Lauantai 25.5.2019
"
Jeesus sanoi: "Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva." Joh. 16:13

Kalliset vierailulla Suomessa

Uutiset 3.7.2014 07:53 | Päivämies-verkkolehti


Tapaan SRK:n kahviossa hymyilevän pariskunnan. Aila ja Steven Kallinen ovat tulleet vierailulle Suomeen Yhdysvalloista. 
Aila Kallinen puhuu sujuvaa suomea ja kysyn, onko hän kotoisin Suomesta.

– Olen syntynyt Kanadassa, mutta olin 40 vuotta sitten Suomessa kolme vuotta. Opiskelin Reisjärven opistossa ja Kuopion käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. 

Kalliset saapuivat Minnesotan Menahgasta Suomeen 25. kesäkuuta, juuri ennen suviseuroja. Steven Kallinen on matkalla LLC:n lähettämänä, joten hänellä Suomen-vierailuun sisältyy lukuisten seurapuheiden pitämistä.

– Kierrämme lähinnä Oulun seudulla useissa seurapaikoissa, etukäteen tehdyn suunnitelman mukaisesti. Menemme myös Jämsän ja Reisjärven opistoseuroihin. Piipahdamme yhtenä vapaapäivänämme Kuopiossa ystäväperheen luona, Kalliset kertovat.

Steven Kallinen palaa Yhdysvaltoihin 20. heinäkuuta, Aila viikon myöhemmin. 

– Lomailen sen viikon ystävieni luona, hän kertoo.
 

Tunnisteet:


LLC lähetysmatka

Lisää aiheesta:

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi