Sunnuntai 24.2.2019
"
Jeesus sanoi: "Hyvään maahan pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuultuaan pysyvät siinä puhtain ja ehein sydämin ja kestävinä tuottavat satoa." Luuk. 8:15

Uusia pysäköintialueita Jämsän opistoseuroissa

Uutiset 17.7.2014 10:26 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Jämsän kristillisellä kansanopistolla tänään alkavien opistoseurojen majoitus- ja paikoitustiloja on laajennettu. Jämsän seurat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, joten uutta paikoitustilaa on varattu Himoksen laskettelukeskuksesta ja Jämsän keskustasta.
Keskustan pysäköintialueet ovat kävelymatkan päässä, mutta Himoksen parkkialueelta on järjestetty ilmainen non-stop-bussikuljetus koko seurojen ajan. Bussikuljetus on seuravieraiden käytössä perjantaina ja lauantaina kello 9-24 sekä sunnuntaina kello 9-18.30. Seurapaikan sijainti tarjoaa tänä kesänä myös uuden erikoisuuden: venepaikan jokirannassa.

Entinen paikoitusalue majoituskäyttöön

Aiempina vuosina pysäköintipaikkana toiminut Elosen alue on nyt majoituskäytössä. Uudelle majoitusalueelle on järjestetty litramyyntipiste, josta voi ostaa ruokaa syötäväksi omassa majoituspaikassa. Seurakenttä avataan torstaina kello 12.Seurojen tunnuslause kutsuu vapauteen


Jämsän opistoseurojen tunnuslauseeksi on valittu Raamatusta Galatalaiskirjeen sanat ”Teidät on kutsuttu vapauteen” (Gal. 5:13). Valinnan tekivät viime lukuvuoden opistolaiset. Lauantai-iltana seuroissa kuullaan seuratunnukseen pohjautuva puheenvuoro.

Opistoseurojen avajaisia vietetään perjantaina. Seurojen ohjelma koostuu seurapuheista ja lauluista. Lauantaina ohjelmassa on puheiden lisäksi viikkomessu, joka järjestetään seurateltassa. Sunnuntai-aamuna seurateltassa vietetään jumalanpalvelus.


Tietoa Jämsän opistoseuroista:

– Seurat alkavat torstaina 17.7. kello 17.30 ja päättyvät sunnuntai-iltana 20.7.
– Opistoseurat lähetetään suorana lähetyksenä Kesäseuraradiossa 17.–20.7.
Jämsän opistoseurojen nettisivut
Jämsän opistoseurojen Twitter-tili
Jämsän kristillisen kansanopiston Facebook-sivu
Jämsän kristillisen kansanopiston Instagram-tili


Kuvat: Jämsän opistoseurojen kuvapalvelu

Tunnisteet:


opistoseurat jämsä

Lisää aiheesta:

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi