Tiistai 22.10.2019
"
"Kuule, Israel! Herra on meidän Jumalamme, Herra yksin. Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja koko voimastasi." 5 Moos. 6:4-5

Päivämiehen verkkolehti yksivuotias – lukijoiden lähettämiä kuvia aletaan julkaista

Uutiset 2.4.2015 10:25 | päivitetty 4.6.2015 16:03 | Päivämies-verkkolehti


Päivämiehen verkkolehti täyttää tänään yhden vuoden. Ensimmäinen julkaisuvuosi on sujunut valoisissa merkeissä: Lehdellä on ollut lukijoita, ja heiltä on tullut myönteistä palautetta lehdestä. Myös lehden sisältö ja toiminnallisuudet ovat palvelleet hyvin. Lähiaikoina lehteen on tulossa joitakin muutoksia.
Järvisen perhe -sarjakuvan julkaisu loppuu. Yksiruutuinen sarjakuva on kertonut kolmilapsisen ja yksikissaisen perheen jokapäiväisistä kommelluksista. Viime sunnuntaina julkaistiin sarjakuvan viimeinen strippi, jossa kuvataan, kuinka äiti jättää sarjakuvapiirtajän työn ja lapset ovat tästä onnellisia. Lukijat ovat kommentoineet sarjakuvan tuoneen lehteen mukavaa arkirealismia ja leikkimielisyyttä.
 
Lähiaikoina verkkolehdessä avautuu Lukijan kuva -osio, jossa julkaistaan lukijoiden omia kuvia. Lukijat voivat lähettää kuvia esimerkiksi omasta arjestaan tai ympäristöstään. Myös erilaiset tilannekuvat – vaikkapa rauhanyhdistyksen tapahtumista – ovat tervetulleita. Osion avautumisesta kerrotaan lisää myöhemmin.

Verkkolehdessä on vuoden aikana ollut yli 95 000 eri kävijää. Kävijöiden määrä on toiminta-aikana ollut kasvusuuntainen. Maaliskuussa eri kävijöitä oli lähes 13 000.

Kuva: Marketta Lumijärvi

Lisää aiheesta:

Virsiä Suomenlinnassa, CD-133

Äänitteellä on kesästä, Suomen luonnosta ja isänmaasta kertovia virsiä yhteislauluna. Laulujen kautta välittyy laulamisen ilo, rohkaiseva ja turvallinen sanoma sekä syvä kiitollisuus Jumalan luomistyötä kohtaan. 

22 €

Elina Sneck
Kuv. Sirkku Saukonoja

Keltakultakulleroinen

Elina Sneckin hellänhauskoissa vauvarunoissa eletään mukana vauva-arjessa – vauva syö roskia, mönkii, tonkii, luuttuaa lattiat ja nuohoaa takan. Väliin se jokeltaa ihanasti ja nukkuu sinisiipien unia. Hyväntuuliset runot pysäyttävät rakkauden ihmeen äärelle.

18 €

Toim. Sanna Isopahkala

Pysytään kuulolla

Kirjassa kokemuksiaan avaavat sekä seuraradion kuuntelijat että tekijät. Kirjaan on myös koottu SRK:n radiotyön historiaa ja merkkipaaluja.

20 €

Toim. Anna Illikainen, Olli Lohi ja Päivi Martikainen

Vaellanko valossa? Ajankohtaista 2019

Yhteiskunnan moniarvoisuus tulee ihmistä usein vastaan arkielämässä. Vuosikirja 2019 avaa näkökulmia uskovaisena elämiseen tässä ajassa. Kirjoittajat pohtivat, miten kristilliset arvot näkyvät kodissa ja työelämässä ja miten toimia rakentavasti yhteiskunnassa erilaisten aatteiden ja virtausten keskellä. Kirjoituksissa käsitellään myös ihmisen vastuuta luonnosta, toisten kohtaamista ja oman paikan löytämistä.

23 €

Harri Vähäjylkkä
Piirrokset Anna Ratilainen

Tahdon

Tahdon-kirjassa opetellaan askel kerrallaan vanhemmuutta, ratkotaan kommunikointiongelmia puolisoiden välillä ja kohdataan yhdessä, mitä vastaan tulee: menetyksiä, rakkautta, väsymystä, syntymän ihmettä ja erilaisia näkemyksiä uskovaisena elämisestä.

18 €

Mediatilan tähän myy Päivämiehen ilmoitusmyynti.
Ota yhteyttä:
pm.ilmoitukset@srk.fi