Tiistai 25.9.2018
"
Herra sanoo: "Peseytykää, puhdistautukaa, tehkää loppu pahoista töistänne, ne ovat aina silmissäni. Lakatkaa tekemästä pahaa." Jes. 1:16

Siionin laulut soivat Kesäseuraradion päätteeksi

Uutiset 27.7.2014 07:51 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti
Kuukauden ajan ohjelmaa lähettänyt Kesäseuraradio päättyy huomenna maanantaina. Lähetyksen päättää kello 19 alkava Siionin laulujen ilta, jossa soitetaan Kesäseuraradion kuulijoiden toivomia Siionin lauluja.
– Joskus sanotaan, että laulu voi olla myös saarna. Monille uskovaisille kesän suuriin seuroihin liittyy rakkaita muistoja yhdessä laulamisesta, taustoittaa Siionin laulujen illan ideaa SRK:n radioryhmän puheenjohtaja Sanna Isopahkala.

– Toivoisin, että tämä Kesäseuraradion päätöslähetys kokoaa paljon kuulijoita ympäri maailmaa, Isopahkala jatkaa.

Soitettavia lauluja kommentoivat kanttori, kuoronjohtaja Eevamaija Sorvari, runoilija, rovasti Niilo Rauhala ja kanttori Yrjö Koskimäki. Kolmetuntinen lähetys päättyy kymmeneltä.

Radiokanavan ohjelmana seurapuheet

Kesäseuraradion lähetys alkoi Pyhäjoen suviseuroista kesäkuun viimeisellä viikolla. Kanavalla on lähetetty myös kolmet opistoseurat, viimeisimpänä tänään päättyvät Ranuan opistoseurat.

Arkipäivisin ohjelmassa on ollut arkistosaarnoja sekä ohjelmauusintoja menneiltä vuosilta. Heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina kanavalla kuultiin ohjelmaa toukokuussa vietetyistä Ruotsin suviseuroista Taalainmaalta.

Kuukauden mittaisessa lähetyksessä pääsisältönä ovat olleet saarnat ja niiden sanoma. Muut ohjelmat ja haastattelut ovat kertoneet seuratapahtumista sekä taustoittaneet vanhoillislestadiolaisuutta.


Kesäseuraradion lähettämiä ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen SRK:n verkkosivuilta.

Lisää aiheesta:

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Liisa Louhisalmi

AATOKSEN SAIRAALAREISSU

Helppolukuinen lastenkirja, joka tutustuttaa lasta sairaalamaailmaan.

17 €

Toim. Ari-Pekka Palola

Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti

Kirja antaa tietoa vanhoillislestadiolaisen opetuksesta ja avaa sitä, mihin uskosta nousevat opinkäsitykset pohjautuvat. Artikkeleissa avataan myös käsitteiden merkityksiä. 

25 €


Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Eero Kukko ja Juha Paukkeri

ALKUSOITOT, SIIONIN LAULUT

Nuottikirja, joka sisältää alkusoiton jokaiseen Siionin lauluun. Alkusoittoja on 35 eri säveltäjältä. Kirja sopii kaikille seuroissa, kodeissa ja seurakuntatyössä näitä lauluja soittaville.

30 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi