JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Asukoon Jumalan sana runsaasti teissä

Päivämies
Uutiset
22.4.2016 14.05

Juttua muokattu:

1.1. 23:30
2020010123302620160422140500

SFC:n su­vi­seu­rat pi­de­tään 6–8. tou­ko­kuu­ta Ruot­sis­sa, Taa­lain­maal­la. Seu­rat al­ka­vat per­jan­tai­na il­ta­päi­väl­lä ja päät­ty­vät sun­nun­tai­na. Nii­den pi­to­paik­ka­na toi­mii Mockf­jär­din kou­lu.

Seu­rois­sa pal­ve­lee pu­hu­jia Suo­mes­ta, Ruot­sis­ta ja Ame­ri­kas­ta. Seu­ra­oh­jel­ma on kak­si­kie­lis­tä, tut­tua ja tur­val­lis­ta. Tänä vuon­na jär­jes­te­tään en­sim­mäis­tä ker­taa las­ten lau­lu­tuo­kio. Per­jan­tai­na pi­de­tään pe­rin­tei­seen ta­paan kan­sain­vä­li­nen lau­luil­ta.

Lau­an­tai­aa­mu­na on mah­dol­li­suus osal­lis­tua opas­tet­tuun ret­keen, joka teh­dään Bast­ber­ge­tin kar­ja­ma­joil­le seu­ra­oh­jel­man ul­ko­puo­lel­la. Myös SFC:n uu­sien tuot­tei­den jul­kis­ta­mis­ti­lai­suus jär­jes­te­tään su­vi­seu­ro­jen yh­tey­des­sä.

Eh­tool­lis­ju­ma­lan­pal­ve­lus­ta vie­te­tään Gag­ne­fin kir­kos­sa lau­an­tai-il­ta­na. Sun­nun­tai­na on vuo­ros­sa SFC:n vuo­si­ko­kous kel­lo 10 Mockf­jär­din kou­lul­la.

Su­vi­seu­rois­sa voi mak­saa myös eu­roil­la ja pank­ki­kor­til­la. Pai­kan pääl­lä voi vaih­taa va­luut­taa.

Ma­joi­tus­ky­sy­myk­siin vas­taa Juho Ok­ko­nen, joka toi­voo mah­dol­li­sis­sa ma­joi­tu­sa­si­ois­sa pi­kais­ta yh­tey­de­not­toa pu­he­lin­nu­me­roon +46 738284617.

Li­sä­tie­toa su­vi­seu­rois­ta löy­tyy SFC:n ko­ti­si­vuil­ta osoit­tees­ta http://www.sfcorg.se/som­mar­mo­te. Su­vi­seu­ro­ja on mah­dol­lis­ta kuun­nel­la siel­tä net­ti­lä­he­tyk­se­nä.

Sy­dä­mel­li­ses­ti ter­ve­tu­loa!

Mi­ka­el Pu­hak­ka / Su­vi­seu­ra­toi­mi­kun­ta

Viime vuonna suviseurat pidettiin Tukholmassa. Vieraita tuli monesta eri maasta kuuntelemaan Jumalan sanaa.

Viime vuonna suviseurat pidettiin Tukholmassa. Vieraita tuli monesta eri maasta kuuntelemaan Jumalan sanaa.

KUVA-ARKISTO

Vii­me vuon­na su­vi­seu­rat pi­det­tiin Tuk­hol­mas­sa. Vie­rai­ta tuli mo­nes­ta eri maas­ta

SFC:n pu­heen­joh­ta­jan ter­veh­dys

Ter­ve­tu­loa Ruot­sin su­vi­seu­roi­hin Taa­lain­maal­le!

Ruot­sin su­vi­seu­ro­jen tun­nuk­sek­si on va­lit­tu: ”Asu­koon Ju­ma­lan sana run­saas­ti teis­sä” (Kol. 3:16). Kris­til­li­syy­tem­me op­pi ja saar­na on ai­na pi­täy­ty­nyt tii­viis­ti Ju­ma­lan sa­nan van­kal­le pe­rus­tal­le.

Raa­ma­tun sa­no­ma on van­ha ja tur­val­li­nen. To­sin se on myös mo­nes­ti vai­ke­a­sel­koi­nen ja vaa­tii pe­rus­teel­lis­ta val­mis­te­lua sa­nan­pal­ve­li­jal­ta ja opet­ta­jal­ta, jot­ta lap­sem­me ja nuo­rem­me­kin pys­ty­vät sitä ym­mär­tä­mään. Luo­tam­me Py­hän Hen­gen voi­maan näis­sä teh­tä­vis­sä. Paa­va­lin ke­ho­tus, et­tä Ju­ma­lan sana sai­si meis­sä ei vain vie­rail­la vaan asua, on tar­koi­tet­tu meil­le kai­kil­le.

Ruot­sin su­vi­seu­rat pi­de­tään Taa­lain­maal­la he­la­tors­tain vii­kon­lop­pu­na 6.–8.5. Näis­sä­kin seu­rois­sa to­teu­tuu tämä seu­ra­tun­nuk­sem­me pyyn­tö. Saam­me het­ken le­vä­tä tur­val­li­sen Ju­ma­lan sa­nan kuu­los­sa ja sen tut­ki­mi­ses­sa. Ju­ma­lan sa­nan kes­kei­nen ju­lis­tus on ilo­sa­no­ma Jee­suk­ses­ta Kris­tuk­ses­ta, Ju­ma­lan val­ta­kun­nas­ta ja syn­tien an­teek­si saa­mi­ses­ta.

Ter­ve­tu­loa, rak­kaat ys­tä­vät, lä­hel­tä ja kau­kaa tän­ne al­ku­ke­sän veh­rey­des­sä kyl­pe­väl­le Taa­lain­maal­le vir­voit­tu­maan Ju­ma­lan sa­nas­ta!

Timo Löp­pö­nen

28.3.2024

Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi sen opetuslapsilleen sanoen: ”Tämä on minun ruumiini, joka annetaan teidän puolestanne. Tehkää tämä minun muistokseni.” Luuk. 22:19

Viikon kysymys