Tiistai 20.11.2018
"
Hyvä on sen osa, jota sinä, Herra, kasvatat ja jolle sinä opetat lakiasi. Pahana päivänä sinä varjelet häntä, kun hauta jo aukeaa sille, joka rikkoo lakiasi. Ps. 94:12-13

Uusia pysäköintialueita Jämsän opistoseuroissa

Uutiset 17.7.2014 10:26 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Jämsän kristillisellä kansanopistolla tänään alkavien opistoseurojen majoitus- ja paikoitustiloja on laajennettu. Jämsän seurat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, joten uutta paikoitustilaa on varattu Himoksen laskettelukeskuksesta ja Jämsän keskustasta.
Keskustan pysäköintialueet ovat kävelymatkan päässä, mutta Himoksen parkkialueelta on järjestetty ilmainen non-stop-bussikuljetus koko seurojen ajan. Bussikuljetus on seuravieraiden käytössä perjantaina ja lauantaina kello 9-24 sekä sunnuntaina kello 9-18.30. Seurapaikan sijainti tarjoaa tänä kesänä myös uuden erikoisuuden: venepaikan jokirannassa.

Entinen paikoitusalue majoituskäyttöön

Aiempina vuosina pysäköintipaikkana toiminut Elosen alue on nyt majoituskäytössä. Uudelle majoitusalueelle on järjestetty litramyyntipiste, josta voi ostaa ruokaa syötäväksi omassa majoituspaikassa. Seurakenttä avataan torstaina kello 12.Seurojen tunnuslause kutsuu vapauteen


Jämsän opistoseurojen tunnuslauseeksi on valittu Raamatusta Galatalaiskirjeen sanat ”Teidät on kutsuttu vapauteen” (Gal. 5:13). Valinnan tekivät viime lukuvuoden opistolaiset. Lauantai-iltana seuroissa kuullaan seuratunnukseen pohjautuva puheenvuoro.

Opistoseurojen avajaisia vietetään perjantaina. Seurojen ohjelma koostuu seurapuheista ja lauluista. Lauantaina ohjelmassa on puheiden lisäksi viikkomessu, joka järjestetään seurateltassa. Sunnuntai-aamuna seurateltassa vietetään jumalanpalvelus.


Tietoa Jämsän opistoseuroista:

– Seurat alkavat torstaina 17.7. kello 17.30 ja päättyvät sunnuntai-iltana 20.7.
– Opistoseurat lähetetään suorana lähetyksenä Kesäseuraradiossa 17.–20.7.
Jämsän opistoseurojen nettisivut
Jämsän opistoseurojen Twitter-tili
Jämsän kristillisen kansanopiston Facebook-sivu
Jämsän kristillisen kansanopiston Instagram-tili


Kuvat: Jämsän opistoseurojen kuvapalvelu

Tunnisteet:


opistoseurat jämsä

Lisää aiheesta:

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi