Lauantai 19.10.2019
"
Pahan poluille en jalallani astu, minä tahdon totella sinun sanaasi. Sinun säädöksesi antavat minulle ymmärrystä. Sen tähden minä vihaan kaikkia valheen teitä! Ps. 119:101,104

Sataviisikymmentä lasta osallistui SRK:n uuden laulu-cd:n äänitykseen

Uutiset 1.8.2014 07:46 | Päivämies-verkkolehti


Jämsän kristillisellä kansanopistolla järjestettiin soitinleiri, jonka aikana äänitettiin uusi SRK:n laulu-cd. Äänite on historiallinen, sillä kuorossa lauloi jopa sataviisikymmentä lasta.
Uuden laulu-cd:n aihepiirit ovat lapsuus, nuoruus, koti ja perhe. Suurkuoroa johtaa Juha Paukkeri. Säestäjinä toimivat musiikkileirin opettajat.

– Harjoittelimme ja äänitimme joka päivä monta tuntia, kertovat leirille osallistuneet Hanna ja Jenni.

– Mutta on tosi kiva saada sitten se levy itselle, Jenni jatkaa.

SRK julkaisee Jämsässä äänitetyn suurkuorolevyn marraskuussa 2014.

Soitinleirillä teoriaa ja laulamista

Kaksiviikkoisen soitinleirin aikana osallistujat suorittivat musiikin teorian perusopintoja. Lasten musiikkileirejä on pidetty Jämsän opistossa 1990-luvun alkupuolelta lähtien.


Teksti: Anne Similä ja Päivämies-verkkolehden toimitus
Kuva: Mirjam Similä

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi