Sunnuntai 21.7.2019
"
Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Älä pelkää. Tästä lähtien sinä olet ihmisten kalastaja." Luuk. 5:10

Suviseuroissa väkeä sunnuntaina noin 75 000 henkeä

Uutiset 29.6.2014 12:03 | Päivämies-verkkolehti
Tänään sunnuntaina sää suviseura-alueella on aurinkoinen ja aiempia päiviä lämpimämpi. Seuravieraiden määrän arvioidaan tänään olevan noin 75 000 henkeä.
Eilen seurateltassa vietettiin viikkomessua, joka kesti useita tunteja. Ehtoollisella kävi 25 500 seuravierasta, ja sitä oli jakamassa yli 60 pappia.Tänään klo 18 kuullaan Yle Radio 1:ssä suviseuroista lähetys, joka äänitetään klo 13 alkavista seuroista. Radioitavissa seuroissa saarnaavat oululaiset opetusneuvos Matti Määttä ja rovasti Niilo Rauhala

SRK:n Kesäseuraradio lähettää kaikki suviseurojen seurapuheet suorana. Lisäksi Kesäseuraradiossa on kuultavissa muuta suviseuroihin liittyvää ohjelmaa. Taajuudet ja ohjelma löytyvät SRK:n verkkosivuilta.

Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu

Tunnisteet:


pyhäjoki suviseurat

Lisää aiheesta:

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi