Sunnuntai 24.2.2019
"
Jeesus sanoi: "Hyvään maahan pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuultuaan pysyvät siinä puhtain ja ehein sydämin ja kestävinä tuottavat satoa." Luuk. 8:15

SRK:lla historiallinen yhteistapaaminen sisarjärjestöjensä kanssa

Uutiset 19.3.2015 10:00 | Päivämies-verkkolehti


SRK:n ja sen sisarjärjestöjen, Yhdysvaltojen LLC:n ja Ruotsin SFC:n, edustajat kokoustavat ensi viikolla Oulussa. Tapaaminen on ensimmäinen yhteistyöpalaveri, jossa kaikki kolme järjestöä ovat mukana. Kokouksen keskiössä on yhteistyön kehittäminen erityisesti lähetystyön osalta.
Aiemmin on pidetty SRK:n ja LLC:n yhteistyöpalaveri keväällä 2013 Phoenixissa Arizonassa sekä vuosittain SRK:n ja SFC:n palavereja. 

– Tämä on nyt ensimmäinen kolmikantatapaaminen eli siinä mielessä ainutlaatuinen, SRK:n lähetystyön asiantuntija Juha Alanko kertoo.

Tuleva kokous pidetään 23.–24.3.

– Kokouksessa vaihdetaan kuulumisia ajankohtaisista asioista. Lähetystyö Afrikassa ja Etelä-Amerikassa on yksi työmuoto, johon on tarkoitus keskittyä kokouksessa. SRK, LLC ja SFC tekevät näillä alueilla lähetystyötä yhdessä. Kokouksessa keskustellaan siitä, miten yhteistyötä voidaan entisestään parantaa, Alanko sanoo.

SRK:n ja LLC:n välille on aiemmin laadittu yhteistyösopimus, ja sellainen on nyt työn alla myös SRK:n ja SFC:n välille.
 
Tapaamiseen osallistuvat LLC:ltä Jon BloomqvistJim Frantti, Randy Herrala ja Eric Jurmu ja SFC:ltä Matti Heikkinen, Veli-Matti Heikkinen, Vesa Juujärvi ja Timo Löppönen. SRK:lta kokouksessa ovat mukana Viljo Juntunen ja Matti Taskila sekä SRK:n työntekijöitä. 

LLC:n edustajat ovat Suomessa reilun viikon ajan ja palvelevat seurapuhujina muutamissa Oulun alueen ja Lapin rauhanyhdistyksissä. He vierailevat myös Ranuan opistolla.

Lisätietoa järjestöistä:

SRK:n verkkosivuille
LLC:n verkkosivuille
SFC:n verkkosivuille

Taina Pyysaari
Kuvittanut Liisa Seppänen

Pinja ja Paulus

Pinja ja Paulus ovat kaksoset, ja Iisa on heidän hyvä ystävänsä. Siionin keväästä tutut kaverukset keksivät monenlaista puuhaa sisällä ja ulkona. Kuvakirja on mukavaa luettavaa ja katseltavaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin pikkukoululaisillekin.

18 €

Toim. Anna Karjula

Elämänpolulla 18 – Usko ja mieli

Usko ja mieli avaa mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä uskon näkökulmasta. Tekstit etsivät vaikeastakin tilanteesta tietä eteenpäin. Joskus paranemisen siemen on kylvetty pieneen hetkeen. Joskus sairauden kanssa on vain opeteltava elämään.

18 €

Väinö Havas

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja

Joulusta jouluun – Suomen kotien lukukirja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1953. Äänikirja on tehty vuonna 1997 julkaistun uudistetun painoksen pohjalta ja sisältää 43 alkuperäisteokseen kuulunutta kertomusta. Havaksen lämminhenkisissä ja kielellisesti rikkaissa kertomuksissa korostuu kodin, uskonnon ja vapaan isänmaan arvo.

20 €

Toim. Hanna Aho ja Jouni Hintikka

JAKSANKO LUOTTAA? -ÄÄNIKIRJA

Jaksanko luottaa Jumalaan silloinkin, kun kaikki ympärilläni muuttuu ja oma elämä on kriisissä?  
Vuosikirjassa 2018 käsitellään ajankohtaisia asioita uskon ja luottamuksen näkökulmasta.

20 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi