Keskiviikko 20.2.2019
"
Tiedättehän, että vaikka juoksukilpailussa kaikki juoksevat, vain yksi saa palkinnon. Juoskaa siis niin, että voitatte sen! 1 Kor. 9:24

Kalliset vierailulla Suomessa

Uutiset 3.7.2014 07:53 | Päivämies-verkkolehti


Tapaan SRK:n kahviossa hymyilevän pariskunnan. Aila ja Steven Kallinen ovat tulleet vierailulle Suomeen Yhdysvalloista. 
Aila Kallinen puhuu sujuvaa suomea ja kysyn, onko hän kotoisin Suomesta.

– Olen syntynyt Kanadassa, mutta olin 40 vuotta sitten Suomessa kolme vuotta. Opiskelin Reisjärven opistossa ja Kuopion käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. 

Kalliset saapuivat Minnesotan Menahgasta Suomeen 25. kesäkuuta, juuri ennen suviseuroja. Steven Kallinen on matkalla LLC:n lähettämänä, joten hänellä Suomen-vierailuun sisältyy lukuisten seurapuheiden pitämistä.

– Kierrämme lähinnä Oulun seudulla useissa seurapaikoissa, etukäteen tehdyn suunnitelman mukaisesti. Menemme myös Jämsän ja Reisjärven opistoseuroihin. Piipahdamme yhtenä vapaapäivänämme Kuopiossa ystäväperheen luona, Kalliset kertovat.

Steven Kallinen palaa Yhdysvaltoihin 20. heinäkuuta, Aila viikon myöhemmin. 

– Lomailen sen viikon ystävieni luona, hän kertoo.
 

Tunnisteet:


LLC lähetysmatka

Lisää aiheesta:

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi