JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Lahjoitus Kirkon diakoniarahastoon tavoittaa avuntarvitsijat

Uutiset
30.11.2022 10.25

Juttua muokattu:

30.11. 10:26
2022113010264420221130102500

Vii­me ai­ko­jen ta­pah­tu­mat ovat ko­e­tel­leet ih­mis­ten krii­sin­kes­tä­vyyt­tä. Ko­ro­na­pan­de­mi­an tuo­mat haas­teet, hei­ken­ty­nyt tur­val­li­suu­den­tun­ne sekä nous­seet elin­kus­tan­nuk­set kos­ket­ta­vat eni­ten kaik­kein hei­koim­mas­sa ase­mas­sa ole­via. Haas­ta­vas­sa ta­lous­ti­lan­tees­sa huo­li tal­ven ja en­si vuo­den kus­tan­nuk­sis­ta kas­vaa, ei­kä yh­teis­kun­nan tar­jo­a­ma tuki ai­na rii­tä kaik­kein kriit­ti­sem­pien ku­lu­jen mak­sa­mi­seen.

Kir­kon di­a­ko­ni­a­ra­has­to (KDR) on kir­kon yh­tei­nen avus­tus­ra­has­to. Se avus­taa yl­lät­tä­viin ta­lou­del­li­siin vai­keuk­siin tai hä­tä­ti­lan­tei­siin jou­tu­nei­ta per­hei­tä ja yk­si­tyis­hen­ki­löi­tä Suo­mes­sa. Avus­tuk­sen tar­koi­tuk­se­na on aut­taa vai­ke­an ta­lou­del­li­sen ti­lan­teen yli, min­kä jäl­keen avus­tuk­sen saa­ja sel­vi­ää eteen­päin joko omin voi­min tai yh­teis­kun­nan avun tur­vin ja pai­kal­lis­seu­ra­kun­nan työn­te­ki­jöi­den tu­ke­ma­na. Avus­tuk­sia myön­ne­tään seu­ra­kun­tien di­a­ko­ni­a­työn kaut­ta ja avus­tus on osa ko­ko­nais­val­tais­ta di­a­ko­ni­a­työ­tä.

Hä­tään jou­tu­nut­ta voi aut­taa lah­joit­ta­mal­la Kir­kon di­a­ko­ni­a­ra­has­toon. Lah­joi­tus ta­voit­taa avun­tar­vit­si­jan ly­hen­tä­mät­tö­mä­nä. Jo­kai­nen lah­joi­tus tuo toi­voa tu­le­vaan vuo­teen ja voi vai­kut­taa rat­kai­se­vas­ti avun­tar­vit­si­jan ti­lan­tee­seen.

Li­sä­tie­toa: KDR:n avus­tuk­set ja lah­joit­ta­mi­nen

29.3.2024

Jeesus huusi kovalla äänellä: ”Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.” Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran. Luuk. 23:46

Viikon kysymys