JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Äidin ja vauvan symbioosi teki vaikutuksen Päivämiehen kansikuvakilpailussa

Uutiset
25.1.2020 6.35

Juttua muokattu:

29.1. 14:30
2020012914302220200125063500

Päi­vi Mar­ti­kai­nen

Ää­nes­tä­jien vas­tauk­set ker­toi­vat, et­tä pu­hut­te­le­va kuva he­rät­tää tun­tei­ta ja muis­to­ja. Moni vas­taa­ja muis­ti myös ää­nes­tä­mään­sä ku­vaan liit­ty­vän ju­tun.

Päi­vä­mie­hen kan­si­ku­va­kil­pai­lu on rat­ken­nut. Kah­den­kym­me­nen­kah­den vaih­to­eh­don kil­pai­lu oli lo­pul­ta kol­men kisa. Tä­pä­rän voi­ton vei kan­sieh­do­kas nu­me­ro 17.

Kan­si ku­vaa her­kän het­ken, jos­sa äi­ti pi­tää ne­li­viik­kois­ta vau­vaa sy­lis­sä. Kuva liit­tyy leh­des­sä ol­lee­seen Mar­juk­ka Nii­ni­mä­en haas­tat­te­luun. Ku­van on ot­ta­nut Kai­sa Lut­ti­nen.

Ja­e­tul­le toi­sel­le si­jal­le vain yh­den ää­nen erol­la voit­ta­jaan yl­si­vät kan­net nu­me­ro 10 ja 22. Toi­ses­sa on leh­des­sä haas­ta­tel­tu iä­käs pa­ris­kun­ta ja toi­nen on jou­lu­nu­me­ron kan­si.

Kol­man­nek­si nou­si su­vi­seu­ra­kan­si, nu­me­ro 12. Nel­jäs oli nu­me­ro 9, jos­sa pie­ni lap­si kat­soo ai­kuis­ta, ja vii­des pää­si­äis­nu­me­ron kan­si 8.

Kil­pai­luun tuli yh­teen­sä 123 ään­tä. Ää­net ja­kaan­tui­vat mel­kein kaik­kien vaih­to­eh­to­jen kes­ken.

Vas­tauk­set ker­to­vat, et­tä eri lu­ki­jat pi­tä­vät eri­lai­sis­ta ai­heis­ta, mut­ta ko­ho­koh­tia ar­jen kes­kel­lä ovat jou­lu, pää­si­äi­nen ja Su­vi­seu­rat. Lap­set ja van­huk­set ovat tär­kei­tä.

Pe­rus­te­lu­jen mu­kaan ku­vat he­rät­ti­vät lu­ki­jois­sa mo­nen­lai­sia muis­to­ja ja tun­ne­la­tauk­sia.

Lah­ja­kor­tin SRK:n myy­mä­lään voit­ti ar­von­nas­sa Mart­ta Re­mes.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys