Keskiviikko 16.10.2019
"
Vapauteen Kristus meidät vapautti. Pysykää siis lujina älkääkä alistuko uudelleen orjuuden ikeeseen. Gal. 5:1

Siionin laulut soivat Kesäseuraradion päätteeksi

Uutiset 27.7.2014 07:51 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti
Kuukauden ajan ohjelmaa lähettänyt Kesäseuraradio päättyy huomenna maanantaina. Lähetyksen päättää kello 19 alkava Siionin laulujen ilta, jossa soitetaan Kesäseuraradion kuulijoiden toivomia Siionin lauluja.
– Joskus sanotaan, että laulu voi olla myös saarna. Monille uskovaisille kesän suuriin seuroihin liittyy rakkaita muistoja yhdessä laulamisesta, taustoittaa Siionin laulujen illan ideaa SRK:n radioryhmän puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

– Toivoisin, että tämä Kesäseuraradion päätöslähetys kokoaa paljon kuulijoita ympäri maailmaa, Isopahkala jatkaa.

Soitettavia lauluja kommentoivat kanttori, kuoronjohtaja Eevamaija Sorvari, runoilija, rovasti Niilo Rauhala ja kanttori Yrjö Koskimäki. Kolmetuntinen lähetys päättyy kymmeneltä.

Radiokanavan ohjelmana seurapuheet

Kesäseuraradion lähetys alkoi Pyhäjoen suviseuroista kesäkuun viimeisellä viikolla. Kanavalla on lähetetty myös kolmet opistoseurat, viimeisimpänä tänään päättyvät Ranuan opistoseurat.

Arkipäivisin ohjelmassa on ollut arkistosaarnoja sekä ohjelmauusintoja menneiltä vuosilta. Heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina kanavalla kuultiin ohjelmaa toukokuussa vietetyistä Ruotsin suviseuroista Taalainmaalta.

Kuukauden mittaisessa lähetyksessä pääsisältönä ovat olleet saarnat ja niiden sanoma. Muut ohjelmat ja haastattelut ovat kertoneet seuratapahtumista sekä taustoittaneet vanhoillislestadiolaisuutta.


Kesäseuraradion lähettämiä ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen SRK:n verkkosivuilta.

Lisää aiheesta:

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi