JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Kuulella on jo yli 2 000 käyttäjää

Uutiset
19.12.2020 7.00

Juttua muokattu:

18.12. 14:06
2020121814062620201219070000

Pixabay

Pixabay

Mil­la Kan­gas

Kuu­le-so­vel­lus on saa­nut po­si­tii­vi­sen vas­taa­no­ton, ja ta­voit­teet ti­laa­ja­mää­rien suh­teen ovat jopa ylit­ty­neet.

SRK:n lan­see­raa­mal­le Kuu­le-so­vel­luk­sel­le, joka si­säl­tää SRK:n tuot­ta­maa mu­siik­kia sekä ää­ni- ja e-kir­jo­ja, on teh­ty ti­lauk­sia jo yh­teen­sä 2 300 kap­pa­let­ta. Näis­tä pe­rus­pa­ket­te­ja eli yh­del­lä lait­teel­la käy­tet­tä­vis­sä ole­via ti­lauk­sia on 1 300.

– So­pi­muk­seen kuu­luu 14 vuo­ro­kau­den ko­e­jak­so, eli jou­kos­sa saat­taa ol­la sel­lai­sia, jot­ka ai­ko­vat pe­rua sen ai­ka­na ti­lauk­sen­sa, ker­too SRK:n tie­to­jär­jes­tel­mä­a­si­an­tun­ti­ja Las­se Ol­li.

Opis­ke­li­ja­pa­ket­ti on sa­mal­la ta­val­la yh­del­lä lait­teel­la käy­tet­tä­vis­sä kuin pe­rus­pa­ket­ti­kin, mut­ta sen hin­ta on al­hai­sem­pi. Opis­ke­li­ja­pa­ke­tin on ti­lan­nut it­sel­leen sata käyt­tä­jää.

Per­he­pa­ket­te­ja, joi­hin si­säl­tyy so­vel­luk­sen käyt­tä­mi­nen jopa kym­me­nel­lä lait­teel­la yh­tä­ai­kai­ses­ti, on ti­lat­tu 900.

So­vel­lus on la­dat­tu lä­hes 6 000 ker­taa

Ol­li ker­too, et­tä ti­laa­jia so­vel­luk­sel­le on tul­lut jopa odo­tet­tua enem­män. Kos­ka per­he­pa­ket­tiin si­säl­tyy mah­dol­li­suus la­da­ta so­vel­lus use­al­le lait­teel­le, on so­vel­luk­sen la­taus­mää­rä huo­mat­ta­vas­ti suu­rem­pi kuin ti­laa­ja­mää­rä. So­vel­lus on la­dat­tu tä­hän men­nes­sä yh­teen­sä 5 870 lait­teel­le. Eni­ten la­tauk­sia on teh­ty jou­lu­kuun 12. päi­vä, jol­loin oli Kuu­len lan­see­raus­ti­lai­suus.

– Per­he­pa­ket­te­ja­han on tu­hat­kun­ta eli luu­li­sin, et­tä kun­han kaik­ki saa­vat asen­net­tua so­vel­luk­sen lap­sil­leen, niin kas­vaa os­tos­ten ja so­vel­lus­la­taus­ten suh­teel­li­nen ero vie­lä enem­män­kin, Ol­li to­te­aa.

25.4.2024

Jeesus sanoo: ”Minä näen teidät vielä uudelleen, ja silloin teidän sydämenne täyttää ilo, jota ei kukaan voi teiltä riistää.” Joh. 16:22

Viikon kysymys