Sunnuntai 17.2.2019
"
Jeesus sanoi: "Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi." Matt. 19:29

SRK:lla tulossa vilkas toiminnan syksy

Uutiset 17.8.2014 10:00 | Olli Lohi
SRK:n työvaliokunta kokoontui 14. elokuuta ensimmäistä kertaa kesäkuussa olleen johtokunnan järjestäytymiskokouksen jälkeen. Avauspuheenvuorossaan Viljo Juntunen loi katsauksen kuluneeseen kesään. Hän kertoi kokeneensa kohtaamiset median kanssa myönteisiksi.  
Kokouksessa todettiin, että tulevasta syksystä on tulossa SRK:n toiminnassa vilkas. Useissa rauhanyhdistyksissä vietetään vuosijuhlia. Syyskuussa on Maitoisten leirikeskuksen harjannostajaiset ja Oulun rauhanyhdistyksellä vietetään Päivämiehen ja SRK:n julkaisujen toimitusneuvoston 60-vuotisjuhlaa.
 
Ensivuonna Vaasassa järjestettävien suviseurojen osalta keskusteltiin ruotsin kielen huomioimisesta seuratapahtumassa. Suviseurat järjestetään ruotsinkielisellä alueella, mikä on tarkoitus huomioida muun muassa suviseurojen ohjelmassa, seurajärjestelyissä ja Päivämies-lehden sisällössä. 

Tunnisteet:


srk työvaliokunta

Lisää aiheesta:

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi