Tiistai 20.8.2019
"
Älä unohda laupeutta, älä uskollisuutta - kiedo ne kaulaasi, kirjoita sydämesi tauluun, niin saat rakkautta ja kiitosta sekä Jumalalta että ihmisiltä. Sananl. 3:3-4

Uusia pysäköintialueita Jämsän opistoseuroissa

Uutiset 17.7.2014 10:26 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Jämsän kristillisellä kansanopistolla tänään alkavien opistoseurojen majoitus- ja paikoitustiloja on laajennettu. Jämsän seurat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, joten uutta paikoitustilaa on varattu Himoksen laskettelukeskuksesta ja Jämsän keskustasta.
Keskustan pysäköintialueet ovat kävelymatkan päässä, mutta Himoksen parkkialueelta on järjestetty ilmainen non-stop-bussikuljetus koko seurojen ajan. Bussikuljetus on seuravieraiden käytössä perjantaina ja lauantaina kello 9-24 sekä sunnuntaina kello 9-18.30. Seurapaikan sijainti tarjoaa tänä kesänä myös uuden erikoisuuden: venepaikan jokirannassa.

Entinen paikoitusalue majoituskäyttöön

Aiempina vuosina pysäköintipaikkana toiminut Elosen alue on nyt majoituskäytössä. Uudelle majoitusalueelle on järjestetty litramyyntipiste, josta voi ostaa ruokaa syötäväksi omassa majoituspaikassa. Seurakenttä avataan torstaina kello 12.Seurojen tunnuslause kutsuu vapauteen


Jämsän opistoseurojen tunnuslauseeksi on valittu Raamatusta Galatalaiskirjeen sanat ”Teidät on kutsuttu vapauteen” (Gal. 5:13). Valinnan tekivät viime lukuvuoden opistolaiset. Lauantai-iltana seuroissa kuullaan seuratunnukseen pohjautuva puheenvuoro.

Opistoseurojen avajaisia vietetään perjantaina. Seurojen ohjelma koostuu seurapuheista ja lauluista. Lauantaina ohjelmassa on puheiden lisäksi viikkomessu, joka järjestetään seurateltassa. Sunnuntai-aamuna seurateltassa vietetään jumalanpalvelus.


Tietoa Jämsän opistoseuroista:

– Seurat alkavat torstaina 17.7. kello 17.30 ja päättyvät sunnuntai-iltana 20.7.
– Opistoseurat lähetetään suorana lähetyksenä Kesäseuraradiossa 17.–20.7.
Jämsän opistoseurojen nettisivut
Jämsän opistoseurojen Twitter-tili
Jämsän kristillisen kansanopiston Facebook-sivu
Jämsän kristillisen kansanopiston Instagram-tili


Kuvat: Jämsän opistoseurojen kuvapalvelu

Tunnisteet:


opistoseurat jämsä

Lisää aiheesta:

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi