JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Leiripäivä virittää joulutunnelmiin

Uutiset
30.11.2020 14.25

Juttua muokattu:

11.12. 08:31
2020121108312320201130142500

A.-L.S.

A.-L.S.

Päi­vä­miehen toi­mi­tus

Ke­vääl­lä en­si ker­ran jär­jes­tet­ty vir­tu­aa­li­nen lei­ri­päi­vä saa jat­koa jou­lu­na­lus­ta­pah­tu­mal­la.

Suo­men Rau­ha­nyh­dis­tys­ten Kes­ku­syh­dis­tys (SRK) jär­jes­tää 11. jou­lu­kuu­ta vir­tu­aa­li­sen lei­ri­päi­vän.

– Kos­ka lei­ri­toi­min­ta on py­säh­dyk­sis­sä ja jou­lu­lei­rit pe­rut­tu, SRK tar­jo­aa mah­dol­li­suu­den ais­tia jou­luis­ta lei­ri­tun­nel­maa ne­tin kaut­ta, kom­men­toi SRK:n lei­ri­työn asi­an­tun­ti­ja As­ko Syr­jä­lä.

Lei­ril­lä on pe­rin­tei­nen oh­jel­ma

Vaik­ka lei­ri on suun­nat­tu kai­ke­ni­käi­sil­le, Syr­jä­län mie­les­sä ovat eri­tyi­ses­ti vart­tu­neet. Heil­le hän ha­lu­aa tar­jo­ta vir­kis­ty­mis­tä Ju­ma­lan sa­nan ää­rel­lä ja mah­dol­li­suu­den pääs­tä naut­ti­maan jou­luis­ta tun­nel­maa.

Syr­jä­lä toi­voo, et­tä ih­mi­set osal­lis­tui­si­vat san­koin jou­koin lei­ri­päi­vään, ja et­tä se toi­si pi­ris­tys­tä ja vir­kis­tys­tä mu­ka­na oli­joil­le.

Päi­vän oh­jel­ma on Syr­jä­län mu­kaan py­rit­ty ra­ken­ta­maan ta­va­no­mai­sen lei­ri­päi­vän mu­kaan. Nyt lei­ri­päi­vä al­kaa ju­ma­lan­pal­ve­luk­sel­la kel­lo 10 ja päät­tyy lop­pu­har­tau­teen kel­lo 15. Tä­hän vä­liin si­säl­tyy jou­luis­ta mu­siik­kia, ru­no­ja, ker­to­muk­sia ja jul­kai­su­vart­ti.

Au­ta ys­tä­vä kuu­lol­le

Syr­jä­lä tie­dos­taa, et­tä mo­nil­la vart­tu­neil­la ei ole mah­dol­li­suut­ta seu­ra­ta lei­ri­päi­vää ne­tin tai äly­lait­tei­den puut­tu­es­sa.

– Toi­voi­sin, et­tä mah­dol­li­sim­man mo­nel­la oli­si joku, joka voi­si aut­taa pää­se­mään mu­kaan lin­joil­le, hän to­te­aa.

Vir­tu­aa­li­ta­pah­tu­mas­sa kai­kil­le tar­jou­tuu mah­dol­li­suus osal­lis­tua sa­mal­le lei­ril­le ja ol­la mu­ka­na sen ai­kaa kuin ha­lu­aa. Ti­lai­suus lä­he­tet­tä­neen Sii­ka­tör­män lei­ri­kes­kuk­ses­ta.

Mu­kaan pää­see SRK:n ko­ti­si­vuil­ta

Lei­ri­päi­vään pää­see osal­lis­tu­maan SRK:n ko­ti­si­vuil­ta osoit­tees­ta www.srk.fi. Pal­ve­lut-vä­li­leh­den al­ta pää­see Vi­deolä­he­tyk­set-si­vul­le, jos­ta löy­tyy ky­sei­nen ta­pah­tu­ma. Ta­pah­tu­maa klik­kaa­mal­la avau­tuu Yo­u­Tu­been li­ve­lä­he­tyk­sen ik­ku­na.

Suo­ra link­ki lei­ri­päi­vään

täs­sä.

Lä­he­tyk­sen voi kat­soa jäl­keen­päin tal­len­tee­na.

29.3.2024

Jeesus huusi kovalla äänellä: ”Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.” Tämän sanottuaan hän henkäisi viimeisen kerran. Luuk. 23:46

Viikon kysymys