Tiistai 21.5.2019
"
Rakkaudessaan säälivänä Herra lunasti heidät vapaiksi, hän nosti ja kantoi heitä kaikkina menneinä päivinä. Jes. 63:9

Suviseuroissa väkeä sunnuntaina noin 75 000 henkeä

Uutiset 29.6.2014 12:03 | Päivämies-verkkolehti
Tänään sunnuntaina sää suviseura-alueella on aurinkoinen ja aiempia päiviä lämpimämpi. Seuravieraiden määrän arvioidaan tänään olevan noin 75 000 henkeä.
Eilen seurateltassa vietettiin viikkomessua, joka kesti useita tunteja. Ehtoollisella kävi 25 500 seuravierasta, ja sitä oli jakamassa yli 60 pappia.Tänään klo 18 kuullaan Yle Radio 1:ssä suviseuroista lähetys, joka äänitetään klo 13 alkavista seuroista. Radioitavissa seuroissa saarnaavat oululaiset opetusneuvos Matti Määttä ja rovasti Niilo Rauhala

SRK:n Kesäseuraradio lähettää kaikki suviseurojen seurapuheet suorana. Lisäksi Kesäseuraradiossa on kuultavissa muuta suviseuroihin liittyvää ohjelmaa. Taajuudet ja ohjelma löytyvät SRK:n verkkosivuilta.

Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu

Tunnisteet:


pyhäjoki suviseurat

Lisää aiheesta:

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi