Sunnuntai 18.8.2019
"
Jeesus sanoi: "Hankkikaa väärällä rikkaudella ystäviä, jotka ottavat teidät iäisiin asuntoihin, kun tuota rikkautta ei enää ole." Luuk. 16:9

Entiset ja tulevat suviseurajärjestäjät tiedonsiirtopäivässä

Uutiset 11.10.2014 06:56 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen, Vaasan ja Tornion suviseurojen järjestäjät kokoontuivat 4. lokakuuta Seinäjoelle tiedonsiirtopalaveriin. Paikalla oli päätoimikuntien ja toimikuntien jäseniä.
Kyseessä oli oppimistapahtuma, jossa viime kesän suviseurajärjestäjät Pyhäjoelta välittivät tietoa ensi kesän suviseurajärjestäjille Vaasaan ja vuoden 2016 suviseuraorganisaatiolle Tornioon.

Tilaisuudessa käytiin läpi järjestelyjen toimivuutta. Mietittiin, mikä oli mennyt erityisen hyvin ja mitä kannattaa säilyttää tulevinakin vuosina, mitkä asiat eivät toimineet ja mitä tulisi jatkossa kehittää. Tiedon siirtämisellä varmistetaan suviseurajärjestelyjen toimivuus vuodesta toiseen.
 

Järjestelyosaston puheenjohtaja Mikko Uljas näyttää kuvaa seura-alueesta, joka on otettu radio-ohjattavalla pienoishelikopterilla. Kuvan perusteella voidaan esimerkiksi laskea kaluston määrä suviseura-alueella.

 

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi