Perjantai 15.11.2019
"
Jumala on kaupunkinsa keskellä, kaupunki ei järky. Hän auttaa sitä, kun aamu valkenee. Ps. 46:6

​SRK:n toimiston organisaatiorakennetta uudistettiin

Uutiset 30.12.2014 11:05 | Päivämies
SRK:n johtokunta päätti kokouksessaan 20. joulukuuta SRK:n toimiston organisaation uudistamisesta. Uudistuksen tavoitteena on päivittää organisaatiorakenne vastaamaan paremmin kasvavien työmuotojen tarpeita sekä nykyistä tapaa toimia.
Samassa yhteydessä tarkasteltiin myös työntekijöiden tehtävänimikkeitä. SRK:n toimiston organisaatio rakentuu viidestä toiminnallisesta yksiköstä. 

Pääsihteeri Juha Kaarivaara vastaa Lähetystyön yksiköstä ja toimii samalla toimiston johtoryhmän puheenjohtajana. Viestintäyksikön tehtävät jaetaan väliaikaisesti niin, että lapsi­ ja perhetyön yksikköä vetävä lapsi­ ja perhetyön johtaja Jouni Hintikka toimii samalla vs. viestintäpäällikkönä. Päivämiehen vs. päätoimittajana toimii Pekka Aittakumpu. Julkaisutyön yksikön johtaja on kustannuspäällikkö Ari­Pekka Palola. Talousyksikön johtaja on talouspäällikkö Senja Koivukangas, joka vastaa myös SRK:n henkilöstöhallinnosta. 
 

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi