Torstai 27.6.2019
"
Kun herään unesta, sinun läsnäolosi ravitsee minut. Ps. 17:15

​SRK ja rauhanyhdistykset kehittävät alueellista yhteistyötä

Uutiset 5.9.2014 07:05 | Olli Lohi
Jämsän opistolla pohdittiin SRK:n ja rauhanyhdistysten alueellisen yhteistyön kehittämistä ja tulevaisuutta 30. elokuuta. Koolla oli lähetystoimikuntien ja leirityöryhmien puheenjohtajat ja sihteerit, nuorisotyönavustajia sekä lehti- ja opistotyön edustajia.
Alueellisen yhteistyön tavoitteena on parantaa ja tiivistää SRK:n sidosryhmien, muun muassa lähetystoimikuntien, leirityöryhmien ja lehtiavustajien yhteistoimintaa. Tarkoituksena on karsia päällekkäisiä toimintoja ja parantaa tiedonkulkua eri sidosryhmien sekä rauhanyhdistysten ja SRK:n välillä.

Tulevaisuudessa kaikkien näiden toimijoiden kesken aiotaan järjestää alueellisia kokoontumisia, jotka mahdollistavat yhteisen toimintakalenterin luomisen. Toiveena on, että yhteistoiminnan avulla voidaan niin taloudellisia kuin henkilöresurssejakin suunnata yhä paremmin.

Tarve alueellisen yhteistyön kehittämiseen on syntynyt työmuotojen toiminnan lisääntymisen myötä sekä suviseurojen uuden työvoima-aluejaon johdosta.

SRK:n johtokunta nimesi vuosi sitten työryhmän pohjustamaan alueellisen työn organisoitumista. Jämsän kokoontumisessa käytiin työryhmän esittämän luonnoksen pohjalta lähetekeskustelua, josta ryhmä sai evästystä jatkotyöskentelyyn.
 
Lue lisää aiheesta 3.9. ilmestyneestä Päivämiehestä.
 

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi