JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kirkko avasi virkatodistusten tilauspalvelun

Uutiset
16.2.2021 14.40

Juttua muokattu:

16.2. 14:35
2021021614350820210216144000

Päi­vä­mie­hen toi­mi­tus

Suo­men evan­ke­lis-lu­te­ri­lai­nen kirk­ko on avan­nut verk­koon Ti­laa vir­ka­to­dis­tus ver­kos­sa -asi­oin­ti­pal­ve­lun, jon­ka kaut­ta asi­a­kas voi tie­to­tur­val­li­ses­ti ti­la­ta it­ses­tään vir­ka­to­dis­tuk­sen tai su­ku­sel­vi­tys­muo­toi­sen vir­ka­to­dis­tuk­sen vai­na­jas­ta.

Vir­ka­to­dis­tuk­sia tar­vi­taan esi­mer­kik­si adop­tio-, apu­ra­ha-, elä­ke-, pe­rin­nön­ja­ko- ja pe­run­kir­joi­tu­sa­si­oi­ta hoi­det­ta­es­sa, ja nii­tä ti­la­taan kir­kos­ta vuo­sit­tain noin 60 000. Pal­ve­lu on käy­tet­tä­vis­sä suo­mek­si, ruot­sik­si ja eng­lan­nik­si. Suo­men­kie­li­nen pal­ve­lu toi­mii osoit­tees­sa ti­laa­vir­ka­to­dis­tus.fi.

Pal­ve­lun käyt­tä­jäl­tä edel­ly­te­tään 18 vuo­den ikää ja ko­ti­kun­taa Suo­mes­sa. Hän tar­vit­see verk­ko­pank­ki­tun­nuk­set tai mo­bii­li­var­men­teen. Tun­nis­tau­tu­mi­nen ta­pah­tuu suo­mi.fi-pal­ve­lun kaut­ta. Vir­ka­to­dis­tuk­sen ti­laa­mi­nen on edel­leen mah­dol­lis­ta myös seu­ra­kun­nan kaut­ta.

28.3.2024

Jeesus otti leivän, siunasi, mursi ja antoi sen opetuslapsilleen sanoen: ”Tämä on minun ruumiini, joka annetaan teidän puolestanne. Tehkää tämä minun muistokseni.” Luuk. 22:19

Viikon kysymys