JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Lä­he­tys­mat­ka tal­len­tuu vi­de­ol­le – mitä ha­lu­ai­sit näh­dä?

Uutiset
5.2.2020 16.55

Juttua muokattu:

5.2. 17:09
2020020517093520200205165500
Ruanda on yksi SRK:n lähetyskohteista.

Ruanda on yksi SRK:n lähetyskohteista.

SRK:n kuva-arkisto.

Ruanda on yksi SRK:n lähetyskohteista.

Ruanda on yksi SRK:n lähetyskohteista.

SRK:n kuva-arkisto.

Kap­säk­ki­ju­tut jul­kai­see hel­mi­kuus­sa ta­ri­noi­ta Ru­an­dan lä­he­tys­mat­kal­ta. Mat­ka­ker­to­muk­set ovat näh­tä­vis­sä tuo­reel­taan Ins­tag­ra­min sto­ryis­sa.

Ruandan lähetysmatka.

Mat­kan ja so­me­tuk­sen te­kee SRK:n nuo­ri­so­työn asi­an­tun­ti­ja Juha Luok­ka­la. Hän toi­voo Kap­säk­ki­jut­tu­jen seu­raa­jil­ta ky­sy­myk­siä, joi­hin hän voi­si ta­ri­nois­saan mat­kan ai­ka­na an­taa vas­tauk­sia. Mitä ha­lu­at tie­tää Ru­an­das­ta tai lä­he­tys­mat­kois­ta?

Lä­he­tä ky­sy­myk­set maa­nan­tai­hin 10. hel­mi­kuu­ta men­nes­sä Ins­tag­ra­mis­sa käyt­tä­jäl­le @kap­sak­ki­ju­tut tai osoit­tee­seen kap­sak­ki@srk.fi.

Kes­ki-Af­ri­kas­sa si­jait­se­va Ru­an­da on uu­sim­pia SRK:n lä­he­tys­työ­koh­tei­ta. Ru­an­dan ta­sa­val­ta on pie­ni, mut­ta tii­viis­ti asut­tu val­tio, kool­taan hie­man Kai­nuun maa­kun­taa suu­rem­pi, mut­ta asuk­kai­ta siel­lä on noin 12 mil­joo­naa. Ru­an­da­lai­set ja­kau­tu­vat kol­meen et­ni­seen ryh­mään, hu­tui­hin, tut­sei­hin ja twa-pyg­mei­hin. Pää­o­sa heis­tä pu­huu äi­din­kie­le­nään ru­an­daa. Maan val­taus­kon­to on kris­ti­nus­ko.

19.9.2020

Muis­ta­kaa tämä: joka niu­kas­ti kyl­vää, se niu­kas­ti niit­tää, ja joka run­saas­ti kyl­vää, se run­saas­ti niit­tää. 2. Kor. 9:6

Viikon kysymys