Keskiviikko 22.5.2019
"
Tietäkää, rakkaat veljeni, että itse kunkin tulee olla herkkä kuulemaan mutta hidas puhumaan ja hidas vihaan, sillä miehen viha ei johda oikeudenmukaisuuteen, jota Jumala tahtoo. Jaak. 1:19-20

Päivämiehen verkkolehti aloittaa toista toimintavuottaan

Uutiset 4.1.2015 06:13 | päivitetty 4.1.2018 15:50 | Päivämies-verkkolehti
Päivämiehen verkkolehti on toiminut yhdeksän kuukauden ajan. Lehti on löytänyt paikkansa, ja kävijämäärä on ollut kasvusuuntainen. Lehden julkaisu päätettiin vakinaistaa tämän vuoden alusta alkaen. Kolme uutta blogistia aloittaa lehdessä tammikuussa.
Päivämiehen verkkolehteä on julkaistu huhtikuusta 2014 alkaen. Lehdessä on kerrottu vanhoillislestadiolaisuudesta ja käsitelty myös ajankohtaisia kirkollisia ja yhteiskunnallisia aiheita.

Eri kävijöitä lehdessä on ollut 30.12.2014 mennessä lähes 70 000.

Verkkolehden lukijoiden palautteissa on korostunut blogien merkitys iloa ja voimaa antavina sekä uskoa vahvistavina teksteinä. Lämmin kiitos kaikille blogisteillemme! Palautteissa on toivottu, että lehdessä käsiteltäisiin uskoon ja oppiin liittyviä aiheita esimerkiksi laajojen artikkelien muodossa. Tämä toive nähdään tärkeänä, ja tällaisia artikkeleita pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Verkkolehdellä on yli 20 uutisavustajaa lähinnä isoissa rauhanyhdistyksissä. Heidän merkityksensä on ollut suuri rauhanyhdistysten toiminnan uutisoinnissa. Lämmin kiitos avustajillemme!

Tänä vuonna verkkolehteen on tulossa joitakin muutoksia. Uusina blogisteina aloittavat Satu KaikkonenRaili Lampela, Vilja Paavola ja Tarja Pärn. Viime vuoden blogisteista suurin osa jatkaa edelleen. Aino Kanniainen, Johanna Koivisto, Kaija Lahtinen ja Elisa Tuukkanen eivät enää jatka blogisteina. Järvisen perhe -sarjakuvaa julkaistaan maaliskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen on tarkoitus alkaa julkaista lukijoiden lähettämiä kuvia omalla palstalla. Pyrkimyksenä on, että kuluvan vuoden aikana lehteen saataisiin myös lisää muun muassa nuorille suunnattua sisältöä.

Hyvä lukija, jos sinulla on juttuideoita, kehitystoiveita tai palautetta Päivämiehen verkkolehteen liittyen, ota rohkeasti yhteyttä esimerkiksi palautelomakkeen kautta. Olemme kiitollisia avustasi!

Lisää aiheesta:

Tapio Holma

Ettekö ole lukeneet? Sytykkeitä Raamatun tutkimiseen

Kirja nostaa esiin raamatunkohtia, joiden henkilökuvat tai tapahtumat antavat ajattelemisen aihetta. Monet henkilöistä ovat Raamatun suurten kertomusten sivuhahmoja, tavallisia ihmisiä, joiden kohdalle Jeesus pysähtyi, tai jotka Jumala valitsi työvälineikseen.
Pääosa kirjoituksista on julkaistu aiemmin Päivämiehen Kapsäkki-liitteessä.

19 €

Kiiruhda katsomaan – Pääsiäinen sävelin

Pääsiäisajan virsiä, Siionin lauluja ja muuta pääsiäismusiikkia sisältävä äänite on jatkoa Joulu sävelin -äänitteen aloittamalle soitinmusiikin sarjalle. Jeesuksen kärsimystä ja kuolemaa käsittelevä osuus vie kuulijan keskelle Golgataa ja kristikunnan suurta surua. Äänitteen loppupuolella surumielisyys väistyy ja kuoleman voiton sanoma tuo lohtua ja iloa.

24 €

Toimittanut Hanna Kallunki

Hyvä että kerroit

Blogitekstejä elämästä, uskosta ja toivosta

Teksteissä avautuu ikkunoita Päivämiehen blogikirjoittajien arkeen ja ajatuksiin. Kirjoituksissa pohditaan niin keskeneräisyyttä ja katoavaisuutta kuin harrastuksen olemusta ja kasvatuksen haasteita. Kipu ja kaipaus, ilo ja toivo, elämän ihmettely saavat muotonsa sanoissa.

Hanna Aho
Kuvittanut Silja-Maria Wihersaari

Minne Taivaan Isä meni?

Kertomus lapsenuskosta ja ihmeellisestä varjeluksesta maailmassa, jossa ei uskota Jumalaan. Mukana on CD-äänikirja.

22 €

Toimittanut Olli Lohi

Avaa suusi, pääskysen poika

Lapin luonto oli Laestadiuksen ”yrttitarhaa”. Siellä hän viihtyi, ja siellä hän tunsi olevansa kotonaan. Hänestä kehittyi yksi aikansa parhaista Lapin kasviston tuntijoista. Laestadius maalasi saarnoissaan Lapin maisemaa ainutlaatuisella tavalla. Hän riisui teologialta kaavun ja asetti sen kasvotusten arkitodellisuuden kanssa.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi