Perjantai 6.12.2019
"
Jeesus sanoi opetuslapsilleen: "Joka tahtoo teidän joukossanne tulla suureksi, se olkoon toisten palvelija, ja joka tahtoo tulla teidän joukossanne ensimmäiseksi, se olkoon toisten orja." Matt. 20:26-27

​SRK:n toimiston organisaatiorakennetta uudistettiin

Uutiset 30.12.2014 11:05 | Päivämies
SRK:n johtokunta päätti kokouksessaan 20. joulukuuta SRK:n toimiston organisaation uudistamisesta. Uudistuksen tavoitteena on päivittää organisaatiorakenne vastaamaan paremmin kasvavien työmuotojen tarpeita sekä nykyistä tapaa toimia.
Samassa yhteydessä tarkasteltiin myös työntekijöiden tehtävänimikkeitä. SRK:n toimiston organisaatio rakentuu viidestä toiminnallisesta yksiköstä. 

Pääsihteeri Juha Kaarivaara vastaa Lähetystyön yksiköstä ja toimii samalla toimiston johtoryhmän puheenjohtajana. Viestintäyksikön tehtävät jaetaan väliaikaisesti niin, että lapsi­ ja perhetyön yksikköä vetävä lapsi­ ja perhetyön johtaja Jouni Hintikka toimii samalla vs. viestintäpäällikkönä. Päivämiehen vs. päätoimittajana toimii Pekka Aittakumpu. Julkaisutyön yksikön johtaja on kustannuspäällikkö Ari­Pekka Palola. Talousyksikön johtaja on talouspäällikkö Senja Koivukangas, joka vastaa myös SRK:n henkilöstöhallinnosta. 
 

Salla Sivula
Kansi: Silja-Maria Wihersaari

Ketunpojat ja kätköviesti

Kuka on päässyt Ketunpoikien jäljille, ja mitä hän heistä tahtoo? Entä kuka on salaperäinen Anna, joka laittaa viestejä Iidalle? Ketunpojat saavat arvoituksen toisensa jälkeen ratkaistavaksi, kunnes kätköseikkailu saa ratkaisunsa.

15 €

Ari-Pekka Palola

Myrskyjen keskellä

SRK:n historian kolmas osa kuvaa vaiherikasta ajanjaksoa 1962–1980.

48 €

Armostas kaikesta kiitoksen kannan

Jaakko Linjaman säveltämää musiikkia – puhuttelevaa ja harvoin kuultua.
Äänite sisältää hengellistä laulumusiikkia ja kuoromusiikkia sekä soitinsävellyksiä uruille, viululle ja pianolle.

25 €

Toim.: Jouni Hintikka ja Kirsti Nurkkala

Erityisen läheisinä

Kirja erilaisuudesta, elämän ainutlaatuisuudesta ja rikkaudesta: teoksessa puheenvuoron saavat erityislapset, heidän läheisensä sekä aiheen parissa työskentelevät ammattilaiset.

25 €

Toim. Kaisa Ikonen

Herra siunatkoon sinua, SRK:n Suviseurat Muhoksella

Muhoksen Suviseurat 2019 yksissä kansissa: monipuolinen neliväriteos palaa suviseurajärjestelyihin sekä erilaisiin suviseuratunnelmiin.

24 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi