Lauantai 19.10.2019
"
Pahan poluille en jalallani astu, minä tahdon totella sinun sanaasi. Sinun säädöksesi antavat minulle ymmärrystä. Sen tähden minä vihaan kaikkia valheen teitä! Ps. 119:101,104

Kalliset vierailulla Suomessa

Uutiset 3.7.2014 07:53 | Päivämies-verkkolehti


Tapaan SRK:n kahviossa hymyilevän pariskunnan. Aila ja Steven Kallinen ovat tulleet vierailulle Suomeen Yhdysvalloista. 
Aila Kallinen puhuu sujuvaa suomea ja kysyn, onko hän kotoisin Suomesta.

– Olen syntynyt Kanadassa, mutta olin 40 vuotta sitten Suomessa kolme vuotta. Opiskelin Reisjärven opistossa ja Kuopion käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. 

Kalliset saapuivat Minnesotan Menahgasta Suomeen 25. kesäkuuta, juuri ennen suviseuroja. Steven Kallinen on matkalla LLC:n lähettämänä, joten hänellä Suomen-vierailuun sisältyy lukuisten seurapuheiden pitämistä.

– Kierrämme lähinnä Oulun seudulla useissa seurapaikoissa, etukäteen tehdyn suunnitelman mukaisesti. Menemme myös Jämsän ja Reisjärven opistoseuroihin. Piipahdamme yhtenä vapaapäivänämme Kuopiossa ystäväperheen luona, Kalliset kertovat.

Steven Kallinen palaa Yhdysvaltoihin 20. heinäkuuta, Aila viikon myöhemmin. 

– Lomailen sen viikon ystävieni luona, hän kertoo.
 

Tunnisteet:


LLC lähetysmatka

Lisää aiheesta:

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi