta löytyy tavallisimpia itsehoitolääkkeitä, sidetarpeita ja muita apteekkituotteita. Lääkärin määräämät reseptit kuljetetaan suviseura-apteekkiin Pyhäjoen apteekista muutaman kerran päivässä.

– Seura-alueella on hyvät terveyspalvelut, ja pystymme hyvin vastaamaan tarpeeseen, toteaa tiedotustoimikunnan puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

Suviseuroissa oma linja-autoasema

Suviseuroissa on linja-autoasema, josta pääsee bussilla muun muassa Ylivieskan ja Raahen uimahalleihin ja joukkomajoituspaikkoihin. Sieltä lähtevät myös kokouskuljetukset, joita kokouksiin osallistujien toivotaan käyttävän. Linja-autojen aikataulut löytyvät suviseurojen verkkosivujen lisäksi linja-autoasemalta, infopisteestä, ilmoitustaululta, liikennetoimistosta, majoitustoimistosta, majoituskouluilta, Raahen linja-autoasemalta ja Ylivieskan rautatieasemalta. Linja-autot aloittavat liikennöinnin seurojen aattona torstaina ja lopettavat viimeisenä seurapäivänä maanantaina. 

Suviseura-alueen välittömässä läheisyydessä on myös autonhuoltopalvelut.


Lisätietoa:
- Kenttäpalvelut
- Liikennöinti ja autonhuoltopalvelut


Kuva: suviseurojen kuvapalvelu.

Lisää aiheesta:

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi