Lauantai 20.4.2019
"
Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä. Job 19:25

Uusia pysäköintialueita Jämsän opistoseuroissa

Uutiset 17.7.2014 10:26 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Jämsän kristillisellä kansanopistolla tänään alkavien opistoseurojen majoitus- ja paikoitustiloja on laajennettu. Jämsän seurat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, joten uutta paikoitustilaa on varattu Himoksen laskettelukeskuksesta ja Jämsän keskustasta.
Keskustan pysäköintialueet ovat kävelymatkan päässä, mutta Himoksen parkkialueelta on järjestetty ilmainen non-stop-bussikuljetus koko seurojen ajan. Bussikuljetus on seuravieraiden käytössä perjantaina ja lauantaina kello 9-24 sekä sunnuntaina kello 9-18.30. Seurapaikan sijainti tarjoaa tänä kesänä myös uuden erikoisuuden: venepaikan jokirannassa.

Entinen paikoitusalue majoituskäyttöön

Aiempina vuosina pysäköintipaikkana toiminut Elosen alue on nyt majoituskäytössä. Uudelle majoitusalueelle on järjestetty litramyyntipiste, josta voi ostaa ruokaa syötäväksi omassa majoituspaikassa. Seurakenttä avataan torstaina kello 12.Seurojen tunnuslause kutsuu vapauteen


Jämsän opistoseurojen tunnuslauseeksi on valittu Raamatusta Galatalaiskirjeen sanat ”Teidät on kutsuttu vapauteen” (Gal. 5:13). Valinnan tekivät viime lukuvuoden opistolaiset. Lauantai-iltana seuroissa kuullaan seuratunnukseen pohjautuva puheenvuoro.

Opistoseurojen avajaisia vietetään perjantaina. Seurojen ohjelma koostuu seurapuheista ja lauluista. Lauantaina ohjelmassa on puheiden lisäksi viikkomessu, joka järjestetään seurateltassa. Sunnuntai-aamuna seurateltassa vietetään jumalanpalvelus.


Tietoa Jämsän opistoseuroista:

– Seurat alkavat torstaina 17.7. kello 17.30 ja päättyvät sunnuntai-iltana 20.7.
– Opistoseurat lähetetään suorana lähetyksenä Kesäseuraradiossa 17.–20.7.
Jämsän opistoseurojen nettisivut
Jämsän opistoseurojen Twitter-tili
Jämsän kristillisen kansanopiston Facebook-sivu
Jämsän kristillisen kansanopiston Instagram-tili


Kuvat: Jämsän opistoseurojen kuvapalvelu

Tunnisteet:


opistoseurat jämsä

Lisää aiheesta:

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi