Torstai 21.11.2019
"
Minä odotan Herraa kuin vartijat aamua, hartaammin kuin vartijat aamua. Ps. 130:6

SRK:lla tulossa vilkas toiminnan syksy

Uutiset 17.8.2014 10:00 | Olli Lohi
SRK:n työvaliokunta kokoontui 14. elokuuta ensimmäistä kertaa kesäkuussa olleen johtokunnan järjestäytymiskokouksen jälkeen. Avauspuheenvuorossaan Viljo Juntunen loi katsauksen kuluneeseen kesään. Hän kertoi kokeneensa kohtaamiset median kanssa myönteisiksi.  
Kokouksessa todettiin, että tulevasta syksystä on tulossa SRK:n toiminnassa vilkas. Useissa rauhanyhdistyksissä vietetään vuosijuhlia. Syyskuussa on Maitoisten leirikeskuksen harjannostajaiset ja Oulun rauhanyhdistyksellä vietetään Päivämiehen ja SRK:n julkaisujen toimitusneuvoston 60-vuotisjuhlaa.
 
Ensivuonna Vaasassa järjestettävien suviseurojen osalta keskusteltiin ruotsin kielen huomioimisesta seuratapahtumassa. Suviseurat järjestetään ruotsinkielisellä alueella, mikä on tarkoitus huomioida muun muassa suviseurojen ohjelmassa, seurajärjestelyissä ja Päivämies-lehden sisällössä. 

Tunnisteet:


srk työvaliokunta

Lisää aiheesta:

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi