Perjantai 13.12.2019
"
Me emme käänny sinun luotasi pois. Anna meidän elää, me huudamme sinun nimeäsi. Ps. 80:19

Entiset ja tulevat suviseurajärjestäjät tiedonsiirtopäivässä

Uutiset 11.10.2014 06:56 | Päivämies-verkkolehti


Pyhäjoen, Vaasan ja Tornion suviseurojen järjestäjät kokoontuivat 4. lokakuuta Seinäjoelle tiedonsiirtopalaveriin. Paikalla oli päätoimikuntien ja toimikuntien jäseniä.
Kyseessä oli oppimistapahtuma, jossa viime kesän suviseurajärjestäjät Pyhäjoelta välittivät tietoa ensi kesän suviseurajärjestäjille Vaasaan ja vuoden 2016 suviseuraorganisaatiolle Tornioon.

Tilaisuudessa käytiin läpi järjestelyjen toimivuutta. Mietittiin, mikä oli mennyt erityisen hyvin ja mitä kannattaa säilyttää tulevinakin vuosina, mitkä asiat eivät toimineet ja mitä tulisi jatkossa kehittää. Tiedon siirtämisellä varmistetaan suviseurajärjestelyjen toimivuus vuodesta toiseen.
 

Järjestelyosaston puheenjohtaja Mikko Uljas näyttää kuvaa seura-alueesta, joka on otettu radio-ohjattavalla pienoishelikopterilla. Kuvan perusteella voidaan esimerkiksi laskea kaluston määrä suviseura-alueella.

 

Salla Sivula
Kansi: Silja-Maria Wihersaari

Ketunpojat ja kätköviesti

Kuka on päässyt Ketunpoikien jäljille, ja mitä hän heistä tahtoo? Entä kuka on salaperäinen Anna, joka laittaa viestejä Iidalle? Ketunpojat saavat arvoituksen toisensa jälkeen ratkaistavaksi, kunnes kätköseikkailu saa ratkaisunsa.

15 €

Toim. Kaisa Ikonen

Herra siunatkoon sinua, SRK:n Suviseurat Muhoksella

Muhoksen Suviseurat 2019 yksissä kansissa: monipuolinen neliväriteos palaa suviseurajärjestelyihin sekä erilaisiin suviseuratunnelmiin.

24 €

Armostas kaikesta kiitoksen kannan

Jaakko Linjaman säveltämää musiikkia – puhuttelevaa ja harvoin kuultua.
Äänite sisältää hengellistä laulumusiikkia ja kuoromusiikkia sekä soitinsävellyksiä uruille, viululle ja pianolle.

25 €

Ari-Pekka Palola

Myrskyjen keskellä

SRK:n historian kolmas osa kuvaa vaiherikasta ajanjaksoa 1962–1980.

48 €

Toim.: Jouni Hintikka ja Kirsti Nurkkala

Erityisen läheisinä

Kirja erilaisuudesta, elämän ainutlaatuisuudesta ja rikkaudesta: teoksessa puheenvuoron saavat erityislapset, heidän läheisensä sekä aiheen parissa työskentelevät ammattilaiset.

25 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi