Perjantai 16.11.2018
"
Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5-6

SRK:lla tulossa vilkas toiminnan syksy

Uutiset 17.8.2014 10:00 | Olli Lohi
SRK:n työvaliokunta kokoontui 14. elokuuta ensimmäistä kertaa kesäkuussa olleen johtokunnan järjestäytymiskokouksen jälkeen. Avauspuheenvuorossaan Viljo Juntunen loi katsauksen kuluneeseen kesään. Hän kertoi kokeneensa kohtaamiset median kanssa myönteisiksi.  
Kokouksessa todettiin, että tulevasta syksystä on tulossa SRK:n toiminnassa vilkas. Useissa rauhanyhdistyksissä vietetään vuosijuhlia. Syyskuussa on Maitoisten leirikeskuksen harjannostajaiset ja Oulun rauhanyhdistyksellä vietetään Päivämiehen ja SRK:n julkaisujen toimitusneuvoston 60-vuotisjuhlaa.
 
Ensivuonna Vaasassa järjestettävien suviseurojen osalta keskusteltiin ruotsin kielen huomioimisesta seuratapahtumassa. Suviseurat järjestetään ruotsinkielisellä alueella, mikä on tarkoitus huomioida muun muassa suviseurojen ohjelmassa, seurajärjestelyissä ja Päivämies-lehden sisällössä. 

Tunnisteet:


srk työvaliokunta

Lisää aiheesta:

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka
 

Jaksanko luottaa? Ajankohtaista 2018

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.  

23 €

Toim. Annika Hintsala ja Jenni Hintsala

Heidän kanssaan kulje, kertomuksia nuorille

Kirja nuorista elämän murrosvaiheessa. Kertomuksissa käsitellään nuoren näkökulmasta uskoa, uskosta nousevia valintoja, omaa minuutta ja suhdetta toisiin ihmisiin. 

17 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Katri Isopahkala ja Heli Säkkinen (toim.)

Siionin Joulu 2018

Siionin Joulu vieraili lampolassa seurailemassa lampaiden elämää. Lehden hartaustekstit kertovat Vapahtajasta, joka toi ihmisille rauhan ja vapauden. Sivuilta löytyy myös hiljaista puhetta joulusta ilman rakasta läheistä. Lisäksi lehti sisältää muun muassa käytännönläheisiä vinkkejä jouluaskareisiin.

7 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi