Sunnuntai 25.8.2019
"
Kun Jeesus tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, hän puhkesi itkuun sen tähden ja sanoi: "Kunpa sinäkin tänä päivänä ymmärtäisit, missä turvasi on! Mutta nyt se on sinun silmiltäsi kätketty." Luuk. 19:41-42

​SRK ja rauhanyhdistykset kehittävät alueellista yhteistyötä

Uutiset 5.9.2014 07:05 | Olli Lohi
Jämsän opistolla pohdittiin SRK:n ja rauhanyhdistysten alueellisen yhteistyön kehittämistä ja tulevaisuutta 30. elokuuta. Koolla oli lähetystoimikuntien ja leirityöryhmien puheenjohtajat ja sihteerit, nuorisotyönavustajia sekä lehti- ja opistotyön edustajia.
Alueellisen yhteistyön tavoitteena on parantaa ja tiivistää SRK:n sidosryhmien, muun muassa lähetystoimikuntien, leirityöryhmien ja lehtiavustajien yhteistoimintaa. Tarkoituksena on karsia päällekkäisiä toimintoja ja parantaa tiedonkulkua eri sidosryhmien sekä rauhanyhdistysten ja SRK:n välillä.

Tulevaisuudessa kaikkien näiden toimijoiden kesken aiotaan järjestää alueellisia kokoontumisia, jotka mahdollistavat yhteisen toimintakalenterin luomisen. Toiveena on, että yhteistoiminnan avulla voidaan niin taloudellisia kuin henkilöresurssejakin suunnata yhä paremmin.

Tarve alueellisen yhteistyön kehittämiseen on syntynyt työmuotojen toiminnan lisääntymisen myötä sekä suviseurojen uuden työvoima-aluejaon johdosta.

SRK:n johtokunta nimesi vuosi sitten työryhmän pohjustamaan alueellisen työn organisoitumista. Jämsän kokoontumisessa käytiin työryhmän esittämän luonnoksen pohjalta lähetekeskustelua, josta ryhmä sai evästystä jatkotyöskentelyyn.
 
Lue lisää aiheesta 3.9. ilmestyneestä Päivämiehestä.
 

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi