Sunnuntai 21.7.2019
"
Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Älä pelkää. Tästä lähtien sinä olet ihmisten kalastaja." Luuk. 5:10

Päivämiehen verkkolehti aloittaa toista toimintavuottaan

Uutiset 4.1.2015 06:13 | päivitetty 4.1.2018 15:50 | Päivämies-verkkolehti
Päivämiehen verkkolehti on toiminut yhdeksän kuukauden ajan. Lehti on löytänyt paikkansa, ja kävijämäärä on ollut kasvusuuntainen. Lehden julkaisu päätettiin vakinaistaa tämän vuoden alusta alkaen. Kolme uutta blogistia aloittaa lehdessä tammikuussa.
Päivämiehen verkkolehteä on julkaistu huhtikuusta 2014 alkaen. Lehdessä on kerrottu vanhoillislestadiolaisuudesta ja käsitelty myös ajankohtaisia kirkollisia ja yhteiskunnallisia aiheita.

Eri kävijöitä lehdessä on ollut 30.12.2014 mennessä lähes 70 000.

Verkkolehden lukijoiden palautteissa on korostunut blogien merkitys iloa ja voimaa antavina sekä uskoa vahvistavina teksteinä. Lämmin kiitos kaikille blogisteillemme! Palautteissa on toivottu, että lehdessä käsiteltäisiin uskoon ja oppiin liittyviä aiheita esimerkiksi laajojen artikkelien muodossa. Tämä toive nähdään tärkeänä, ja tällaisia artikkeleita pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Verkkolehdellä on yli 20 uutisavustajaa lähinnä isoissa rauhanyhdistyksissä. Heidän merkityksensä on ollut suuri rauhanyhdistysten toiminnan uutisoinnissa. Lämmin kiitos avustajillemme!

Tänä vuonna verkkolehteen on tulossa joitakin muutoksia. Uusina blogisteina aloittavat Satu KaikkonenRaili Lampela, Vilja Paavola ja Tarja Pärn. Viime vuoden blogisteista suurin osa jatkaa edelleen. Aino Kanniainen, Johanna Koivisto, Kaija Lahtinen ja Elisa Tuukkanen eivät enää jatka blogisteina. Järvisen perhe -sarjakuvaa julkaistaan maaliskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen on tarkoitus alkaa julkaista lukijoiden lähettämiä kuvia omalla palstalla. Pyrkimyksenä on, että kuluvan vuoden aikana lehteen saataisiin myös lisää muun muassa nuorille suunnattua sisältöä.

Hyvä lukija, jos sinulla on juttuideoita, kehitystoiveita tai palautetta Päivämiehen verkkolehteen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi palautelomakkeen kautta. Olemme kiitollisia avustasi!

Lisää aiheesta:

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi