Torstai 17.10.2019
"
Kiittäkää Herraa! Hän on hyvä. Iäti kestää hänen armonsa. Ps. 136:1

Vaasan suviseurakaupunkia valmistellaan – työryhmä kokousti Alajärvellä

Uutiset 7.2.2015 06:40 | Päivämies-verkkolehti


Vaasan suviseurojen hallinnon työryhmä kokoontui 3.2. Alajärven rauhanyhdistykselle valmistelemaan tulevaa päätoimikunnan kokousta. Työryhmän tehtävänä on seurata ja ohjata suviseuravalmisteluita ja tukea toimikuntien työskentelyä. 
Työryhmään kuuluvat päätoimikunnan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin lisäksi kaikkien kolmen osaston puheenjohtajat. Suviseuraorganisaation osastoja ovat huolto-, tiedotus- ja järjestelyosasto. Kaikki 13 toimikuntaa kuuluvat johonkin näistä.

Kuvassa ovat järjestelyosaston puheenjohtaja Mikko Uljas (vas.), päätoimikunnan varapuheenjohtaja Seppo Aho, tiedotusosaston puheenjohtaja Pentti Rentola, päätoimikunnan sihteeri Riitta Niemi-Korpi, päätoimikunnan puheenjohtaja Tuomas Linna ja huolto-osaston puheenjohtaja Mauri Penninkangas

Kokoukseen osallistuivat SRK:lta lisäksi tekninen asiantuntija Asko Syrjälä sekä etäyhteyden välityksellä pääsihteeri Juha Kaarivaara ja talouspäällikkö Senja Koivukangas. Päätoimikunnan varapuheenjohtaja Seppo Aho Alajärveltä pitää kokousmuotoa onnistuneena:
 
– Etäyhteyden käyttäminen on koettu toimivaksi ratkaisuksi, koska se vähentää matkustamista, mutta silti mahdollistaa riittävän osallistumisen tärkeiden asioiden käsittelemiseen.
 
Aho kokee myös SRK:n taustatuen tärkeäksi:
 
– Suviseurajärjestäjän näkökulmasta on hyvä, että SRK:n henkilöstö pystyy osallistumaan suviseurajärjestelyihin ja tukemaan kulloinkin vuorossa olevia seurajärjestäjiä.
 
Kokouksessa käsiteltiin toimikuntien laatimat suunnitelmat suviseurakaupungin pystyttämiseksi. Näistä tärkeimpiä ovat rakennusaikataulu, turvallisuussuunnitelma sekä talkoomuonitussuunnitelma. Edellämainittujen lisäksi käsiteltävänä oli myös muun muassa talousarvio ja rahoitussuunnitelma.
 
Kokouksessa todettiin ilolla, että hanke etenee aikataulussa ja kukin toimikunta on edennyt määrätietoisesti ja ennakkosuunnitelmansa mukaisesti.
 

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi