Keskiviikko 19.6.2019
"
Kuinka ääretön onkaan Jumalan rikkaus, kuinka syvä hänen viisautensa ja tietonsa! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja jäljittämättömät hänen tiensä! Room. 11:33

Entiset ja tulevat suviseurajärjestäjät tiedonsiirtopäivässä

Uutiset 11.10.2014 06:56 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen, Vaasan ja Tornion suviseurojen järjestäjät kokoontuivat 4. lokakuuta Seinäjoelle tiedonsiirtopalaveriin. Paikalla oli päätoimikuntien ja toimikuntien jäseniä.
Kyseessä oli oppimistapahtuma, jossa viime kesän suviseurajärjestäjät Pyhäjoelta välittivät tietoa ensi kesän suviseurajärjestäjille Vaasaan ja vuoden 2016 suviseuraorganisaatiolle Tornioon.

Tilaisuudessa käytiin läpi järjestelyjen toimivuutta. Mietittiin, mikä oli mennyt erityisen hyvin ja mitä kannattaa säilyttää tulevinakin vuosina, mitkä asiat eivät toimineet ja mitä tulisi jatkossa kehittää. Tiedon siirtämisellä varmistetaan suviseurajärjestelyjen toimivuus vuodesta toiseen.
 

Järjestelyosaston puheenjohtaja Mikko Uljas näyttää kuvaa seura-alueesta, joka on otettu radio-ohjattavalla pienoishelikopterilla. Kuvan perusteella voidaan esimerkiksi laskea kaluston määrä suviseura-alueella.

 

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi