JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kinnulalaiset koolla vauvasta vaariin

Uutiset
12.9.2020 6.00

Juttua muokattu:

8.9. 16:32
2020090816323120200912060000
Eri-ikäistä väkeä oli saapunut runsaasti Meriläisen pihalle.

Eri-ikäistä väkeä oli saapunut runsaasti Meriläisen pihalle.

Ritva Heinonen

Eri-ikäistä väkeä oli saapunut runsaasti Meriläisen pihalle.

Eri-ikäistä väkeä oli saapunut runsaasti Meriläisen pihalle.

Ritva Heinonen

Rit­va Hei­no­nen

Kin­nu­la

Kin­nu­las­sa ke­rät­tiin rau­ha­nyh­dis­tyk­sel­le va­ro­ja koko per­heen ul­koil­ma­ta­pah­tu­mal­la.

Min­na ja Tei­jo Me­ri­läi­sen pi­ha­pii­ris­tä löy­tyi ul­ko­ta­pah­tu­mal­le so­pi­va alue. Ta­pah­tu­maa ei ol­lut suun­ni­tel­tu eri­tyi­ses­ti jol­le­kin tie­tyl­le ikä­ryh­mäl­le, vaan kaik­ki vau­vas­ta vaa­riin oli­vat ter­ve­tul­lei­ta.

Pie­nin seu­ra­vie­ras oli Tii­na ja Mik­ko Hei­no­sen poi­ka­vau­va, jol­la ei ol­lut vie­lä edes ni­meä. Vart­tu­neem­paa vä­keä edus­ta­neet Mart­ti ja Kai­sa Tuik­ka­nen oli­vat iloi­sia yh­tei­ses­tä ko­koon­tu­mi­ses­ta.

Kai­sa Tuik­ka­nen ker­toi, et­tä hä­nel­lä on ol­lut ko­vas­ti ikä­vä seu­ra­ti­lai­suuk­sia ja us­ko­nys­tä­viä. Mart­ti Tuik­ka­sel­le Ke­sä­seu­ra­ra­dio toi pal­jon loh­tua ja iloa ko­ro­na­ra­joi­tus­ten ai­ka­na.

Raa­mat­tu osa­na ul­koil­ma­ta­pah­tu­maa

Il­lan kes­ki­vai­heil­la väki hil­je­ni il­ta­har­tau­teen, jon­ka piti Tei­jo Me­ri­läi­nen. Hän luki har­tau­ten­sa ai­heek­si tois­ta Pie­ta­rin kir­jet­tä: “Ar­mo ja rau­ha li­sään­ty­köön teil­le Ju­ma­lan ja mei­dän Her­ram­me Jee­suk­sen tun­te­mi­sen kaut­ta.” Me­ri­läi­nen luki Raa­ma­tus­ta pa­ra­tii­sin ta­pah­tu­mia ja pu­hui evan­ke­liu­min voi­mas­ta.

– Va­pah­ta­ja on syn­tien so­vit­ta­ja. Ar­mon ja rau­han li­sää­mi­nen tar­koit­taa sitä, et­tä ai­na saa us­koa syn­nit an­teek­si. Us­ko tuo omal­le­tun­nol­le rau­han.

29.3.2024

Jeesus huusi kovalla äänellä: ”Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.” Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran. Luuk. 23:46

Viikon kysymys