Tiistai 26.3.2019
"
Ennen tekin olitte pimeyttä, mutta nyt te loistatte Herran valoa. Eläkää valon lapsina! Valo kasvattaa hyvyyden, oikeuden ja totuuden hedelmiä. Ef. 5:8-9

Siionin laulut soivat Kesäseuraradion päätteeksi

Uutiset 27.7.2014 07:51 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti
Kuukauden ajan ohjelmaa lähettänyt Kesäseuraradio päättyy huomenna maanantaina. Lähetyksen päättää kello 19 alkava Siionin laulujen ilta, jossa soitetaan Kesäseuraradion kuulijoiden toivomia Siionin lauluja.
– Joskus sanotaan, että laulu voi olla myös saarna. Monille uskovaisille kesän suuriin seuroihin liittyy rakkaita muistoja yhdessä laulamisesta, taustoittaa Siionin laulujen illan ideaa SRK:n radioryhmän puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

– Toivoisin, että tämä Kesäseuraradion päätöslähetys kokoaa paljon kuulijoita ympäri maailmaa, Isopahkala jatkaa.

Soitettavia lauluja kommentoivat kanttori, kuoronjohtaja Eevamaija Sorvari, runoilija, rovasti Niilo Rauhala ja kanttori Yrjö Koskimäki. Kolmetuntinen lähetys päättyy kymmeneltä.

Radiokanavan ohjelmana seurapuheet

Kesäseuraradion lähetys alkoi Pyhäjoen suviseuroista kesäkuun viimeisellä viikolla. Kanavalla on lähetetty myös kolmet opistoseurat, viimeisimpänä tänään päättyvät Ranuan opistoseurat.

Arkipäivisin ohjelmassa on ollut arkistosaarnoja sekä ohjelmauusintoja menneiltä vuosilta. Heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina kanavalla kuultiin ohjelmaa toukokuussa vietetyistä Ruotsin suviseuroista Taalainmaalta.

Kuukauden mittaisessa lähetyksessä pääsisältönä ovat olleet saarnat ja niiden sanoma. Muut ohjelmat ja haastattelut ovat kertoneet seuratapahtumista sekä taustoittaneet vanhoillislestadiolaisuutta.


Kesäseuraradion lähettämiä ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen SRK:n verkkosivuilta.

Lisää aiheesta:

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi