JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Uutiset

Per­soo­nal­li­sia lam­pai­ta – nais­ten lei­ri­päi­vä Yli­vies­kas­sa

Sonninen Salla
Uutiset
12.5.2015 12.41

Juttua muokattu:

1.1. 23:53
2020010123531820150512124100

Va­pun jäl­keen lau­an­tai­na vie­tet­tiin Yli­vies­kas­sa pe­rin­teis­tä nais­ten lei­ri­päi­vää. Seu­ra­kun­nan lei­ri­kes­kuk­seen oli ko­koon­tu­nut vii­ti­sen­kym­men­tä nais­ta naut­ti­maan yh­des­sä­o­los­ta, ruu­as­ta, lii­kun­nas­ta ja sau­no­mi­ses­ta. Päi­vään kuu­lu­van alus­tuk­sen piti Rai­li Oja­leh­to.

Oja­leh­don val­loit­ta­van alus­tuk­sen ai­hee­na oli "Ole oma it­se­si Ju­ma­lan luo­ma­na". Pu­heen­vuo­ros­saan hän poh­ti per­soo­nal­li­suuk­sia ja luon­teen­piir­tei­tä mo­nel­ta kan­til­ta.

Alus­tuk­sen ai­ka­na pöy­dil­le ka­saan­tui suu­ri lau­ma leik­ki­lam­pai­ta, jois­ta jo­kai­nen näyt­ti ole­van oma per­soo­nan­sa. Oli help­po hy­myil­lä lam­pai­den luon­teil­le. Tot­ta se, et­tä laji on sama, mut­ta yk­si­löt ovat niin mo­nen­lai­sia.

Ih­mis­ten tem­pe­ra­ment­tie­rois­ta Oja­leh­to muis­tut­ti, et­tei mi­kään luon­ne ole tois­ta huo­nom­pi tai pa­rem­pi. Hän myös pu­hui, et­tä jo­kai­nen ih­mi­nen tar­vit­see sekä yk­si­no­loa et­tä yh­des­sä­o­loa.

Alus­tuk­sen lop­pu­puo­lel­la Oja­leh­to pu­hui Hy­väs­tä Pai­me­nes­ta ja hä­nen huo­len­pi­dos­taan. Pai­menp­sal­min sa­noi­hin oli tur­val­lis­ta no­ja­ta: ”Hän vie mi­nut vih­reil­le nii­tyil­le, hän joh­taa mi­nut vet­ten ää­reen, siel­lä saan le­vä­tä.”

28.5.2020

Kun To­tuu­den Hen­ki tu­lee, hän joh­taa tei­dät tun­te­maan koko to­tuu­den. Joh. 16:13

Viikon kysymys