JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Juhannusseurat aloittavat kesän suurten seurojen sarjan

Päivämies-verkkolehti
Uutiset
21.6.2018 6.59

Juttua muokattu:

31.12. 09:27
2019123109275320180621065900

Ju­han­nus­seu­ro­ja vie­te­tään kai­kis­sa SRK:n yl­lä­pi­tä­mis­sä lei­ri­kes­kuk­sis­sa hie­man vaih­te­le­vin ai­ka­tau­luin ja käy­tän­nöin. Mai­tois­ten ju­han­nus­seu­rat ovat kak­si­päi­väi­set, Kal­li­os­sa vie­te­tään ju­han­nus­lei­riä. Tee­ma­na kai­kis­sa seu­rois­sa on Minä an­nan teil­le le­von.

Poh­joi­sin lei­ri­kes­kus on Ro­va­nie­men Rau­ti­on­saa­res­sa ja ete­läi­sin Haus­jär­ven Mai­toi­sis­sa.

Han­ka­sal­mel­la seu­rat al­ka­vat jo ju­han­nu­saat­to­na il­ta­päi­väl­lä, muis­sa lei­ri­kes­kuk­sis­sa vas­ta il­lal­la.

Sii­ka­tör­mää lu­kuun ot­ta­mat­ta lei­ri­kes­kus­ten pi­ha­pii­ris­sä on mah­dol­li­suus ma­joit­tua asun­to­vau­nul­la tai -au­tol­la.

Seu­rat myös ne­tis­sä

Mai­toi­sis­sa seu­ra­pu­heet tul­ka­taan eng­lan­nik­si, ja tulk­kaus­ta voi kuun­nel­la mat­ka­pu­he­li­mel­la seu­ra-alu­eel­la. Sii­ka­tör­män seu­rat tul­ka­taan eng­lan­nik­si ja viit­to­ma­kie­lel­le.

Mai­tois­ten ja Sii­ka­tör­män lei­ri­kes­kuk­sis­sa pi­det­tä­viä seu­ro­ja voi kuun­nel­la net­ti­ra­di­on kaut­ta osoit­teis­sa http://net­ti­ra­dio.net/mai­toi­nen/ ja www.ou­lun­rau­ha­nyh­dis­tys.fi.

Lei­ri­ju­han­nus?

Kal­li­on lei­ri­kes­kuk­ses­sa jär­jes­te­tään kak­si­päi­väi­nen lei­ri, jo­hon seu­ra­vie­raat voi­vat jää­dä suo­raan seu­rois­ta. Lei­ril­lä on mah­dol­li­suus ma­joit­tua joko omas­sa asun­to­vau­nus­sa tai lei­ri­ke­kes­kuk­sen asun­to­las­sa.

Seu­rat ovat osa lei­ri­oh­jel­maa. Lei­ri­hin­taan, joka on 120 eu­roa/per­he, kuu­luu ruo­ka, ma­joi­tus ja sau­na. Ju­han­nus­lei­ri päät­tyy en­sim­mäi­se­nä ju­han­nus­päi­vä­nä kel­lo 17. Lei­ril­le voi il­moit­tau­tua osoit­tees­sa www.lei­ril­le.fi.

JU­HAN­NU­SAA­TON SEU­RAT LEI­RI­KES­KUK­SIS­SA:

Han­ka­sal­mi

- Seu­rat al­ka­vat klo 14

Kal­lio

- Seu­rat al­ka­vat klo 18.30

Mai­toi­nen

- Seu­rat al­ka­vat klo 18

- http://net­ti­ra­dio.net/mai­toi­nen

Rau­ti­o­saa­ri

- Seu­rat al­ka­vat klo 19

Sii­ka­tör­mä

- Seu­rat al­ka­vat klo 19

- w.w.w.ou­lun­rau­ha­nyh­dis­tys.fi

Lue 20.6. il­mes­ty­nees­tä leh­des­tä ju­han­nus­seu­ra­vie­raan ja jär­jes­te­lyis­sä mu­ka­na ole­van aja­tuk­sia ju­han­nus­seu­rois­ta.

Teks­ti: Kat­ri Iso­pah­ka­la ja Saa­ra Ju­nes

Kuva Han­ka­sal­men ju­han­nus­seu­rois­ta: Mar­kus Leh­ti­nie­mi

26.4.2024

Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps. 126:5–6

Viikon kysymys